Gebeliğe Hazırlık 2020 Anne Adayları 💕

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canimcim seni cok iyi anliyorum ve sabretmek cok zor iyi biliyorum.
Ams 2 gun kala yapmani tavsiye ederim en erken. Ya da acile gidip kan verme sansin varsa git derim. Kanda garanti çünkü.
Zor ama geçmesini beklemek en doğrusu çünkü çıkmıyo insan üzülüyor hakkımızda hayırlısı hepimiz bu ay çift çizgileri görelim

Canimcim seni cok iyi anliyorum ve sabretmek cok zor iyi biliyorum.
Ams 2 gun kala yapmani tavsiye ederim en erken. Ya da acile gidip kan verme sansin varsa git derim. Kanda garanti çünkü.
Evet cok zor bu aksam gidemiorm . esim gelmedi halâ. Beklicem insllh bata kadar

Noldu cnm, hayırdır inşallah
Sizinde modunuzu düşürmek istemiyorum kızlar. Ama insan bazen en yakınındakilerle konuşamaz, şükredecek milyonlarca şeyi varken sebepsiz ve insanda suçluluk duygusu uyandıracak bir sıkıntıya kapılır ya o ruh halindeyim. Galiba regl yolda ondan bu haller. 37 yaşındayım. Herkeste vardır ufak tefek dert biliyorum. Ama o kadar zor bir hayatım oldu li dönüp bakınca hep mücadele etmişim hiç dinlememiştim. Mesleğim de dahil sahip olduğum herşeyi kendi çabalarımla kazanmaya çalışmak hatta bir kız evlat için en önemli destek olan baba desteğini almadan, sürekli annem için üzülüp onu başarılarımla mutlu etmeye çalışarak yaşamak, iyi ama zor bir adam olan kocamı 10 yıldır tanımaya çalışmak, bu arada büyük bir bölümü hastalıklarla geçen 2evlat yetiştirmek yorgun hissediyorum işte kızlar ne bileyim. Asla isyan etmedim etmiyorum. Ama beşerim işte bazen ağır geliyor taşıyorum

Mrb kızlar normalde 27 günde adet olurum gecen ay test yaptim 13.günde yumurtladim ertesi gün çatladı sehir disinda oldugumuz icin degerlendiremedik bu ay ovülasyon testi yaptm yine 14.gün yumurtlama oldu ama yumurtlama iki gun koyu sürdu ikinci günün gecesi siliklesmeye başladı ben de ha pik oldu pik olacak çatamadı çatlayacak diye diye her günü değerlendirmiş olduk yani 13-14-15-16-17-18 bu ay böyle oldu bakalm bat 29 haziran beni de yazar mısınız?

Hosgeldin ve hayirlisıyla olsun bu ay insallah

Hoşgeldin canım İnşallah bu ay bebiş haberini alırız senden

Seni cok iyi anliyorum cunku cok mutsuzluklar yasadim
Benim eşim ömrümün bahari oldu. Zaten o yuzden de kizimin adını Bahar koydum.
Ayni yastayiz, yakin olaydık gelir gider dertlesirdik.
Hayat işte, oyle ya da böyle geciyor canim.

Okadar çok yazmışsınız 2 saattir okuyorum birde bunlara cevap yazması var

Kuzum belki vardır dur bakalım. Ümidini kesme.. İnşallah kırmızın hiç gelmez bu ay
Kız ben senmiyim ne kesecem ümidi senin içinde elimde sopa bekliyorum

Hoşgeldin aramıza inşallah en kısa zamanda hepimiz görürüz

Dua ediyorum inşallah bebek arabası alırsın

Canımcım ya sessiz dediğin yerde 2 saatir oku oku gözlerim ağrıdı. Ara ara hayat koşuşturması giremiyoruz ama hemen öylede gitmek niyedir Hem nerde bulacaksın 3. el grup bizim farkımızda bu amaç belli istersen buaradayız. Arada oradada dürterim seni benim totem motem derken gazla testi yaptım pırıl pırıl az kaldı bata inşallah olursa hemen yazarım canım.

Canım daha çok var moral bozmak yok...

Ben yokken burada olumsuz konuşan görürsen hemen sopa göster kuzum ya. Bunlar bundan anlıyor

B BYV canim benim de BAT 25 Haziran.
Senden 1 gün sonra.
Ben de bu sabah yaptim erken gebelik testi. Karbeyazdi mubarek
Kismet hayirlisi.

Kırmızıları görmeden beklemeye devam canımcım. Hayırlı zamanda gelsinler inşallah.

Ben ilkini kanamam durmayınca doktora gittiğimde öğrendim meğer hamile kalmışım ve düşmüş. Hiç planlı değildi korunuyordum( Yada öyle sanıyordum hap almayı atlamış olabilirim arada). ikinciye kürtajdan sonra daha adetlerim düzelmemişti gebe kalmışım. 3. için uğraşıyorum şimdi canım. Ama bir forumda okumuştum adet tarihi geçtikten sonra 4. günde bile negatifti test kanda öğrenmişti hamile olduğunu.

Aynen öyle canım umut kesmek tok. 2 gündür birde midem boğazımda gibi hissediyorum. Ama bekliyorum bakalım.

Reli gelsin ne demek nasıl bir cümle bana bir açıklasana bu cümleyi bakayım

Günaydın, ben güne kırmızılarla uyandım iki gün erken geldi. Gece eşimle tartışmıştk o yüzden hiç üzülmedim hayırlısı böyleymiş

Hayırlısı olsun canım zaten pek umutlu değildin bu ay inşallah önümüzdeki ay o mutlu haberle geleceksin. Yumurtalamaya kadar arayı düzeltte sonra kocacım kocacım diye peşimden koşma

Gözün aydın canım Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah

Ya bütün kötülüklerin başı o stress ya düşünmemeyi başarabilsek olacakta iste bakalım akıllanacağız bizde

Hadi canım inşallah bu ay tutacak canım

Meraba hanımlar bende 2 buçuk aylik hamileyim aranıza yeni katıldım muhtemelen 12 Ocak 2020 de Bebeğimi kucağıma alacağım allahım isteyen herkese bu güzel duyguyu tattirsin
Hoşgeldin canım Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah.

Hadi gözün aydın canımcım. Takvimde pek yakışmış Ben sana demedim mi mercimeğini üzme boşuna yakalayacak zaman içinde diye Hadi Allahım sağlıkla tamamlayıp kucağına almayı nasip etsin inşallah.

canim Rabbim ol derse olur. ben bu ay tek bir gun denemede hamile kaldim düşün oyle ayaklarimi uzatmadim da hic ugrasmadim
Aynen öyle biz istediğimiz kadar planlar yapalım onun vakti zamanı gelmedikten sonra olmuyor. Allahım inşallah hepimizin hayırlı zamanda güzünü güldürür. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah

Maşallah canım valla böyle 2. ye 3. ye niyetlenenlere hayran kalmamak elde değil. İnşallah hayırlı zamanda mutlu haberi alırsın canım.

Hahahha beni nasıl da tanımış:)))
Bekliyorum haftasonunu. İkimiz de regl olmasak ne güzel olur.. :))

Önüzdeki haftaya herşey çok güzel olarak gireceğiz inşallah

Olana kadar bırakmak yok kızlar ümidimizi kaybetmiyoruz

Evet ya böyle kaybetmek yok hayırlı zamanda olacak bu ay olmasa ne olur Allahım daha beterlerinden korusun hayırlı zamanda kucağımıza almayı nasip etsin.

Kesinlikle al canım ya yalnızlık Allah'a mahsustur. Günah

Geçer kuzum geçer ömür geçti baksana 34ü dolduracam nasıl geçti anlamadım Uğraşacak birşeyler bul kendine

Ben bundan önceki 5 liralıkla öğrenmiştim canım. Günü geçince yapacaksan al bir 5lik derim.

Hoşgeldin canım aramıza. Hayırlı olsun Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah

Sadece ayağının değil de bütün kemiklerinin kırılması gibi düşün sen onu yani suni sancıdan bahsediyorum tabi normali bilmiyorum
Valla canım biliyorsun ben suni sanci almıştım ve yalnız doğurdum o anda yok böyle bir acı diye düşünürken biliyorsun canlı canlı kürtaj yaptılar ve şunu söyledim vurun iğneyi öldürün artık beni şimdi suniymiş falan vız gelir hatta Allahım nasip ederse ve şartlarım uygun olursa normal doğum yapmak istiyorum.

Canım bende dün ve bugün çok kötüyüm dün rekor kırdım 10da yattım hata benimde iki gündür bulantı değil gibi ama midem boğazımda hissediyorum ve söylemesi ayıp çok kötü gazım var. Bende gögüs öyle değil ama senden bir
şüphelendim ben sanki hamişssin gibi.

Sen kimsin Büşra nerede ne yapıyorsun onun hesabında kışşşt kışşşşttt

Ben de cok sabirszim o yuzden iki gun once test yapip ben de aldim agzimin payini

Payını alanlar kervanında hoşgeldin canımKırmızıları görene kadar ümit var

O kadar konuşursanız olacağı buydu 2 saat okudum 1 saat yazdım Alın okuyun birazda siz yorulun

Keşke canım. Hayat zor gerçekten bazen diyorum Rabbim zorluk verdi ama çok şükür dermansız bırakmadı hiç. Eşimi çok severek evlendim hala da çok seviyorum. Ama dünya telaşı bazı şeyleri öteliyor işte. Biz çok tartışırız ama çabuk barışırız ben küs yatamam mesela

Ay vallhi yoruldum
Bu kadar yazma azmine de bayildim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…