- 2 Mayıs 2019
- 707
- 633
- 18
Şimdi kızlar ben bugün 3 ten sonra korkunç bir karın ağrısı çektim. Önce gaz sancısı gibiydi resmen iki büklüm etti beni. Uzandım biraz rahatladı. Sonra kızı aşağı indirdim komşularla otururken sol kasığıma bildiğiniz bıçak batar gibi bişey ara ara. Öyle ki elim istemsiz hemen oraya gidiyordu. Komşular farketti iyimisin diye sordular. Belli etmedim regl yakın onun sancısı dedim ama hiç böyle bişey yaşamamıştım. Neyse eve geldim epey sıkışmıştım bir kaç saattir wc ye gitmemiştim. Dedim acaba yeniden yumurtlama falan mı var. Çünkü yumurtlama günü bu kadar çok olmasa da hafif gaz sancısı batma oluyordu. Aldım ovulasyonu dayanamadım yaptım. En son 16.ya da 17.gün yapmıştım ovuyu pikten sonra. Bugün 21.gün. Test sonuçlarını atıyorum. Yorumlayın bakem. Bana koyulukta tabiki pik kadar olmayan bir koyulaşma göründü. Resimleri mümkün olduğunca net çekmeye çalıştım ama son ovu göründüğünden bir tık daha koyu
Yavrum senin pik 11. Günmüş açık ve net yavŞimdi kızlar ben bugün 3 ten sonra korkunç bir karın ağrısı çektim. Önce gaz sancısı gibiydi resmen iki büklüm etti beni. Uzandım biraz rahatladı. Sonra kızı aşağı indirdim komşularla otururken sol kasığıma bildiğiniz bıçak batar gibi bişey ara ara. Öyle ki elim istemsiz hemen oraya gidiyordu. Komşular farketti iyimisin diye sordular. Belli etmedim regl yakın onun sancısı dedim ama hiç böyle bişey yaşamamıştım. Neyse eve geldim epey sıkışmıştım bir kaç saattir wc ye gitmemiştim. Dedim acaba yeniden yumurtlama falan mı var. Çünkü yumurtlama günü bu kadar çok olmasa da hafif gaz sancısı batma oluyordu. Aldım ovulasyonu dayanamadım yaptım. En son 16.ya da 17.gün yapmıştım ovuyu pikten sonra. Bugün 21.gün. Test sonuçlarını atıyorum. Yorumlayın bakem. Bana koyulukta tabiki pik kadar olmayan bir koyulaşma göründü. Resimleri mümkün olduğunca net çekmeye çalıştım ama son ovu göründüğünden bir tık daha koyu
Şimdi kızlar ben bugün 3 ten sonra korkunç bir karın ağrısı çektim. Önce gaz sancısı gibiydi resmen iki büklüm etti beni. Uzandım biraz rahatladı. Sonra kızı aşağı indirdim komşularla otururken sol kasığıma bildiğiniz bıçak batar gibi bişey ara ara. Öyle ki elim istemsiz hemen oraya gidiyordu. Komşular farketti iyimisin diye sordular. Belli etmedim regl yakın onun sancısı dedim ama hiç böyle bişey yaşamamıştım. Neyse eve geldim epey sıkışmıştım bir kaç saattir wc ye gitmemiştim. Dedim acaba yeniden yumurtlama falan mı var. Çünkü yumurtlama günü bu kadar çok olmasa da hafif gaz sancısı batma oluyordu. Aldım ovulasyonu dayanamadım yaptım. En son 16.ya da 17.gün yapmıştım ovuyu pikten sonra. Bugün 21.gün. Test sonuçlarını atıyorum. Yorumlayın bakem. Bana koyulukta tabiki pik kadar olmayan bir koyulaşma göründü. Resimleri mümkün olduğunca net çekmeye çalıştım ama son ovu göründüğünden bir tık daha koyu
Kuzum o kesin de ovu da koyulaşma başlamış tekrar. Acaba regl yaklaştığı için miYavrum senin pik 11. Günmüş açık ve net yav
Benim regli yaklaşırken de koyulaşıyor , hiç gebeyken ovu testi yapmadım onda noluyo bilmiorum. Lh hormonu allahın hormonu işteKuzum o kesin de ovu da koyulaşma başlamış tekrar. Acaba regl yaklaştığı için mi
Aynen ihtimaller ihtimaller. Ne yalan söyliyim yine bir heyecan oluştu koyuluğu görünce. Hayırlısı inşallah canımcımBenim regli yaklaşırken de koyulaşıyor , hiç gebeyken ovu testi yapmadım onda noluyo bilmiorum. Lh hormonu allahın hormonu işteyediğin bişi gaz yaptıysa o da sıkıştırır. Gebeysen bebek yumurtalıktan rahme geçiyoken hormonlardan da olmuş olabilir hersey olabilir
Bu heyecan mutlulukla biter inşallahAynen ihtimaller ihtimaller. Ne yalan söyliyim yine bir heyecan oluştu koyuluğu görünce. Hayırlısı inşallah canımcım
Hakkımızda hayırlısını olsun kuzumBu heyecan mutlulukla biter inşallah
Canim senin zaten pik belli,
Canim senin zaten pik belli,
Sorunu cok iyi anladim.
Ben kizimda lh testini bat gunu yapmistim ve t c den daha koyuydu hatta, sona esimi nobetci eczaneye gondermistim ve silik cizgi cokmisti.
Yani regl yaklaşıyor diye tekrar lh artışı oluyor mu fikrim yok.
INŞALLAH hamilesindir, o yuzden kırmızılık artıyordur
Canım maalesef benim testim yokk ovulasyonMoonnlightt ovulasyon varsa elinde yapsana seninki nasıl çıkacak
Ah be kuzum sabahı bekleseydin. Başka yok mu testBen bi test aldım demin çarşıdan salak gibi hemen yaptım bu saatte sabah idrarını beklemedim tabiki hiçbir şey çıkmadı güleyim mi ağlayayım mı bilemedim
Valla canim isin heyecani iste insan tutamiyor kendi en garantisi adet geliyormu gelmiyormu bende esimin israrina hadi yap yap dedi dedim cikmaz olsun yap dedi bir tane daha var dedi.iki bardak limonata ve en az yarim litre su ictikten sonra beklememis tuvaletle yaptim tabiki negatif o hala pek bir emin kendinden adetin gelmeyecek diyor ama benim belim catliyor bugunde ve kasiklarim agriyor. Gogusumde ise koltuk altina yakin yerler agriyor bakalim hakkimizda hayirlisiAdete 5 ya d 6 gün var kızımda 5 gün kala öğlen yaptığım testte çıkmıştı ama diğerinde çıkmamıştı bi süre aman işte en güzeli gününü beklemek şimdi test yaptım yine tamamen yokta diyemiyor insan
Ooo ben totemin alasini yasadim hatta patronum durup dururken hamilemisin diye sordu ben sokBi de bugün cumartesi eczaneler kapalı önüne nöbetçi eczane düşerse al yap kız çıkacak diye totem yapmıştım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?