Hele durıyım 2 ay daha.Kız sen normal doğum yapmış kadınsın alttan ultrason neylesin sana inşallah mecbur kalmazsın tabi ama şartlandırma kendini.. sevinmem ki araba fotosuna çift çizgiye sevindiğim kadar
İşte çalışan kadının hali.Isten geldim 10 dk oturdum kac saattir mutfaktayim yemek yaptim ve belim catliyor
Gozumu korkutma kiz. Tek sansim evim ile isim karsilikli binalarda.İşte çalışan kadının hali.
+çocuk olunca sorma gitsin
O süper oluyor işte.Gozumu korkutma kiz. Tek sansim evim ile isim karsilikli binalarda.
Eger yasim genc olsaydi ben aralarinda 4 yas olsun isterdim.
Birde 20 li yaslarimda olsaydim kesinlikle 3 cocugum olsun isterdim, biz 3 kardeşiz ve kardes ilerde 100 tane de arkadasin olsa baska oluyor.
Yoksa bi kadin salt kendini düşünse 1 tane bile yapmaz soyle bi dusuncek olursan, kendi hayatın bitiyor ve artik sen anne vasfiyla yaşıyorsun seve seve ama :) kadin olmak, anne olmak cok özel bi duyu ve Rabbim bu guzelligi gerçekten isteyenlere tattirsin.
Aynen kızlar 3.çocuk kardeşler için yapılır bu saatten sonra. Yoksa çok şükür biz ana babalık duygusunu yaşadık. Rabbim tüm olmayanlara nasip etsin. Bana da hayırlı olacaksa 3.evladı nasip etsin inşallahGüzel düşünmüşsün canım, kalabalık aileleri hep imrenmişimdir ama benim bir tane kardeşim var ya o da olmasaydı ne yapardım diyorum. Benimde bu gidişle en fazla iki çocuğum olacak heralde çünkü daha fazla kestiremeyeceğim kendimi 2 kere oldu 3. Son olur
Yeşim bu bel ağrısı yemek yapmaktan mı dersinGozumu korkutma kiz. Tek sansim evim ile isim karsilikli binalarda.
Kız ne şanslısınız. Ben hergün 1 saat yol gidiyorumO süper oluyor işte.
Benim de öyle :))
Tayin isteyemiyor musun yakında bir okula. Boşluk varsa tabi..Kız ne şanslısınız. Ben hergün 1 saat yol gidiyorum
Bence hamileYeşim bu bel ağrısı yemek yapmaktan mı dersin
Valla canim adet olacakmisim gibi kasiklarim agriyor arada bicak saclanir gibi oluyor ozellikle ayaga kalkinca. Gerci adet oncesi olan seyler gebeliktede olur ama ne bileyim bana olacakmiain gibi geliyor. HayirlisiYeşim bu bel ağrısı yemek yapmaktan mı dersin
Gecen ayda bunlar oldu mu mesela ?Valla canim adet olacakmisim gibi kasiklarim agriyor arada bicak saclanir gibi oluyor ozellikle ayaga kalkinca. Gerci adet oncesi olan seyler gebeliktede olur ama ne bileyim bana olacakmiain gibi geliyor. Hayirlisi
Canım evim merkezde buradaki okullara gelirsem muhtemelen bir iki senede norm fazlası olur yine yer değiştirmek zorunda kalırım. Şu anki okulumda 5 yılım bitti. Ortam arkadaşlar çok iyi. O yüzden şimdilik düşünmüyorum canımcımTayin isteyemiyor musun yakında bir okula. Boşluk varsa tabi..
Kuzu kesinlikle bütün belirtiler regl öncesi ve gebelik öncesi aynı. O yüzden ben de ayırt edemiyorum.Valla canim adet olacakmisim gibi kasiklarim agriyor arada bicak saclanir gibi oluyor ozellikle ayaga kalkinca. Gerci adet oncesi olan seyler gebeliktede olur ama ne bileyim bana olacakmiain gibi geliyor. Hayirlisi
Valla canim hele iatanbulda cok buyuk nimet. Hem bebis olur bakici falan oluraa cat kapi yaparımKız ne şanslısınız. Ben hergün 1 saat yol gidiyorum
Yok canım böyle belirgin değildi sankiGecen ayda bunlar oldu mu mesela ?
Zaten arkadaş ve ortam alışkanlığını bırakıp bi yere gitmek istemiyor insan..Canım evim merkezde buradaki okullara gelirsem muhtemelen bir iki senede norm fazlası olur yine yer değiştirmek zorunda kalırım. Şu anki okulumda 5 yılım bitti. Ortam arkadaşlar çok iyi. O yüzden şimdilik düşünmüyorum canımcım
Aynen canım ayırt edemiyorum resmen hayırlısı az kaldıKuzu kesinlikle bütün belirtiler regl öncesi ve gebelik öncesi aynı. O yüzden ben de ayırt edemiyorum.
Kız Büşra sen öğretmen misinZaten arkadaş ve ortam alışkanlığını bırakıp bi yere gitmek istemiyor insan..
Bizde norm fazlası öğretmen yıllardır başka okullarda çalışa çalışa bıktı artık. Bu sene boyunca ücretsiz izin aldı
Olsun Bizim camiamız aynıymışYok kız memurum
Kac gun kaldiydi bata unuttumValla canim hele iatanbulda cok buyuk nimet. Hem bebis olur bakici falan oluraa cat kapi yaparım
Yok canım böyle belirgin değildi sanki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?