Gebeliğe Hazırlık 2020 Anne Adayları 💕

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Okuyorum yazamiyorum benim kiz cok yaramazlik yapiyor bugun. Suan salondaki bantli olan cekmeceleri bosaltiyor. Ev curcuna.

Reactions: BYV
allah yardımcın olsun hersey 4 4luk olsa gerıye ne kalırkı yapacagın sey bıraz kendıne zaman vermen ve konusarak bu donemden cıkmak bende kucuk yasta babasız kalıp hem buyudum hem kendı ayaklarımın uzerınde durdum hayat benım ıcın de hıc kolay olmadı ama her zaman kendıme br soz verdım bu hayatı en cokta kendım ıcın guzellestırecegım dedım ve bu gunlere geldım sende yaparsın emınım kendıne bır soz ver ve her sabah uyandıgında onu hatırla sana cok ıyı gelecektır zeynep_teacher...

İnşallah güzel haber alırsın canımcım.

Kızlaaaaaarr ben regl oldum

@YesimV umudumu kaybettim artık bu ay
Kuzum ya cok umitliydim ben senden hayirlisi olsun zamani degilmis demekki insallah Temmuzda sen artik dusunmuyorken olur ve bir Koc ile tanisirsin.
Bende geliyorum birkac gunu yanina oyle hissediyorum

Yaz geldi ya ondan mı ne enerji patlaması yaşıyo çocuklar bende yetişemiyorum ikinciyi tekrar mı düşünsem
Valla ben 37 yasimda tum herseyi bile isteye yaptim,Allah nasip ederde alirsam kucagima,ilk 1 yil buyuk ihtimalle çevrim disi olurum hayata.
Beraber kardes kardes buyurler diyorum tek tesellim.

Bnde gittim doktora alttanda bakmıştı alttan daha iyi görüyorlar ama ulst da bakılıyor kist miyom falan varsa çıkıyor

Bnde gittim doktora alttanda bakmıştı alttan daha iyi görüyorlar ama ulst da bakılıyor kist miyom falan varsa çıkıyor
Hmm..
Bunu bilmiyordum canım..
Ama gitmek istemiyorum, içim hiç gitmek istemiyor..
Biraz daha kalayım böyle.
Olmayanda da hayır vardır, olmayacak diye söylemiyorum B BYV yanlış anlamasın. Olmasını elbette çok istiyorum.
Ama olmazsa bile bi tane var, Rabbim ona uzun sağlıklı ömür versin.
İnşallah olmayanlara da versin..

Fakat arkadaşlar benim son iki ayım:)
Eğer bu yaz olmazsa size çift çizgili testimi değil arabamın resmini atıcam

Reactions: BYV
Valla ben 37 yasimda tum herseyi bile isteye yaptim,Allah nasip ederde alirsam kucagima,ilk 1 yil buyuk ihtimalle çevrim disi olurum hayata.
Beraber kardes kardes buyurler diyorum tek tesellim.
Evet sırf onun için istiyorum beraber büyüsün ler çevreden yaşın küçük sonra doğur diyenler var ama yaş farkı açılsın istemiyorum beraber büyüsün ler eğlenceli olur sanırım (yorucu kısmı göz ardı edilebilir)

Benim 10yaşında bir oğlum 7 yaşında bir kızım var canım. Cinsiyetten ziyade 3 kardeş fikri sıcak geldi bize kuzum. Allah gönlüne göre versin inşallah

Eger yasim genc olsaydi ben aralarinda 4 yas olsun isterdim.
Birde 20 li yaslarimda olsaydim kesinlikle 3 cocugum olsun isterdim, biz 3 kardeşiz ve kardes ilerde 100 tane de arkadasin olsa baska oluyor.
Yoksa bi kadin salt kendini düşünse 1 tane bile yapmaz soyle bi dusuncek olursan, kendi hayatın bitiyor ve artik sen anne vasfiyla yaşıyorsun seve seve ama :) kadin olmak, anne olmak cok özel bi duyu ve Rabbim bu guzelligi gerçekten isteyenlere tattirsin.

Kız sen normal doğum yapmış kadınsın alttan ultrason neylesin sana inşallah mecbur kalmazsın tabi ama şartlandırma kendini.. sevinmem ki araba fotosuna çift çizgiye sevindiğim kadar

Benim 10yaşında bir oğlum 7 yaşında bir kızım var canım. Cinsiyetten ziyade 3 kardeş fikri sıcak geldi bize kuzum. Allah gönlüne göre versin inşallah
Güzel düşünmüşsün canım, kalabalık aileleri hep imrenmişimdir ama benim bir tane kardeşim var ya o da olmasaydı ne yapardım diyorum. Benimde bu gidişle en fazla iki çocuğum olacak heralde çünkü daha fazla kestiremeyeceğim kendimi 2 kere oldu 3. Son olur

Amin canımm en önemlisi sağlıkla gelmesi benim eşim de 3 çocuk olsun kalabalık olsun istiyor artık Allah nasip ederse bir de oğlumuz olur olmazsa da o da kabulümüz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…