Doktor ne dedi canım normalmiymiş herkesin bünyesinden değişir belkiKızlar ,
Beta 172 oldu , 2 günde artışı nasıl sizce ? 2 gün önce 56,56 ydı
Maşallah iki katından fazla artmış:) rabbim sağlıkla kucağına almayı nasib etsin inşallah :)Kızlar ,
Gayet guzel cnm.Kızlar ,
Sağol canm allah razı olsun.Maşallah iki katından fazla artmış:) rabbim sağlıkla kucağına almayı nasib etsin inşallah :)
Daha dokttora gitmedim canm , doktor haftaya salı çarşamba gel dedi.Doktor ne dedi canım normalmiymiş herkesin bünyesinden değişir belki
Idrar icin minik bi kap ayarlayip heryerde halledebilirsin.Hasta yoğunluğum o kadar arttı ki konuya dahil olayım dedikçe olmuyorOvulasyon testi kullanacak olan var mı kızlar,
Dışarıda olduğumuz günlerde filan nasıl yapacağım ki :?
İnşallah canım ya bu ay pek takip etmedim ama güm yakşaştıkça başladı yine merak hepimiz güzel haberler alalım inşallahHadi inşallah tutmuştur da çok oyalamaz seni de bizim gib :)))
Ben 2 sini sezeryan yapmak zorunda kaldım ilki bebek tersti dönmedi hiç ama beklemedi doktor sancıyla dönerdi belki 2. De kafama ssvd koydum ama doktorum riske giremem diye istemedi eşimde arkada bı kızın var olmaz dedi pişmanım diretmediğime ama önemli olan sağlıkla kucağımıza almakO yüzden Türkiye çoğu doğum sezeryan daha kolaylarına geliyo bence
Evet canım 10 aydır ilk gebelik için uğraşıyoruz bir gelsin de doğsun bakalım bebeğim ben ona neler etcemSenin de ilk gebelik mi olacak?
Benim de 6_7 gün var ben de de akıntı var sulu beyazla şeffaf arası 2. Kızımda beyas akıntı hiç geçmemişti hamileydim inşallah yine vardır sende de bende de belirtidieMerhaba kizlar galiba hamisler var burda ☺ bi soru sormk istiorm . Bnm bata 4 gun var akintim var tam saydam deil bole sut gibi. Acaba hamis olanlarda bole olan oldu mu
Bazi belirtilr var ama regl mi gebelk belirtisi mi bilmiorm. Pek umudum kalmadi acikcasi. Bugun norml test yaptm bisey cikmadi. Daha cok erkn biliorm ama cok az bi umudum kaldi. Regl olana kdr kucuk bi umut var sadeceBenim de 6_7 gün var ben de de akıntı var sulu beyazla şeffaf arası 2. Kızımda beyas akıntı hiç geçmemişti hamileydim inşallah yine vardır sende de bende de belirtidie
Bazi belirtilr var ama regl mi gebelk belirtisi mi bilmiorm. Pek umudum kalmadi acikcasi. Bugun norml test yaptm bisey cikmadi. Daha cok erkn biliorm ama cok az bi umudum kaldi. Regl olana kdr kucuk bi umut var sadece
Evet ii ki boyle bi yer var. Herkes birbirine yardimci oluo. Cok guzl bisey. Eminim guzl arkdsliklar da olmustur. Bilincli bi sekilde bebegimz olsn diye ugrasinca her seyi belirti sayiyorz malesefCanım hayırlısı umudunu kesme ilk kızım ilk denemede oldu şaka gibi geliyordu inanamamıştım ve adetime 5 gün varken içimde bi hisle yaptım çok silik çıktı kanda 461 falandı 2. Kızım 5 ay olmadı doktora gittim çocuğum olmuyor diye bi tane olmuş Ya olur yine dediçatlamaya falan baktı ben gün geçmişti dedim hayır hala yumurtlama olmamış dene dedi oldu o ay ama testlerde çıkmadı 1 hafta geçti idrar testinde çok çok silik çıktı kanda 25 ti. Bu işler hiç belli olmuyor her gebelik kişiye özgü ve kendine özgü birbirimizle kıyaslama yapıp üzülmemeliyiz bazı belirti bazısında hiç yok geçen ay bir sürü belirti yaşadım adet oldum bu ay pek takmadım ama burada yazılanları okuyup heyecanla beklemek duyguları paylaşmak güzel
Bnm de dun aksm birden tepeme bi agri girdi gece nasil uyumusum hatrlamiorm.Bu arada bat bi takvime göre 27 si birine göre 28 i
Belirti aramasamda bugün hafif bi baş ağrısı başladı ve akıntım var göğüslerimde ağrı sızı yok sağ alt bacakta seğirme oldu bakalım bu ay geldi mi bebeğim
Canım sen hamilemisin ne :) ay hadi inşallah... Bizim bat birbirine yakındı dedğil mi ?Bnm de dun aksm birden tepeme bi agri girdi gece nasil uyumusum hatrlamiorm.
Sadece gogus uclarim acio ve akinti var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?