Gebeliğe Hazırlık 2020 Anne Adayları 💕

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Son üç dört gündür bende de bir negatiflik var ama senin ki çok fenaymış yaa. Niye öyle oldun ki sen sadece ikinci çocuk için mi? Başka sebepler de var mi? Bak benim oğlum 33 aylık. 10 aylık olduğundan beri ikinciyi düşünüyoruz. Geçen yılın sonunu ve bu yılın basini iceren bir bes ay sadece ara verdik benim iş durumundan dolayı. Ve birden hamile kaldım ve daha öğrendiğim gün kanamam başladı düştü. Ve hala negatif yanları kendimden uzak tutmaya çalışıyorum. Sen de öyle yap negatif düşünme ki daha çabuk kavuş bebeğine

Canım ben de diyorum ki arayı açınca olmuyor.
Demek sadece öyle olmuyor. 10 ay sonra hemen olur diye düşünürdüm oysa..

Aslında ilk olmayınca stres olanlar bize göre daha haklı.
Bizde en azından bi tane var, onlarla ilgilenirken geçiyor zaman.

Ama ilk bebek için de uğraşanlar şunu bilsin ki heyecan ve sabırsızlık açısından hiçbir farkı yok kızlar

Aynen :) oğluma 24 ayda anca hamile kalabildim. Yanı şöyle yumurtlama falan tarzı şeyleri öğrendikten 15 ay sonra diyelim bu da o kadar oldu geçiyor:) ama hayırlısı inanıyorum er ya da geç olucak yani :)

Aynen :) oğluma 24 ayda anca hamile kalabildim. Yanı şöyle yumurtlama falan tarzı şeyleri öğrendikten 15 ay sonra diyelim bu da o kadar oldu geçiyor:) ama hayırlısı inanıyorum er ya da geç olucak yani :)
Aynen aynen olacak tabiki.
Vakti zamanı gelmeden hiçbir şey olmaz.
O zamanı beklemek lazım.

İnşallah vardır ama sanki bugün de hiç belirti yok eski ben olsam idrar testi doluydu ev ama şimdi alıp yapmıyorum 5 gün var regle belki bugün bitane alır yaparım
Ben de normal test var ama acaba erken gebelik mi alsam diyorum. Bata 4 var. Aslında niyetim pazartesiden önce yapmamaktı ama yine dğrtmete başladı bişeyler. Allahım başkasına tavsiye verirken ne iyi kendimi de telkin edebilsem keşke

İnşallah vardır ama sanki bugün de hiç belirti yok eski ben olsam idrar testi doluydu ev ama şimdi alıp yapmıyorum 5 gün var regle belki bugün bitane alır yaparım
Kızlar elinizde test varsa yapın bi tane bakalım.

Yumurtlama nın üzerinden bugün 11.gün.Büşra test çıkmazsa daha rwglime 4 gün var. Modum çabuk düşer benim bu dört gün zehir olur regl olana kadar. Bekleyim ben ya

Yumurtlama nın üzerinden bugün 11.gün.Büşra test çıkmazsa daha rwglime 4 gün var. Modum çabuk düşer benim bu dört gün zehir olur regl olana kadar. Bekleyim ben ya
11. Günse bekle.
13 gün geçsin deniyor hep.
Aman modun düşmesin dur. Pazartesi sabah yap sen. İlk idrarla.

Gunaydin canlarim. Testi yaptim ve tek cizgi

Eklentiler

• 20190622_111217.webp
    41,7 KB · Görüntüleme: 40
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…