Yaa bu smile de hemen yesim geliyo aklimaKociş işten gelsin de ona bi kızıyım
Sigara içtiği için spermler sağlıksız oluyor
Hahhaha beni o kadar çok zopaladı kiYaa bu smile de hemen yesim geliyo aklima
Okuyorum yazamiyorum benim kiz cok yaramazlik yapiyor bugun. Suan salondaki bantli olan cekmeceleri bosaltiyor. Ev curcuna.
Yaz geldi ya ondan mı ne enerji patlaması yaşıyo çocuklar bende yetişemiyorum ikinciyi tekrar mı düşünsemOkuyorum yazamiyorum benim kiz cok yaramazlik yapiyor bugun. Suan salondaki bantli olan cekmeceleri bosaltiyor. Ev curcuna.
Kuzum ya cok umitliydim ben senden hayirlisi olsun zamani degilmis demekki insallah Temmuzda sen artik dusunmuyorken olur ve bir Koc ile tanisirsin.İnşallah güzel haber alırsın canımcım.
Kızlaaaaaarr ben regl oldum
@YesimV umudumu kaybettim artık bu ay
Sopa cok yakismiis kizHayır sen katılmıyorsun
Sen hamile listesine katılacaksın
Alttan bakıyormuş doktor ya istemem kalsın.
Yaz geçsin hele.
Kendime 2 ay daha süre tanıyorum :)
Valla ben 37 yasimda tum herseyi bile isteye yaptim,Allah nasip ederde alirsam kucagima,ilk 1 yil buyuk ihtimalle çevrim disi olurum hayata.Yaz geldi ya ondan mı ne enerji patlaması yaşıyo çocuklar bende yetişemiyorum ikinciyi tekrar mı düşünsem
Bnde gittim doktora alttanda bakmıştı alttan daha iyi görüyorlar ama ulst da bakılıyor kist miyom falan varsa çıkıyorGeçen aydan 2 ovü testim vardı onları kullandım. İki gün pik gördüm. 3. Gün çatlama olduğunu düşünüyorum. Tam 14. Gün adet geldi. Geçey ay da böyle oldum.
Kız ben bi doktora gidiyim ama alttan ultrason istemiyorum.. Üstten görebilir inşallah rahmi falan..
Hmm..Bnde gittim doktora alttanda bakmıştı alttan daha iyi görüyorlar ama ulst da bakılıyor kist miyom falan varsa çıkıyor
Emanet aldım sendenSopa cok yakismiis kiz
Evet sırf onun için istiyorum beraber büyüsün ler çevreden yaşın küçük sonra doğur diyenler var ama yaş farkı açılsın istemiyorum beraber büyüsün ler eğlenceli olur sanırım (yorucu kısmı göz ardı edilebilir)Valla ben 37 yasimda tum herseyi bile isteye yaptim,Allah nasip ederde alirsam kucagima,ilk 1 yil buyuk ihtimalle çevrim disi olurum hayata.
Beraber kardes kardes buyurler diyorum tek tesellim.
Benim 10yaşında bir oğlum 7 yaşında bir kızım var canım. Cinsiyetten ziyade 3 kardeş fikri sıcak geldi bize kuzum. Allah gönlüne göre versin inşallahSen de misenin cinsiyetleri nedir benim 2 kızım var bir de oğlum olsun çok istiyorum onu da tadayım bu yüzden yumurtlama günü ve sonrası erkek şansı artıyo diye geçen ay ilk deneme ovu testi aldım ama tutmadı tek ilişki olmuştu bu ay 3 ilşki oldu bakalım
Eger yasim genc olsaydi ben aralarinda 4 yas olsun isterdim.Evet sırf onun için istiyorum beraber büyüsün ler çevreden yaşın küçük sonra doğur diyenler var ama yaş farkı açılsın istemiyorum beraber büyüsün ler eğlenceli olur sanırım (yorucu kısmı göz ardı edilebilir)
Kız sen normal doğum yapmış kadınsın alttan ultrason neylesin sana inşallah mecbur kalmazsın tabi ama şartlandırma kendini.. sevinmem ki araba fotosuna çift çizgiye sevindiğim kadarHmm..
Bunu bilmiyordum canım..
Ama gitmek istemiyorum, içim hiç gitmek istemiyor..
Biraz daha kalayım böyle.
Olmayanda da hayır vardır, olmayacak diye söylemiyorum B BYV yanlış anlamasın. Olmasını elbette çok istiyorum.
Ama olmazsa bile bi tane var, Rabbim ona uzun sağlıklı ömür versin.
İnşallah olmayanlara da versin..
Fakat arkadaşlar benim son iki ayım:)
Eğer bu yaz olmazsa size çift çizgili testimi değil arabamın resmini atıcam
Güzel düşünmüşsün canım, kalabalık aileleri hep imrenmişimdir ama benim bir tane kardeşim var ya o da olmasaydı ne yapardım diyorum. Benimde bu gidişle en fazla iki çocuğum olacak heralde çünkü daha fazla kestiremeyeceğim kendimi 2 kere oldu 3. Son olurBenim 10yaşında bir oğlum 7 yaşında bir kızım var canım. Cinsiyetten ziyade 3 kardeş fikri sıcak geldi bize kuzum. Allah gönlüne göre versin inşallah
Amin canımm en önemlisi sağlıkla gelmesi benim eşim de 3 çocuk olsun kalabalık olsun istiyor artık Allah nasip ederse bir de oğlumuz olur olmazsa da o da kabulümüzBenim 10yaşında bir oğlum 7 yaşında bir kızım var canım. Cinsiyetten ziyade 3 kardeş fikri sıcak geldi bize kuzum. Allah gönlüne göre versin inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?