Gebeliğe Hazırlık 2020 Anne Adayları 💕

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ovulasyon testi mi kullandin peki ordan mi biliyorsun. Ay ben de ilk ay hemen olacak saniyordum
Geçen aydan 2 ovü testim vardı onları kullandım. İki gün pik gördüm. 3. Gün çatlama olduğunu düşünüyorum. Tam 14. Gün adet geldi. Geçey ay da böyle oldum.

Kız ben bi doktora gidiyim ama alttan ultrason istemiyorum.. Üstten görebilir inşallah rahmi falan..

Ben hic alttan muayene olmadim off Allahim bekletmeden nolur bu ay ver bize

Doktor çok önemli Ssvd inşallah benim için hayırlısı olur tabi önce bebiş olsun bu sonraki konu

Yesim v amin canım vallaa 3. Ye niyetlenerek yür3k mi yedim ne deliyim sanıırm
O yüreği ben de yedim galiba canımcım. Rahat battı bize
Bazi belirtilr var ama regl mi gebelk belirtisi mi bilmiorm. Pek umudum kalmadi acikcasi. Bugun norml test yaptm bisey cikmadi. Daha cok erkn biliorm ama cok az bi umudum kaldi. Regl olana kdr kucuk bi umut var sadece
Al benden de o kadar tamamen regl öncesi belirtiler yaşıyorum.
İnşallah güzel haber alırsın canımcım.

Kızlaaaaaarr ben regl oldum

@YesimV umudumu kaybettim artık bu ay
Canım kuzum gecikiyorsa güzelleştiriyordur inşallah diyoruz baby. Kuzum yarın 2.günü git hormona da baktı. Az bekle 5 gün sonra katılıyorum yanına

Hayır sen katılmıyorsun
Sen hamile listesine katılacaksın

Alttan bakıyormuş doktor ya istemem kalsın.
Yaz geçsin hele.
Kendime 2 ay daha süre tanıyorum :)

Hayır sen katılmıyorsun
Sen hamile listesine katılacaksın

Alttan bakıyormuş doktor ya istemem kalsın.
Yaz geçsin hele.
Kendime 2 ay daha süre tanıyorum :)
Deli kız dur ben şu arkadaşın kullandığı fitili öğreneyim hepimiz alalım bir tane. Kız 3 yıldan sonra onunla hamile kaldı

Sen de mi senin cinsiyetleri nedir benim 2 kızım var bir de oğlum olsun çok istiyorum onu da tadayım bu yüzden yumurtlama günü ve sonrası erkek şansı artıyo diye geçen ay ilk deneme ovu testi aldım ama tutmadı tek ilişki olmuştu bu ay 3 ilşki oldu bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…