- 2 Mayıs 2019
- 707
- 633
- 18
Kız yanlış yazdım Yeşim diyecektim sorryNapalım kuzum hayırlısı olsun.
Regl olursan haber ver.
Geç döllenme falan var mıdır acep sende. Bekleyelim bakalım.
Zeynep_teacher kız ben regl oldum ya
Bilmiyorum hersey çok üst üste geldi galiba. Yabancı dil,iş dil bakımından zorluyor aynı anda çok yoğun, araba ehliyetimi tkrr almak için uğraşıyorum biryığın ders alıyorum. Eşim hiç yok sürekli ya iş seyahati ya okul, üni okuyor bir de. Kimim kimsem yok, herkesi görüyorum imreniyorum, ikinciye gebe arkadaşın oğluna 5 aydır resmen babası bakıyor, dün şans eseri yolda gördüm elinde dondurmalar, eşine eve dondurma taşıyordu. Bende durumsa şu, az önce oğlanın poposunda kene gördüm, ne yapacağımı bilemedim eşimi aradım 3 kere açmadı. Kucağıma aldım götü çıplak çocuğu yan komşuma gittim, çit hizasından kene çıkarıp prosedürü anlattılar. Kene çıkarma setim var ama ilk kez gerekli oldu. Ve eşim hala dönip de aramadı... yani başkada diyecek sözüm yok hakim bey... arkadaşlarımın anneleri babaları kardesleri burda, heryere ek güçle geliyorlar havuza falan.Canım ben de diyorum ki arayı açınca olmuyor.
Demek sadece öyle olmuyor. 10 ay sonra hemen olur diye düşünürdüm oysa..
Aslında ilk olmayınca stres olanlar bize göre daha haklı.
Bizde en azından bi tane var, onlarla ilgilenirken geçiyor zaman.
Ama ilk bebek için de uğraşanlar şunu bilsin ki heyecan ve sabırsızlık açısından hiçbir farkı yok kızlar
Tamam canımcımKız yanlış yazdım Yeşim diyecektim sorry
Benim de 5 gün var :) aynıyız :)İnşallah vardır ama sanki bugün de hiç belirti yokeski ben olsam idrar testi doluydu ev ama şimdi alıp yapmıyorum 5 gün var regle belki bugün bitane alır yaparım
Doktora çıkardı keneyi dimi?Bilmiyorum hersey çok üst üste geldi galiba. Yabancı dil,iş dil bakımından zorluyor aynı anda çok yoğun, araba ehliyetimi tkrr almak için uğraşıyorum biryığın ders alıyorum. Eşim hiç yok sürekli ya iş seyahati ya okul, üni okuyor bir de. Kimim kimsem yok, herkesi görüyorum imreniyorum, ikinciye gebe arkadaşın oğluna 5 aydır resmen babası bakıyor, dün şans eseri yolda gördüm elinde dondurmalar, eşine eve dondurma taşıyordu. Bende durumsa şu, az önce oğlanın poposunda kene gördüm, ne yapacağımı bilemedim eşimi aradım 3 kere açmadı. Kucağıma aldım götü çıplak çocuğu yan komşuma gittim, çit hizasından kene çıkarıp prosedürü anlattılar. Kene çıkarma setim var ama ilk kez gerekli oldu. Ve eşim hala dönip de aramadı... yani başkada diyecek sözüm yok hakim bey... arkadaşlarımın anneleri babaları kardesleri burda, heryere ek güçle geliyorlar havuza falan.
Erken 3n gebelik testleri de bazen yalnış çıkabiliyor boşa para verme benceBen de normal test var ama acaba erken gebelik mi alsam diyorum. Bata 4 var. Aslında niyetim pazartesiden önce yapmamaktı ama yine dğrtmete başladı bişeyler. Allahım başkasına tavsiye verirken ne iyi kendimi de telkin edebilsem keşke
Elimde testim yok dışarı çıkarsam belki alırım bi taneKızlar elinizde test varsa yapın bi tane bakalım.
27 ya da 28 haziran diyor takvimler ama günler geçmiyorBenim de 5 gün var :) aynıyız :)
O koca bir ay geçiyorsa, son 4-5 gün geçmek bilmiyor :)27 ya da 28 haziran diyor takvimler ama günler geçmiyor
Ya burda kene olayı çok sık olan bişi kimse doktora gitmiyor, ama ben yeniyim. Öğrenicem işte başımıza gelmedi hiç.Doktora çıkardı keneyi dimi?
Aman ellemesin doktor dışında kimse..
Senin eşin başkalarının eşi kadar sakin bi hayat sürmüyor olabilir canım. Herkes farklı yaşamlarda.
Sen çok kafaya takıyorsun herşeyi.
Bi psikoloğa uğrasan, belki telkinlerde bulunabilir..
Herkeste o bahsettiğin el olmuyor ki canım.Ya burda kene olayı çok sık olan bişi kimse doktora gitmiyor, ama ben yeniyim. Öğrenicem işte başımıza gelmedi hiç.
Ben de söylediğin gibi düşünüyorum canım, bu arkadaşım ilkokul öğretmeni çalılma saatleri esnek adamın. Diğer arkadaşımın evi homeofis çalışıp bakıyor iki çocuğa. Arada iş seyahatine gidince de ananeler babaneler teyzeler bitmiyor. Hepsi alman bu arada. İşte biliyorum herkesin yaşam koşulu farklı, ama ben işte arada gözüme bayınca takıyorum. Ben 9 ay bisiklet tepesinde oğlan taşıcam yuvaya gebe kalırsam mesela. İlk oğlumda da doğuma giderken bile evi ben topluyordum 4 santim açıklığım varmış doğum başlamışhiç prenses olamadım, prenseslik beklentim yok ama insan bi nefes almak istediğinde ona yardıma hep açık bi eli hissetmek istiyor . Sanırım o el olmadığı için gebe kalma ortamı bile oluşanıyor
Benim de 7 gün var regle benimde hic belirti yok hamile gibi hissetmiyorum nedense son iki gün kala yaparim bir testİnşallah vardır ama sanki bugün de hi ç belirti yokeski ben olsam idrar testi doluydu ev ama şimdi alıp yapmıyorum 5 gün var regle belki bugün bitane alır yaparım
Yalnızlık zor be yavrumBilmiyorum hersey çok üst üste geldi galiba. Yabancı dil,iş dil bakımından zorluyor aynı anda çok yoğun, araba ehliyetimi tkrr almak için uğraşıyorum biryığın ders alıyorum. Eşim hiç yok sürekli ya iş seyahati ya okul, üni okuyor bir de. Kimim kimsem yok, herkesi görüyorum imreniyorum, ikinciye gebe arkadaşın oğluna 5 aydır resmen babası bakıyor, dün şans eseri yolda gördüm elinde dondurmalar, eşine eve dondurma taşıyordu. Bende durumsa şu, az önce oğlanın poposunda kene gördüm, ne yapacağımı bilemedim eşimi aradım 3 kere açmadı. Kucağıma aldım götü çıplak çocuğu yan komşuma gittim, çit hizasından kene çıkarıp prosedürü anlattılar. Kene çıkarma setim var ama ilk kez gerekli oldu. Ve eşim hala dönip de aramadı... yani başkada diyecek sözüm yok hakim bey... arkadaşlarımın anneleri babaları kardesleri burda, heryere ek güçle geliyorlar havuza falan.
Yok kuzum inşallah bişey yoktur rahat olkizlar bugun kalp atışı icin gittik 8+4 olmusum. sukurler olsun ki duyduk. cok degisik bir his Rabbim herkese nasip etsin, coook agladim. sadece doktorum gebelik kesemin arkasinda biraz kanama alani oldugunu, kanamamin olup olmadigini sordu, ben de olmadi dedim. progestan verdi. ya cok taktim kafaya.bu kotu bisey mi cok
Biliyorum canım bilmem mi.! Şükrediyorum çok şükür sağlıklıyım gücüm var da herşeye yetişebiliyorum diye. Ama sonra aklıma işleyiveriyo ya hastalanırsam naaparız diyeHerkeste o bahsettiğin el olmuyor ki canım.
Yine de haline şükretmelisin..
Kuzu sende vesvese çok..Biliyorum canım bilmem mi.! Şükrediyorum çok şükür sağlıklıyım gücüm var da herşeye yetişebiliyorum diye. Ama sonra aklıma işleyiveriyo ya hastalanırsam naaparız diye
KARABATAK arkadaşımıza da vardım canım. O progestan iyi geldi. Sende de işe yarayacaktır.kizlar bugun kalp atışı icin gittik 8+4 olmusum. sukurler olsun ki duyduk. cok degisik bir his Rabbim herkese nasip etsin, coook agladim. sadece doktorum gebelik kesemin arkasinda biraz kanama alani oldugunu, kanamamin olup olmadigini sordu, ben de olmadi dedim. progestan verdi. ya cok taktim kafaya.bu kotu bisey mi cok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?