Ancak öyle olacak değil mi artık, inşallah becerebilirim ya.Idrar icin minik bi kap ayarlayip heryerde halledebilirsin.
Buzdolabı posetine koyar peceteyle kurularsin yikadiktan sonra.
Yani ben olsam boyle yapardim kesin.
İnşallah güzel haber alırsın canımcım.İnşallah canım ya bu ay pek takip etmedim ama güm yakşaştıkça başladı yine merak hepimiz güzel haberler alalım inşallah
Gün bugün müydü erken mi oldun yoksaİnşallah güzel haber alırsın canımcım.
Kızlaaaaaarr ben regl oldum
@YesimV umudumu kaybettim artık bu ay
Hayırlısı olsun sen de bizdensin artık Temmuz ayında inşallah burda bir çok hamiş görürüzİnşallah güzel haber alırsın canımcım.
Takvime göre pazardı.Gün bugün müydü erken mi oldun yoksa
Aralıktan beri deniyorum. Kim derdi ki temmuza kalıcamHayırlısı olsun sen de bizdensin artık Temmuz ayında inşallah burda bir çok hamiş görürüz
Nasip canım belki de nasibin temmuzdurAralıktan beri deniyorum. Kim derdi ki temmuza kalıcam
Ovulasyon testi mi kullandin peki ordan mi biliyorsun. Ay ben de ilk ay hemen olacak saniyordumTakvime göre pazardı.
Yumurtlamaya göre tam 14. Günde oldum:))
Geçen aydan 2 ovü testim vardı onları kullandım. İki gün pik gördüm. 3. Gün çatlama olduğunu düşünüyorum. Tam 14. Gün adet geldi. Geçey ay da böyle oldum.Ovulasyon testi mi kullandin peki ordan mi biliyorsun. Ay ben de ilk ay hemen olacak saniyordum
Ben hic alttan muayene olmadimGeçen aydan 2 ovü testim vardı onları kullandım. İki gün pik gördüm. 3. Gün çatlama olduğunu düşünüyorum. Tam 14. Gün adet geldi. Geçey ay da böyle oldum.
Kız ben bi doktora gidiyim ama alttan ultrason istemiyorum.. Üstten görebilir inşallah rahmi falan..
İnşallah kuzum..Ben hic alttan muayene olmadimoff Allahim bekletmeden nolur bu ay ver bize
Doktor çok önemli Ssvd inşallah benim için hayırlısı olur tabi önce bebiş olsun bu sonraki konuBen 2 sini sezeryan yapmak zorunda kaldım ilki bebek tersti dönmedi hiç ama beklemedi doktor sancıyla dönerdi belki 2. De kafama ssvd koydum ama doktorum riske giremem diye istemedi eşimde arkada bı kızın var olmaz dedi pişmanım diretmediğime ama önemli olan sağlıkla kucağımıza almak
Amiiinn..
Rabbim başımızdan eksik etmesin..
Anne babasızların da yardımcısı olsun..
Bu arada herkese günaydın
Bugün oğlumu ana sınıfına kaydettirmeye gidiyoruz eşimlene çabuk büyüdü...
Kuzum ne tatlı heyecanlar o okul başlamaları bir bilsen. Rabbim acılarını göstermesin inşallah.
Hasta yoğunluğum o kadar arttı ki konuya dahil olayım dedikçe olmuyorOvulasyon testi kullanacak olan var mı kızlar,
Dışarıda olduğumuz günlerde filan nasıl yapacağım ki :?
Canım çok zor olursa sık sık ilişki dene ilk 20 gün istersen.
Yesim v amin canım vallaa 3. Ye niyetlenerek yür3k mi yedim ne deliyim sanıırm
O yüreği ben de yedim galiba canımcım. Rahat battı bize
Al benden de o kadar tamamen regl öncesi belirtiler yaşıyorum.Bazi belirtilr var ama regl mi gebelk belirtisi mi bilmiorm. Pek umudum kalmadi acikcasi. Bugun norml test yaptm bisey cikmadi. Daha cok erkn biliorm ama cok az bi umudum kaldi. Regl olana kdr kucuk bi umut var sadece
Canım kuzum gecikiyorsa güzelleştiriyordur inşallah diyoruz baby. Kuzum yarın 2.günü git hormona da baktı. Az bekle 5 gün sonra katılıyorum yanınaİnşallah güzel haber alırsın canımcım.
Hayır sen katılmıyorsunAl benden de o kadar tamamen regl öncesi belirtiler yaşıyorum.
Canım kuzum gecikiyorsa güzelleştiriyordur inşallah diyoruz baby. Kuzum yarın 2.günü git hormona da baktı. Az bekle 5 gün sonra katılıyorum yanına
25nde bat gunum valla. Soledgin dua yerine gecer insllh.Canım sen hamilemisin ne :) ay hadi inşallah... Bizim bat birbirine yakındı dedğil mi ?
Deli kız dur ben şu arkadaşın kullandığı fitili öğreneyim hepimiz alalım bir tane. Kız 3 yıldan sonra onunla hamile kaldıHayır sen katılmıyorsun
Sen hamile listesine katılacaksın
Alttan bakıyormuş doktor ya istemem kalsın.
Yaz geçsin hele.
Kendime 2 ay daha süre tanıyorum :)
O ne fitili kız öyleDeli kız dur ben şu arkadaşın kullandığı fitili öğreneyim hepimiz alalım bir tane. Kız 3 yıldan sonra onunla hamile kaldı
Hayırlısı olsun canım bi dahaki ay gelir inşallah bebişinİnşallah güzel haber alırsın canımcım.
Al benden de o kadar tamamen regl öncesi belirtiler yaşıyorum.
Canım kuzum gecikiyorsa güzelleştiriyordur inşallah diyoruz baby. Kuzum yarın 2.günü git hormona da baktı. Az bekle 5 gün sonra katılıyorum yanına
İnşllah listemiz müjde ile dolsun canım...Hayırlısı olsun canım bi dahaki ay gelir inşallah bebişin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?