Gebeliğe Hazırlık 2020 Anne Adayları 💕

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bir önceki mesajımda seni etiketliceltim yanlış oldu:)))çok mesaj okumaktan beynim dondu:)

Canım ben ovuyla takip etmedim. Telefondakine göre yaptım ve gün aşırı ilişki denedim kaçırmadan. Ama telefona göre 16.gündü ben 32 günde bir oluyorum çünkü. Ayy heyecanlı bekleyiş bakalım beraber.

Anladım canım ben çatlamadan sonraki günleri de değerlendirip pes dedim Biraz dinlenme zamanı Umarım ayın sonu bize bayram getirir canım inşallah güzel haberlerimizi veririz birbirimize Ağrın sızın var mı şuanda

Amiiinn..
Rabbim başımızdan eksik etmesin..
Anne babasızların da yardımcısı olsun..

Bu arada herkese günaydın

Bugün oğlumu ana sınıfına kaydettirmeye gidiyoruz eşimle ne çabuk büyüdü...

Valla ben regl olana kadar devam nolcağı belli olmaz Geçen ay çok belirtim vardı ama hespi psikolojikmiş mesela göğüs uçlarım çok hassastı sütyen bile değince acıyordu ama foss çıktı. İlk ayın heyecanıydı herhalde. Şimdi hiç kendimi dinlemiyorum o yüzden hiç belirtim yok gibi. 29'na odakladım ben kendimi bakalım herşey o gün belli olacak.
Sende var mı belirtiler? Hamile gibi hissediyor musun?

Ben de kendimi dinlemek istemiyorum kuzum aslında 2 ay önce öyle bir hissettim ki okuldan gelince yatıyordum hamileyim kesin diye eşim yapıyordu bütün işleri tabi regl oldum sonunda ben de o zaman söz verdim kendime ne hissedersem hamileliğe değil başka bir sebebe yorcam diye Birazcık da olsa aklıma geliyor ama hemen kovalıyorum. Göğüslerim ağrıyo özellikle uçları sızı gibi Bazen de belim ve yumurtalıklarım Ama belki üşüttüm o yüzden ağrıyor

Aynen canım benim bende öyle. Bakalım bir de böyle deneyelim belki bu ay sonu güzel biter bizim için. Hakkımızda hayırlısı. Allah bekleyen tüm arkadaşlara hayırlı ve sağlıklı evlatlar nasip etsin.

İnşallah canım benim Rabbim en sağlıklısını en hayırlısını bize ve bizim gibi bekleyen herkese nasip etsin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…