- 17 Şubat 2019
- 3.967
- 7.208
- 78
- 37
Amin canımEger yasim genc olsaydi ben aralarinda 4 yas olsun isterdim.
Birde 20 li yaslarimda olsaydim kesinlikle 3 cocugum olsun isterdim, biz 3 kardeşiz ve kardes ilerde 100 tane de arkadasin olsa baska oluyor.
Yoksa bi kadin salt kendini düşünse 1 tane bile yapmaz soyle bi dusuncek olursan, kendi hayatın bitiyor ve artik sen anne vasfiyla yaşıyorsun seve seve ama :) kadin olmak, anne olmak cok özel bi duyu ve Rabbim bu guzelligi gerçekten isteyenlere tattirsin.
Kuzu dağılmış demek ki geçersiz de olabilir yaniEki Görüntüle 2281129 Kizlar birsey soracagim. Simdi testi tam aldim cope atacaktim gozum kenarina ilisti kafam karisti. Iconi actim bozuk olma ihtimali var mi? Siz ne diyorsunuz buna ikinci cizgi kaset kapaginin altinda kalmis
Ya ne bileyim kuzum sanki hatali test gibi iki tane paralel olmasi gerekirken birtanesi yatay ve diger cizgi ile birlesmiyor. Sanki uretim hatasi dikey olmasi gerekirken yatay olmus gibi anlamadim valla bir tane daha alacagim bugun yarin yaparimKuzu dağılmış demek ki geçersiz de olabilir yani
Tamam kuzum yarın yap bir daha. Laboquick mi buYa ne bileyim kuzum sanki hatali test gibi iki tane paralel olmasi gerekirken birtanesi yatay ve diger cizgi ile birlesmiyor. Sanki uretim hatasi dikey olmasi gerekirken yatay olmus gibi anlamadim valla bir tane daha alacagim bugun yarin yaparim
Oncomed diye birsey canim.Tamam kuzum yarın yap bir daha. Laboquick mi bu
Bence de test bozuk gibi yarın sabahdan tekrar yap yada şimdiYa ne bileyim kuzum sanki hatali test gibi iki tane paralel olmasi gerekirken birtanesi yatay ve diger cizgi ile birlesmiyor. Sanki uretim hatasi dikey olmasi gerekirken yatay olmus gibi anlamadim valla bir tane daha alacagim bugun yarin yaparim
Yokki canim disari cikinca alirim arrtikBence de test bozuk gibi yarın sabahdan tekrar yap yada şimdi
Ay şimdi bişi anlatıcam bu daha da komiğiguzelgunler2019 canim mesajinda okudum. Kene icin evde nane yagi bulundur. Eger yapisirsa uzerine yagi dok cikariyor kafasini hemen yuruneye basliyor hemen alir oldurursun. Benim basima henuz gelmedi ama videolarda gosteriyor.
Ay şimdi bişi anlatıcam bu daha da komiğibu salak kene oğlanın bezine girmiş, bizim bezler de pamuk yıkama bez, çişi normal bez gibi emip kupkurı yapmıyor, bizim oğlan da bigün önce portakal suyu içmişti. Sıvı kaka yapmış , heryere bulaşmış. Kene bokun içinde kalmış asitli asitli, ölmüş ısırmış ölmüş abi hahahaha yaşayan görürsem yaparım bak unutmuştum bunu ki sırf bunun için eve nane yağı bile almıştım burda özel kene kitleri var ya, onlardan var bizde de onla aldık, sonra da özel bi alet var ısırıklara uygulanan onla ısıttık. İnşallah virüslü değildir. Doktor 5 yaşına kadar kene aşısı önermedi, ben kendime de yaptırmadım aşı çok ağırmış binde bir de insan öldürüyor korktum.
Niye o kadar bekliyorsun kuzumAy sanırım ben de 2020 annesi olmaya niyetliyim. Ama 2020 aralık filan
Bilemedim ki şimdi.
Niye o kadar bekliyorsun kuzum
Bende bilemedim sen negatif cikan testlerinde belki boyle karsilasmissin dedim ama bakalim hayirlisi yarin yaparim canimBilemedim ki şimdi.
Yarın sabah yeni bi test yap diyorum.
Bu arada yukarida 13 gun sonra falan birsey yazilmis benim tahmini ovuya gore 12 bugunBilemedim ki şimdi.
Yarın sabah yeni bi test yap diyorum.
Hayirlisi canim insallah istedigin zaman bekletmeden kucagini doldurur Allahimbilmem kendimce bahanelerim var işte biraz daha free takılayım istiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?