- 2 Mayıs 2019
- 707
- 633
- 18
Anam hamileeee gııııYaa kızlar birde şey soracam size. Şİmdi benim uyudummu davul çalsan uyanmam normaldeHatta sabah 10 tane alarm kuruludur uyanmam için 4 gündür sabah 6 gibi uyanıyorum off daha var deyip uyuyorum yine. Bunu ben önceki gebeliğimde yaşadım. Hatta kızlar vücut anneliğe uykusuzluğa alıştırıyor derlerdi. Tek tutunduğum dal bu yada sapıttım Hamişler sizde durum nedir?
Ben 2.5 yildir zaten kesik kesik uykularla sabah erkenden uyanarak uykusuz yaşıyorum resmen.Yaa kızlar birde şey soracam size. Şİmdi benim uyudummu davul çalsan uyanmam normaldeHatta sabah 10 tane alarm kuruludur uyanmam için 4 gündür sabah 6 gibi uyanıyorum off daha var deyip uyuyorum yine. Bunu ben önceki gebeliğimde yaşadım. Hatta kızlar vücut anneliğe uykusuzluğa alıştırıyor derlerdi. Tek tutunduğum dal bu yada sapıttım Hamişler sizde durum nedir?
O zaman ben direk ornekle cevapliiiiim.
Ben bata 1 hafta kala baslamistim sanirim testlere. Ama ben 50 tane siparis etmistim de o yuzden habire yapiyordum sabah aksam. Hatta buraya da yaziyordum. Taki regle 2 gun kala cok cok silik cizgiyi görene dek bembeyazdi testler.
Canımcım yarın sabah yada pazar yapsan.. Varsa çıkar diyorum ben.
Aslinda test bolsa yarin da pazar da yapsin yaaa
Aynen.
3 kala çıkmıştı benimki de.
Yarın çıkar gibi geliyor bana...
Ben diyordum ki, neden bati bekleyeyim ki, varsa erken ogrenirim yoksa zaten regl olacam yani . Hep bu kafada bati bekleyememe heyecani vardi ki zaten kisilik olarak sabirsiz ve tez canliyim
Anam hamileeee gıııı
Aynen öyle.Ben diyordum ki, neden bati bekleyeyim ki, varsa erken ogrenirim yoksa zaten regl olacam yani . Hep bu kafada bati bekleyememe heyecani vardi ki zaten kisilik olarak sabirsiz ve tez canliyim
İnşalah vardır...Bu arada biraz umut olacak bi belirti başladı çok sık idrara sıkışıyorum geçen ay böyle olmamıştı bir de alt karın öyle şişki
Hayırlı zamansa inşallah canımAynen öyle.
Ben mesela 3 kala yaparım, varsa zaten hemen çıkıyor. Yoksa kesin hamile değilim diyorum çünkü geç yumurtlama çok nadir bir durum benim için.
İnşallah vardır yeşim canım yaa çok istiyorum sen bi an önce hamile kalsan.... Çok amin..
Uyanır uyanmaz bakıyorum o zaman.Hayırlı zamansa inşallah canımYarın yapıyorum o zaman
Ben öğlene kadar uyurum ama kesinUyanır uyanmaz bakıyorum o zaman.
Sen foto da at buraya.
Biz de bakalım.
Belki biz görürüz
Allahın izniyle önce bi gebelik haberini alalım. Sonra da kucağına aldığın günleri de görücez...Kızlar Eğer gebeysem 1 yıla üç gebelik sığdırmış olacağım
Ben de geç uyanıyorum zaten :))Ben öğlene kadar uyurum ama kesinSabah sabah bakıp durma kız
Amin canım valla duamda önce sağlıklı olsun hayırlı olsun ve gebe kalırsam sigaradan tiksindir varAllahın izniyle önce bi gebelik haberini alalım. Sonra da kucağına aldığın günleri de görücez...
Ya hiç bilmiyorum hayatım komple gözüme batıyor şuan. Doğundan sonra herseyin kötüye gittiği hissi yayılmıştı bana aylarca. Acaba hormonal mi sorun ? Bi de dün yanlışlıkla gögüsüme dokundum süt geldi, 10 ay oldu nerdeyse emzirmiyorum bu kadar kolay nası süt gelebiliyor , bembeyazdı bir de. Uzun zamandır koyu sarı sıkınca geliyodu da nerdeyse sene olacak yani. Prolaktinime bakılmadı. Acaba prolaktin yüksekliği mi var diye düşünmeye başladım şuan. Hep onun bunun bebesini tutuyorum seviyorum fln, acaba bebek isteği prolaktinimimi yükselttiKuzum bak eski gruptan da yazıştık biz zamanında. Eşinle bu konuda yani özellikle cinsellik konusunda soğukluk oluşmaya başlamıştı aranızda. Nolur rahatlatmaya çalış kendini. Bir bıraksan belki olacak. İlk önce çevrende 2.yi doğuranlar bunalıma soktu seni. Sonra regl dğzenininin bozulduğunu söyledin birden. Hepsi psikolojik. Oğlun çok küçük. 2.den sonra hayatının biraz daha zor olacağını söylemiştin. Belki de sen farjetmeden beynin ket vuruyor vücuduna. Kalbin istiyor ama belki de beynin bekle diyor. Ne mi yapmalısın. Sen ki burda cıvıl cıvıl ışık saçan gurbetçi güzelimiz gerçekten ama gerçekten bırakmalısın bu işin peşini. Denemeyi bırak demiyorum. Kürleri ovulasyonu hatta belki kk yı bile bir süre takip etme. Yeni bir uğraş edin gerçekten ilgini çekebilecek. Bak be güzel ülkene geleceksin yakında. Gez toz uzaklaş bu fikirden biraz. Ben vücudun dengesine kavuşunca sana bebeğini getirecek inanıyorum baby❤❤
Kız gittin bebek zıbınını kedine mi giydirin. Allah iyiliğini versin seninEki Görüntüle 2281037
Benim kucuk oglusum Coffee nasil ablalari. Ben ona veled-i zina diyorum. Cok yaramaz cunku
Oy kuzummmmmKızlar Eğer gebeysem 1 yıla üç gebelik sığdırmış olacağım
Hee aldığım gün giydirmiştim zaten yıkanacak diye ama dolapta duruyor şimdilik. Çok beğenmiştim imzalı falanKız gittin bebek zıbınını kedine mi giydirin. Allah iyiliğini versin seninsevimli olmuş ama benim bağışıklığım yok, hiç yaklaşmadığım için
Olabilir kuzum. Sütse gelen muhtemelen gebeliğe engel bir hormon değeri var. Baktı kuzum ona. Onu temizleyelim sonrası bahar inşallahYa hiç bilmiyorum hayatım komple gözüme batıyor şuan. Doğundan sonra herseyin kötüye gittiği hissi yayılmıştı bana aylarca. Acaba hormonal mi sorun ? Bi de dün yanlışlıkla gögüsüme dokundum süt geldi, 10 ay oldu nerdeyse emzirmiyorum bu kadar kolay nası süt gelebiliyor , bembeyazdı bir de. Uzun zamandır koyu sarı sıkınca geliyodu da nerdeyse sene olacak yani. Prolaktinime bakılmadı. Acaba prolaktin yüksekliği mi var diye düşünmeye başladım şuan. Hep onun bunun bebesini tutuyorum seviyorum fln, acaba bebek isteği prolaktinimimi yükseltti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?