Gebeliğe Hazırlık 2020 Anne Adayları 💕

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Aynen kızlar 3.çocuk kardeşler için yapılır bu saatten sonra. Yoksa çok şükür biz ana babalık duygusunu yaşadık. Rabbim tüm olmayanlara nasip etsin. Bana da hayırlı olacaksa 3.evladı nasip etsin inşallah

Yeşim bu bel ağrısı yemek yapmaktan mı dersin
Valla canim adet olacakmisim gibi kasiklarim agriyor arada bicak saclanir gibi oluyor ozellikle ayaga kalkinca. Gerci adet oncesi olan seyler gebeliktede olur ama ne bileyim bana olacakmiain gibi geliyor. Hayirlisi

Tayin isteyemiyor musun yakında bir okula. Boşluk varsa tabi..
Canım evim merkezde buradaki okullara gelirsem muhtemelen bir iki senede norm fazlası olur yine yer değiştirmek zorunda kalırım. Şu anki okulumda 5 yılım bitti. Ortam arkadaşlar çok iyi. O yüzden şimdilik düşünmüyorum canımcım

Valla canim adet olacakmisim gibi kasiklarim agriyor arada bicak saclanir gibi oluyor ozellikle ayaga kalkinca. Gerci adet oncesi olan seyler gebeliktede olur ama ne bileyim bana olacakmiain gibi geliyor. Hayirlisi
Kuzu kesinlikle bütün belirtiler regl öncesi ve gebelik öncesi aynı. O yüzden ben de ayırt edemiyorum.

Reactions: BYV
Zaten arkadaş ve ortam alışkanlığını bırakıp bi yere gitmek istemiyor insan..

Bizde norm fazlası öğretmen yıllardır başka okullarda çalışa çalışa bıktı artık. Bu sene boyunca ücretsiz izin aldı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…