Gebeliğe Hazırlık 2020 Anne Adayları 💕

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Anam hamileeee gıııı

Ben 2.5 yildir zaten kesik kesik uykularla sabah erkenden uyanarak uykusuz yaşıyorum resmen.
Goz altlarım maalesef etkilendi bu yılların uykusuzlugundan.

Reactions: BYV
Canımcım yarın sabah yada pazar yapsan.. Varsa çıkar diyorum ben.
Aslinda test bolsa yarin da pazar da yapsin yaaa
Aynen.
3 kala çıkmıştı benimki de.
Yarın çıkar gibi geliyor bana...
Ben diyordum ki, neden bati bekleyeyim ki, varsa erken ogrenirim yoksa zaten regl olacam yani . Hep bu kafada bati bekleyememe heyecani vardi ki zaten kisilik olarak sabirsiz ve tez canliyim
Anam hamileeee gıııı

Bence yarın yapayım. Test bozuk falan çıkarsa pazar yaparsam çıldırırım eczane bulacağım diye

Ben diyordum ki, neden bati bekleyeyim ki, varsa erken ogrenirim yoksa zaten regl olacam yani . Hep bu kafada bati bekleyememe heyecani vardi ki zaten kisilik olarak sabirsiz ve tez canliyim
Aynen öyle.
Ben mesela 3 kala yaparım, varsa zaten hemen çıkıyor. Yoksa kesin hamile değilim diyorum çünkü geç yumurtlama çok nadir bir durum benim için.
İnşallah vardır yeşim canım yaa çok istiyorum sen bi an önce hamile kalsan.... Çok amin..

Hayırlı zamansa inşallah canım Yarın yapıyorum o zaman

Ya hiç bilmiyorum hayatım komple gözüme batıyor şuan. Doğundan sonra herseyin kötüye gittiği hissi yayılmıştı bana aylarca. Acaba hormonal mi sorun ? Bi de dün yanlışlıkla gögüsüme dokundum süt geldi, 10 ay oldu nerdeyse emzirmiyorum bu kadar kolay nası süt gelebiliyor , bembeyazdı bir de. Uzun zamandır koyu sarı sıkınca geliyodu da nerdeyse sene olacak yani. Prolaktinime bakılmadı. Acaba prolaktin yüksekliği mi var diye düşünmeye başladım şuan. Hep onun bunun bebesini tutuyorum seviyorum fln, acaba bebek isteği prolaktinimimi yükseltti

Kız gittin bebek zıbınını kedine mi giydirin. Allah iyiliğini versin senin sevimli olmuş ama benim bağışıklığım yok, hiç yaklaşmadığım için
Hee aldığım gün giydirmiştim zaten yıkanacak diye ama dolapta duruyor şimdilik. Çok beğenmiştim imzalı falan

Olabilir kuzum. Sütse gelen muhtemelen gebeliğe engel bir hormon değeri var. Baktı kuzum ona. Onu temizleyelim sonrası bahar inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…