Gebeliğe Hazırlık 2020 Anne Adayları 💕

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ya kizlar bu belim ne olacak boyle birde esim benim cok pimpiriklidir yarin simdi birsey olur ortalik karisir falan ne seneryolar. Kizim sen 80 ihtilalini gormedin. Evin karsisindaki firina gidip ekmek alamiyorduk diyor. Evden cikmadan 1 ay yasayacak durumdayiz suan. Tasi tasi helak oldum

Aman kuzum kötü bişey olmaz inşallah. Ülkemiz için İstanbul için ne hayırlıysa o olsun inşallah. Siz yine de çok dışarılara çıkmayın ikindiden sonra

Reactions: BYV
Çok mu ağrıyor kız

Hayırlısı canım beklemek 3n güzeli ama insan varsa erkenden bilmek istiyor benim de yine ıslaklık akıntı başladı ara ara karnımda sızlama var uykuluyum hep başkada bişey yok

busra1tan
B BYV
@KARABATAK_
S Sibelll16
Yeşim ovulasyon varsa yapsana bir merak ediyorum sen de nasıl
Canım böyle ovülasyon testiyle hamileliğini öğrenenler oluyor, benim öyle olmamıştı geçen yıl bir ay yaptım zaten bu testleri regle yakın ümitlenmiştim koyulaşınca ama adet olmuştum öyle hatırlıyorum.. seninki hamileliktendir inş birini gördüm burda baya koyuydu aynı pik gibi sonra gebelik testi de pozitifti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…