Gebeliğe Hazırlık 2020 Anne Adayları 💕

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kizlar birsey soracagim. Simdi testi tam aldim cope atacaktim gozum kenarina ilisti kafam karisti. Iconi actim bozuk olma ihtimali var mi? Siz ne diyorsunuz buna ikinci cizgi kaset kapaginin altinda kalmis

Amin canım

Kuzu dağılmış demek ki geçersiz de olabilir yani
Ya ne bileyim kuzum sanki hatali test gibi iki tane paralel olmasi gerekirken birtanesi yatay ve diger cizgi ile birlesmiyor. Sanki uretim hatasi dikey olmasi gerekirken yatay olmus gibi anlamadim valla bir tane daha alacagim bugun yarin yaparim

Ya ne bileyim kuzum sanki hatali test gibi iki tane paralel olmasi gerekirken birtanesi yatay ve diger cizgi ile birlesmiyor. Sanki uretim hatasi dikey olmasi gerekirken yatay olmus gibi anlamadim valla bir tane daha alacagim bugun yarin yaparim
Tamam kuzum yarın yap bir daha. Laboquick mi bu

Bence de test bozuk gibi yarın sabahdan tekrar yap yada şimdi

guzelgunler2019 canim mesajinda okudum. Kene icin evde nane yagi bulundur. Eger yapisirsa uzerine yagi dok cikariyor kafasini hemen yuruneye basliyor hemen alir oldurursun. Benim basima henuz gelmedi ama videolarda gosteriyor.

guzelgunler2019 canim mesajinda okudum. Kene icin evde nane yagi bulundur. Eger yapisirsa uzerine yagi dok cikariyor kafasini hemen yuruneye basliyor hemen alir oldurursun. Benim basima henuz gelmedi ama videolarda gosteriyor.
Ay şimdi bişi anlatıcam bu daha da komiği bu salak kene oğlanın bezine girmiş, bizim bezler de pamuk yıkama bez, çişi normal bez gibi emip kupkurı yapmıyor, bizim oğlan da bigün önce portakal suyu içmişti. Sıvı kaka yapmış , heryere bulaşmış. Kene bokun içinde kalmış asitli asitli, ölmüş ısırmış ölmüş abi hahahaha yaşayan görürsem yaparım bak unutmuştum bunu ki sırf bunun için eve nane yağı bile almıştım burda özel kene kitleri var ya, onlardan var bizde de onla aldık, sonra da özel bi alet var ısırıklara uygulanan onla ısıttık. İnşallah virüslü değildir. Doktor 5 yaşına kadar kene aşısı önermedi, ben kendime de yaptırmadım aşı çok ağırmış binde bir de insan öldürüyor korktum.

dogal yollarla cocuk ke sini korumus desene. Allah korusun canim virusten. Asini ilk defa duydum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…