Gebeliğe Hazırlık 2020 Anne Adayları 💕

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Amin
Kızlar Eğer gebeysem 1 yıla üç gebelik sığdırmış olacağım
3 de olacak Allah in izniyle.
Ben öğlene kadar uyurum ama kesin Sabah sabah bakıp durma kız
Ne harika, uyu uyu, bebekten sonra uyuyamican artik.
Ben de geç uyanıyorum zaten :))
Senin oğlan kacta uyur,uyanir ki kiz,ohhh ozendim yaw.
Eki Görüntüle 2281037

Benim kucuk oglusum Coffee nasil ablalari. Ben ona veled-i zina diyorum. Cok yaramaz cunku
Amaninnnnn pek datlu.
Kus almadan evvel kedi alacaktik aslinda ama kizimdan cesaret edemedik. Severken öldüren cinsten. Henüz sevmeyi tam bilmiyor pat küt vuruyor, kedisi olan akrabamiza gittigimiz her zaman kedi Bahar dan kose bucak kaciyor.
Sonra baktik olmayacak kus aldik. Kusa da yapiyor ama Allah tan uçuyor hemen.
Cok seviyorum hayvanları, hatta cogu insandan kat ve kat.

Reactions: BYV
Gecenlerde piknige gitmistik.
Donuste sehir disi denilebilecek bir yerde rahat 10 köpek vardı.
O hayvanlari ha zehirle oldurmussun, ha toplayip sehir disina salmissin.
Yazik,gunah.
Ac susuz nasil yaşar o canlar.

Al ozaman kuzum bunlarda diğerleri Boncuk kızım Tommy oğlum ve Pasha oğlum

Daha ufakken bebekler tehlike olabiliryor bilmedikleri için ama ilerleyen yaşlarsa mutlaka al hatta ona sorumlulukta ver canım. Ben dördünün ortasına bebek getirmeye çalışıyorum çok merak ediyorum nasıl olacak.

Yazik,gunah.
Ahh canım nasıl içim idiyor onlara biz araziye gittiğimiz zaman mutlaka arabada köpek maması olur elimizden geldiğince doyururuz. Bakmayacaksan günahlarınada girme alma yani ama insanoğlu okadar bencilki. Bir çoğuda çocukları yaz tatilinde karne hediyesidir o canların

Kızlar utanıyorum ama sormam lazım. Benim koca bu gece durmadıBiraz acı hissettim. Bir zararı olur mu ki? Tutunma evresi hoplayıp zıplamayın yükseğe uzanmayın sert hareketler yapmayın falan yazıyor bazı forumlarda. Bu arada bata son 4 an itibariyle

Yazik,gunah.
Çocuklarının hevesi geçen anne babalar tatile gittikleri şehirde bırakıyormuş o zavallı hayvanları...
Manyaklar.

Canısı bebiş olduysa yerleşmiştir rahime şimdiye kadar zaten. İlişki ile bir şey olmuyor. Mesafe uzak zaten kız konuşturcan beni

Sıkı takipteyim, valla bendecmerak ediyorum:)
Para ile hayvan almaya cok karşıyım, sahiplenmek en insani olani.
Kuşumuzu da sahiplendik, para ile almam, petshoplara bakmadan gecerim,cok icim parçalanıyor cam fanusta onları görünce
Hic bisey olmaz Allah in izniyle,
Sen musterih ol
Çocuklarının hevesi geçen anne babalar tatile gittikleri şehirde bırakıyormuş o zavallı hayvanları...
Manyaklar.
Dayanamiyorum, kahroluyorum.
Insan kilikli mahluklar onlar.

Kızlar cevaplarınız destekleriniz için çok teşekkürler Ama hala kendimi anlamsız hissediyorum

Gunaydin canim

Psikolog sistemi orada nasil,
Istanbula gelince bi değişik isim soylemistin oraya godecektin, ne kadar var tr gelmenize ?
Ya mail attım da 2 gün önce, dönen olmadı. Temmuzun ilk haftası geliyorum, ve tek geliyorum. Burdaki en yakın arkadaşım psikolog. Amaalman. Oğlumun bir yaş civarları burda pedagoğagitmiştim, hem dil hem kültür farkı beynimi daha da yakmıştı. Sen niye hala çocugu emziriyosuna takılıp kalmıştı yani. Emzirmeyi bıraksan sorunlar çözülecek demişti. 20 ayın sonunda emİrmeyi bırakınca çözülmüştü sorunlar evet ama oğlumun kalbini hiç meme vermeyerek kırmasım anlaşmalı bitirdik memeyi bence bi daha önemliydi Türkiyeye geldiğimde oğlum 9.5 aylıktı onunla başbaşa gelmiştim, o zaman bi pedagoğa gitmiştim oğlum da yanımdaydı. Kadının gözlemi oğlun dış dünyaya çok açık ve çok fazla insan istiyor, yuvaya başlayınca daha iyi olur demişti. Ama türk pedagogla da sorun şu, çocuk yarı alman... lanetlenmiş gibi hissediyorum bizi bazen. Ne türküz ne alman. Araftayız.. belki de bu boşluk hissi , gurbet ama türkiye de artık yuvam değil hissi yüzünden yaşıyorum bu depresyonu

Sen türksün, oğlunu da sen yetiştirdiğine gore
Ya canim senin aslinda tatile ihtiyacin var.
Şöyle kimsenin olmadigi(tanidik) bi yerde kafani dinlemek iyi gelir sana bence.
Psikolog arkadastan olmuyor , tanimadigin biri daha faydali bu anlamda, diye dusunuyorum. Sen normalde cok güçlü bi kadin/annesin. Ama biraz benzinin azalmis hepsi bu. Kisa sürede toparlanacaksin ama bunun için psikolog,tatil vs neyse gerekli olan ona kanalize olman lazim. Beybi konusu dun dediğim gibi. Kocalar, sexi cocuk icin oldugunda gorev gibi goruyor, o yuzden erkekler bu beybi çalışmalarını bilmesin, bilseler bile kadin şehvetle cilveli tavirla onu bastirmali. Psikolojik mi bilmiyorum spermleri etkileniyor sanirim. Ben iki beybi de bu hissi tastikledim. Kendi tecrubemle yazıyorum bunu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…