Canım bizim haftaya olacakmış o yoğunluk, bu hafta iyiyiz bakalım hatta yarın pikniğe gidiyoruz :)Kuzu bu seminer bizim canımıza okuyorlar sizde de öyle mi. O kadar yoğun ki iş yükü eve pert geliyorum
Analık rahme düştü mü başlıyor işteGebelik sekeri cikmisti bende kizimda.
Diyet yapmadim ama tatli yemedim sorunsuz anlattık.
Bunda da kesin olur diye temkinli ilerliyorum, yoksa hergun tatli yiyen biriyimdir ben.
Hayatin anlami tatli yemek immmm ama bebisler için yemiyokkkk
Sağol canımcımAllah kolayliklar versin,değerli öğretmenlerimize
Şu an kendimi gördümHoşgeldin canım.
Bu kadar değerlendirme yaptığına göre ben seni direk hamile diye yazıyım
Bir önceki mesajımda seni etiketliceltim yanlış oldu:)))çok mesaj okumaktan beynim dondu:)Mrb kızlar normalde 27 günde adet olurum gecen ay test yaptim 13.günde yumurtladim ertesi gün çatladı sehir disinda oldugumuz icin degerlendiremedik bu ay ovülasyon testi yaptm yine 14.gün yumurtlama oldu ama yumurtlama iki gun koyu sürdu ikinci günün gecesi siliklesmeye başladı ben de ha pik oldu pik olacak çatamadı çatlayacak diye diye her günü değerlendirmiş olduk yani 13-14-15-16-17-18 bu ay böyle oldu bakalm bat 29 haziran beni de yazar mısınız?
Hahah yorucu oldu gercekten napiyim pik gördükten sonra çatladı çatlayacak derken her gün olduHay maşallah, o tempoya nasıl dayandın kız valla ben perte çıkarımİnşallah olur bu kadar çalışmanın sonu mutlu haber alırsın
Canım ben ovuyla takip etmedim. Telefondakine göre yaptım ve gün aşırı ilişki denedim kaçırmadan. Ama telefona göre 16.gündü ben 32 günde bir oluyorum çünkü. Ayy heyecanlı bekleyiş bakalım beraber.Bat tarihimiz aynı canım☺ Yumurtlama ve çatlama tarihlerin ne zamandı☺Ben bu ay 12 ve 13 haziran da pik gördüm 14 Haziran da çatladı ☺Güzel değerlendirdim diye düşünüyorum ama inşallah sonuçta bize de bir melek nasip olur☺
Bazen karışıyor haklisinBir önceki mesajımda seni etiketliceltim yanlış oldu:)))çok mesaj okumaktan beynim dondu:)
Anladım canım ben çatlamadan sonraki günleri de değerlendirip pes dedimCanım ben ovuyla takip etmedim. Telefondakine göre yaptım ve gün aşırı ilişki denedim kaçırmadan. Ama telefona göre 16.gündü ben 32 günde bir oluyorum çünkü. Ayy heyecanlı bekleyiş bakalım beraber.
16. Haftada öğrenmiştim ben.Kizimda bildim bunda bilecek miyim bakalim.
Icime doğan erkek.
Ama bi tane daha kizim olursa cok mukemmel olur.
Aslında iki cinsiyet icin de ayni duygudayim lakin his erkek dio.
Amiiinn..Ya canım nankörlük etmek istemem çok destek oluyor aslında ama işte benim ondan 1-0 geride başlamış olmam bazen ondan daha çok beklentiye girmeme neden oluyor. Yine de iyi ki varlar be heriflerAllah yuvalarımızı korusun evlatlarımızın başından eksik etmesin
GünaydınAmiiinn..
Rabbim başımızdan eksik etmesin..
Anne babasızların da yardımcısı olsun..
Bu arada herkese günaydın
Bugün oğlumu ana sınıfına kaydettirmeye gidiyoruz eşimlene çabuk büyüdü...
İnşallah canım benim çok teşekkür ederim:)GünaydınHayırlı , güzel ve başarılı bir eğitim hayatı olsun inşallah :)
Valla ben regl olana kadar devam nolcağı belli olmazAnladım canım ben çatlamadan sonraki günleri de değerlendirip pes dedim☺ Biraz dinlenme zamanıUmarım ayın sonu bize bayram getirir canım inşallah güzel haberlerimizi veririz birbirimize ☺ Ağrın sızın var mı şuanda☺
Ben de kendimi dinlemek istemiyorum kuzum aslında 2 ay önce öyle bir hissettim ki okuldan gelince yatıyordum hamileyim kesin diye eşim yapıyordu bütün işleri tabi regl oldum sonunda ben de o zaman söz verdim kendime ne hissedersem hamileliğe değil başka bir sebebe yorcam diyeValla ben regl olana kadar devam nolcağı belli olmazGeçen ay çok belirtim vardı ama hespi psikolojikmiş mesela göğüs uçlarım çok hassastı sütyen bile değince acıyordu ama foss çıktı. İlk ayın heyecanıydı herhalde. Şimdi hiç kendimi dinlemiyorum o yüzden hiç belirtim yok gibi. 29'na odakladım ben kendimi bakalım herşey o gün belli olacak.
Sende var mı belirtiler? Hamile gibi hissediyor musun?
Aynen canım benim bende öyle. Bakalım bir de böyle deneyelim belki bu ay sonu güzel biter bizim için. Hakkımızda hayırlısı. Allah bekleyen tüm arkadaşlara hayırlı ve sağlıklı evlatlar nasip etsin.Ben de kendimi dinlemek istemiyorum kuzum aslında 2 ay önce öyle bir hissettim ki okuldan gelince yatıyordum hamileyim kesin diye eşim yapıyordu bütün işleri tabi regl oldum sonunda ben de o zaman söz verdim kendime ne hissedersem hamileliğe değil başka bir sebebe yorcam diye☺ Birazcık da olsa aklıma geliyor ama hemen kovalıyorum. Göğüslerim ağrıyo özellikle uçları sızı gibi ☺ Bazen de belim ve yumurtalıklarım☺☺ Ama belki üşüttüm o yüzden ağrıyor
İnşallah canım benim Rabbim en sağlıklısını en hayırlısını bize ve bizim gibi bekleyen herkese nasip etsin inşallahAynen canım benim bende öyle. Bakalım bir de böyle deneyelim belki bu ay sonu güzel biter bizim için. Hakkımızda hayırlısı. Allah bekleyen tüm arkadaşlara hayırlı ve sağlıklı evlatlar nasip etsin.
Senin de ilk gebelik mi olacak?İnşallah canım benim Rabbim en sağlıklısını en hayırlısını bize ve bizim gibi bekleyen herkese nasip etsin inşallah☺
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?