Bekleyebilirsen 26 sinda yap testi:)Oylama başlasın kızlar.
Bana göre 24 Haziranda , Hissettiğim ovuya göre 14 . gün 25 Haziranda adet olmam lazım ne zaman test yapayım
Evet canımcım aynı sektördeyiz.Olsun Bizim camiamız aynıymış
SenceBekleyebilirsen 26 sinda yap testi:)
Sen pazar yap ben de pazartesiOylama başlasın kızlar.
Bana göre 24 Haziranda , Hissettiğim ovuya göre 14 . gün 25 Haziranda adet olmam lazım ne zaman test yapayım
Kuzu sen niye böyle oldun ya.Kızlar benim enerjim çok düşük, hayattan zevk alamıyorum mutlu olamıyorum. Çok güzel bi hayatım ve ailem var oysaki. Oğlum eşim evim işim çok şükür hersey. Ama ikinciye kavuşamamak tüm mutluluğumu tüm gülen yüzümü söndürüyor. Hala pik de göremedim, gerci daha 13. Gün ama o derece kafayı yedim, sanki gebelik testinde çift çizgiyi bırakın, ovu da pik i göremicem gibi hissediyorum iyice kilo alıp şişmanlıcam, ofiste herşey kötüye gidecek. Hep hersey kötü olacak gibi bir geb kalamamak insanın hayata bakışını bu denli bozabilir mi? Lütfen bana bişiler yazın
Çok sertim kız reis ismini takmışlar bana okulda veletlerEvet canımcım aynı sektördeyiz.
Ben yazışmalardan bunalıyorum, siz yazılı sınavlardan
O şımarık çocuklarla nasıl başa çıkıyorsunuz anlamıyorum.
Ben hiç katlanamıyorum.
Bazen ağızlarını bi güzel paylıyorum
Ah be canim kelin ilaci misali olacak biraz ama yazacagim yine de..Kızlar benim enerjim çok düşük, hayattan zevk alamıyorum mutlu olamıyorum. Çok güzel bi hayatım ve ailem var oysaki. Oğlum eşim evim işim çok şükür hersey. Ama ikinciye kavuşamamak tüm mutluluğumu tüm gülen yüzümü söndürüyor. Hala pik de göremedim, gerci daha 13. Gün ama o derece kafayı yedim, sanki gebelik testinde çift çizgiyi bırakın, ovu da pik i göremicem gibi hissediyorum iyice kilo alıp şişmanlıcam, ofiste herşey kötüye gidecek. Hep hersey kötü olacak gibi bir geb kalamamak insanın hayata bakışını bu denli bozabilir mi? Lütfen bana bişiler yazın
Canım Allaha şükür bir tane oğlun maşallah ona tamam hiç olmamış olsa karamsarlığa düşerdim belki ama olmuş. Herşeyin bir zamanı var bu zamana kadar ikinci gelmemişse vardır bir hayır. Bu kadar stress yapma kendine. Stress engelliyor aslındaKızlar benim enerjim çok düşük, hayattan zevk alamıyorum mutlu olamıyorum. Çok güzel bi hayatım ve ailem var oysaki. Oğlum eşim evim işim çok şükür hersey. Ama ikinciye kavuşamamak tüm mutluluğumu tüm gülen yüzümü söndürüyor. Hala pik de göremedim, gerci daha 13. Gün ama o derece kafayı yedim, sanki gebelik testinde çift çizgiyi bırakın, ovu da pik i göremicem gibi hissediyorum iyice kilo alıp şişmanlıcam, ofiste herşey kötüye gidecek. Hep hersey kötü olacak gibi bir geb kalamamak insanın hayata bakışını bu denli bozabilir mi? Lütfen bana bişiler yazın
HahhhhahaaÇok sertim kız reis ismini takmışlar bana okulda veletler
O zaman ben direk ornekle cevapliiiiim.
Canımcım yarın sabah yada pazar yapsan.. Varsa çıkar diyorum ben.Oylama başlasın kızlar.
Aslinda test bolsa yarin da pazar da yapsin yaaaCanımcım yarın sabah yada pazar yapsan.. Varsa çıkar diyorum ben.
Aynen.Aslinda test bolsa yarin da pazar da yapsin yaaa
Kuzum bak eski gruptan da yazıştık biz zamanında. Eşinle bu konuda yani özellikle cinsellik konusunda soğukluk oluşmaya başlamıştı aranızda. Nolur rahatlatmaya çalış kendini. Bir bıraksan belki olacak. İlk önce çevrende 2.yi doğuranlar bunalıma soktu seni. Sonra regl dğzenininin bozulduğunu söyledin birden. Hepsi psikolojik. Oğlun çok küçük. 2.den sonra hayatının biraz daha zor olacağını söylemiştin. Belki de sen farjetmeden beynin ket vuruyor vücuduna. Kalbin istiyor ama belki de beynin bekle diyor. Ne mi yapmalısın. Sen ki burda cıvıl cıvıl ışık saçan gurbetçi güzelimiz gerçekten ama gerçekten bırakmalısın bu işin peşini. Denemeyi bırak demiyorum. Kürleri ovulasyonu hatta belki kk yı bile bir süre takip etme. Yeni bir uğraş edin gerçekten ilgini çekebilecek. Bak be güzel ülkene geleceksin yakında. Gez toz uzaklaş bu fikirden biraz. Ben vücudun dengesine kavuşunca sana bebeğini getirecek inanıyorum babyKızlar benim enerjim çok düşük, hayattan zevk alamıyorum mutlu olamıyorum. Çok güzel bi hayatım ve ailem var oysaki. Oğlum eşim evim işim çok şükür hersey. Ama ikinciye kavuşamamak tüm mutluluğumu tüm gülen yüzümü söndürüyor. Hala pik de göremedim, gerci daha 13. Gün ama o derece kafayı yedim, sanki gebelik testinde çift çizgiyi bırakın, ovu da pik i göremicem gibi hissediyorum iyice kilo alıp şişmanlıcam, ofiste herşey kötüye gidecek. Hep hersey kötü olacak gibi bir geb kalamamak insanın hayata bakışını bu denli bozabilir mi? Lütfen bana bişiler yazın
Canım olumlu düşün ki olumlu olsun şükredecek o kadar şeyimiz var ki. Seni çok iyi anlıyorum ilk kızım 1. Denemede olunca 2. De öyle olcak sandım 5 ay olmadı kafayı yedim testlerle bozdum kafayı her ay eşimi görwv gibi çağırırıdım o da bıkmıştı ne zamn ki umursamadım o zamn geldi kendine bir meşgale bul canım kendşni yıpratma polynacılık olacak ama öyle zor durumda olanlar var ki çok şükür 1 tane evlat nasip etmiş hayırlısı ne zamansa diğeri de o zaöan gelecektir.Kızlar benim enerjim çok düşük, hayattan zevk alamıyorum mutlu olamıyorum. Çok güzel bi hayatım ve ailem var oysaki. Oğlum eşim evim işim çok şükür hersey. Ama ikinciye kavuşamamak tüm mutluluğumu tüm gülen yüzümü söndürüyor. Hala pik de göremedim, gerci daha 13. Gün ama o derece kafayı yedim, sanki gebelik testinde çift çizgiyi bırakın, ovu da pik i göremicem gibi hissediyorum iyice kilo alıp şişmanlıcam, ofiste herşey kötüye gidecek. Hep hersey kötü olacak gibi bir geb kalamamak insanın hayata bakışını bu denli bozabilir mi? Lütfen bana bişiler yazın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?