Gebeliğe Hazırlık 2020 Anne Adayları 💕

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
dogal yollarla cocuk ke sini korumus desene. Allah korusun canim virusten. Asini ilk defa duydum.
Ya Almanya birinci dereceden kene bölgesi, münich taraflarındaysan aşısı direk zorunlu ve yüzde yüzçare değil. Geçen kaynanamı ısırmış, beyne itahap fln yer etmiş, biryığın ilaç kullandı çok ağır. Şimdi geçti iyi çokşükür ama. Ya yüksek çimlerden ağaçlardan düşüyor üstümüze, çimden geçse ayak bileklerime hergün nane yağı süreyim dicem de... aşı iki gün ateş yapıyor yatırıyor, ben sevmen öyle şeyleri korktum yaptırmadım, eşim de baskı yaptı çok gebelik öncesi git yaptır diye ama zaten gebe kalan yok

Reactions: BYV
Kızlar selam yeni hamisler var mı , ben düşük yapacakmisim galiba yakinda.değer 70 te kaldı malesef kese de yok ortada.Hayirlisi böyleymiş

Kızlar selam yeni hamisler var mı , ben düşük yapacakmisim galiba yakinda.değer 70 te kaldı malesef kese de yok ortada.Hayirlisi böyleymiş
Liste ilk sayfada kuzum, yeni hamişlerimiz var çok şükür..
Seninki kimyasal gebelik mi çıktı canım? Hayırlısı böyleymiş diyelim..

Eki Görüntüle 2281129 Kizlar birsey soracagim. Simdi testi tam aldim cope atacaktim gozum kenarina ilisti kafam karisti. Iconi actim bozuk olma ihtimali var mi? Siz ne diyorsunuz buna ikinci cizgi kaset kapaginin altinda kalmis
Canım fazla mı damlattın acaba, yarın tekrarla bakalım

Kese ne zaman gornuyorr arkadaslard yardimci olurmusunuz?? Tup bebek yapan arkadaslar sizde ozellikle yazarsaniz
Kese 6. Hafta karından 5. Haftada vajinal ultrasonla görünüyor ama nokta kadar filan tabi baya küçük yani. Görünmezse de doktorlar panik yapmıyor biraz sonra çağırıyor

Benim de 5,+4 haftada görünmüştü ikinci gebeliğim de kese vajinal ultrosondada kalp atışını duymuştuk(ilk gebeliğim düşük olduğu için emin olmak için vajinal muane yapmıştı doktorum

Reactions: BYV
Liste ilk sayfada kuzum, yeni hamişlerimiz var çok şükür..
Seninki kimyasal gebelik mi çıktı canım? Hayırlısı böyleymiş diyelim..
Evet sanırım kimyasal ama daha kanama lekelenme bir şey yok ortada.deger 2 günde 70 den 74 e çıkmış sadece.cok az değil mi bu artış

Evet sanırım kimyasal ama daha kanama lekelenme bir şey yok ortada.deger 2 günde 70 den 74 e çıkmış sadece.cok az değil mi bu artış
Az gibi görünüyor canım..
Sağlıklı gebelik ilerliyor, sağlıksız olan ise bi şekilde sonlanıyor..
Doktorun senin için en doğrusuna karar verecektir.

Hayirlisi boyleymis dedigin gibi canim. Inan daha fazla alisinca daha kotu oluyor. Insallah en kisa zamanda saglikli bir gebelik yasarsin
Canım fazla mı damlattın acaba, yarın tekrarla bakalım
Bilmiyorumki canim iki tane daha aldim bugun hayirlisini versin insallah Allahim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…