Gebeliğe Hazırlık 2020 Anne Adayları 💕

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Kuzucum hayat bu değil mi ya? Düşünsene herşey güllük gülistanlık bir gram derdin üzüntün koşturmacan yok. Eee nasıl anlayacaktın elindekilerin değerini. Bak ben sana diyim sen hamilelik psikolojisine girdim hormonlar oynatıyor seni

Zor bir hayatın olmuş belli ki, fazlaca sorumluluk altında hissetmişsin kendini..
İnsan bazen daha duygusal oluyor, sen de sanırım o anlarından birini yaşıyorsun..

Şükür sebebinin çok olduğunun bilincindesin..

İnşallah bundan sonraki hayatında eşin istediğin gibi biri olur.. Belki konuşmak, açık olmak faydalı olabilir. Farkında olmadığı hatalar yapıyor olabilir sana karşı. Senin sevmediğin hoşlanmadığın tüm hallerini ona anlat, belki düzeltmeye çalışır..
Hayatının en azından bundan sonrası inşallah istediğin gibi olur..

Hoşgeldin canım.
Bu kadar değerlendirme yaptığına göre ben seni direk hamile diye yazıyım

Reactions: BYV
Hoşgeldin canım.
Bu kadar değerlendirme yaptığına göre ben seni direk hamile diye yazıyım
Hosbuldum canım yok ya çok ümitlenmek istemiyorum çizgi görmezsem üzülürüm tek aklıma takılan konu her degerlendirme oldu aslında gün aşırı olmalı bakalm 9 gün sonra öğrenicez birde erken gebelik testi kaç gün önce yapılabilir?

B BYV

Busra smile
Sen

Seviyorum sizi kizlar.

Yeşimcim Bahrime bi arkadas alacagim senin mesaj icimi cizlatti.
Suan mesaj yazıyorum ya, bahri de parmagimda benle uğraşıyo.
Sesimi duysun evin bi ucundan bi ucuna gelir. Baska kimseye yapmaz bunu mesela :)
Askim, babacim der.

Kontrol içinde dediğin gibi oldu, kendimi sartlamisim kötüye, 6+1 i duyunca tam 3 defa sordum doğru mu duydum diye.

Sensiz birakma bizi bu kadar uzun ara verme,
Ozledik seni yahu mcks

Benim bildiğim 5 yda 6 gün öncesine kadar yapılabiliyor..

Ben erken gebelik yaptığımda da negatif gördüğümde regl gelmişti.
Şu testler beni hiç yanıltmıyor..

Benim bildiğim 5 yda 6 gün öncesine kadar yapılabiliyor..

Ben erken gebelik yaptığımda da negatif gördüğümde regl gelmişti.
Şu testler beni hiç yanıltmıyor..

aydodo canım sabret biraz günün geçince yaparsın.( Diyene bak diyorum içimden)

Ayrıca canım Büşrada beni hiç yanıltmaz hemen olumsuz bir cümle yapıştırır araya sopa arsızı olacak diye korkuyorum

Kizimda bildim bunda bilecek miyim bakalim.
Icime doğan erkek.
Ama bi tane daha kizim olursa cok mukemmel olur.
Aslında iki cinsiyet icin de ayni duygudayim lakin his erkek dio.
Ben kız gibi hissediyorum ama bakalım canım şurada ne kaldı 10 hafta kadarcık

Ayyyy balımmm. Hamilelik olmasa bile verdiğiniz moral yeter be iyi ki varsınız. Seviyorum grubumu kim ne derse desin

Ya canım nankörlük etmek istemem çok destek oluyor aslında ama işte benim ondan 1-0 geride başlamış olmam bazen ondan daha çok beklentiye girmeme neden oluyor. Yine de iyi ki varlar be heriflerAllah yuvalarımızı korusun evlatlarımızın başından eksik etmesin

Ben kız gibi hissediyorum ama bakalım canım şurada ne kaldı 10 hafta kadarcık
hadi bakalim.

Bu arada daha simdiden benim mesane sikisti icerde. Habire geliyor habire wc deyim.
Birde cok acıkıyorum bunda, otekinde 4 kg aldim ya bunda sanirim baya alacak gibiyim.

Hay maşallah, o tempoya nasıl dayandın kız valla ben perte çıkarım İnşallah olur bu kadar çalışmanın sonu mutlu haber alırsın

Yeşim naptın kuzum ya gözüm kanadı okurken Yumurtlamaya daha çok var o zamana kadar barışırım amaaan o koşsun peşimden

Ye kuzu ye bebiş iyi olsun da verirsin kiloları dert değil
Gebelik sekeri cikmisti bende kizimda.
Diyet yapmadim ama tatli yemedim sorunsuz anlattık.
Bunda da kesin olur diye temkinli ilerliyorum, yoksa hergun tatli yiyen biriyimdir ben.
Hayatin anlami tatli yemek immmm ama bebisler için yemiyokkkk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…