- 2 Mayıs 2019
- 707
- 633
- 18
İnşallah canımOoo ben totemin alasini yasadim hatta patronum durup dururken hamilemisin diye sordu ben soksonuc beklemedeyiz. Hayirlisi ise o guzel haberi alalim canim
Evdeki ovulasyonu sana gönderesim var bir kuşun kanadındaOoo ben totemin alasini yasadim hatta patronum durup dururken hamilemisin diye sordu ben soksonuc beklemedeyiz. Hayirlisi ise o guzel haberi alalim canim
Ahh kuzum valla yapardim senin icin yarin nobetci eczane bulursam yolumun ustunde alirim.Evdeki ovulasyonu sana gönderesim var bir kuşun kanadında
1gun geciriyim dedim heycanla bekliom ins hamileyimdirA aygulhnm23 sende durumlar nedir? Test yaptın mı?
Tup bebegi bilmiom ama 6 haftada goruluyorduBen hiç hatırlamıyorum kuzum ya.
Bilen varsa yazar.
Yok kuzum benim için uğraşma. Ben daha günün olduğu için merak ettim sadece bebemAhh kuzum valla yapardim senin icin yarin nobetci eczane bulursam yolumun ustunde alirim.
Aman kuzum kötü bişey olmaz inşallah. Ülkemiz için İstanbul için ne hayırlıysa o olsun inşallah. Siz yine de çok dışarılara çıkmayın ikindiden sonraYa kizlar bu belim ne olacak boyle birde esim benim cok pimpiriklidir yarin simdi birsey olur ortalik karisir falan ne seneryolar. Kizim sen 80 ihtilalini gormedin. Evin karsisindaki firina gidip ekmek alamiyorduk diyor. Evden cikmadan 1 ay yasayacak durumdayiz suan. Tasi tasi helak oldum
Çok mu ağrıyor kızYa kizlar bu belim ne olacak boyle birde esim benim cok pimpiriklidir yarin simdi birsey olur ortalik karisir falan ne seneryolar. Kizim sen 80 ihtilalini gormedin. Evin karsisindaki firina gidip ekmek alamiyorduk diyor. Evden cikmadan 1 ay yasayacak durumdayiz suan. Tasi tasi helak oldum
Ay hadi inşallah1gun geciriyim dedim heycanla bekliom ins hamileyimdir
Yataktek sorun yok ama ayaga kalkinca basliyor veya uzun sure oturunca sizlama basliyor. Oyle dayanilmayacak gibi degil ama rahatsiz edici kuzum ya bebis varsa katlanilir ama adet olacaksamda bir an once olsamda sokulunce gecerÇok mu ağrıyor kız
İnşallah bebiş tir tatlımYataktek sorun yok ama ayaga kalkinca basliyor veya uzun sure oturunca sizlama basliyor. Oyle dayanilmayacak gibi degil ama rahatsiz edici kuzum ya bebis varsa katlanilir ama adet olacaksamda bir an once olsamda sokulunce gecer
Yarın test yapıyor musun şimdi?Yataktek sorun yok ama ayaga kalkinca basliyor veya uzun sure oturunca sizlama basliyor. Oyle dayanilmayacak gibi degil ama rahatsiz edici kuzum ya bebis varsa katlanilir ama adet olacaksamda bir an once olsamda sokulunce gecer
Bilmemki yapayimmi ki yoksaYarın test yapıyor musun şimdi?
Benbileacaba diyorum. Yine de sen bilirsin temizolsun diyorsan pazartesi yap. Yarın seçim falan kafan dalar gider yoğun geçer gününBilmemki yapayimmi ki yoksapazartesiyi mi beklesem
Yok canımnmAh be kuzum sabahı bekleseydin. Başka yok mu test
Hayırlısı canım beklemek 3n güzeli ama insan varsa erkenden bilmek istiyor benim de yine ıslaklık akıntı başladı ara ara karnımda sızlama var uykuluyum hep başkada bişey yokValla canim isin heyecani iste insan tutamiyor kendi en garantisi adet geliyormu gelmiyormu bende esimin israrina hadi yap yap dedi dedim cikmaz olsun yap dedi bir tane daha var dedi.iki bardak limonata ve en az yarim litre su ictikten sonra beklememis tuvaletle yaptim tabiki negatif o hala pek bir emin kendinden adetin gelmeyecek diyor ama benim belim catliyor bugunde ve kasiklarim agriyor. Gogusumde ise koltuk altina yakin yerler agriyor bakalim hakkimizda hayirlisi
Amin canım inşallah bu ay biizm ayımız olsun çok istiyorumOoo ben totemin alasini yasadim hatta patronum durup dururken hamilemisin diye sordu ben soksonuc beklemedeyiz. Hayirlisi ise o guzel haberi alalim canim
Canım böyle ovülasyon testiyle hamileliğini öğrenenler oluyor, benim öyle olmamıştı geçen yıl bir ay yaptım zaten bu testleri regle yakın ümitlenmiştim koyulaşınca ama adet olmuştum öyle hatırlıyorum.. seninki hamileliktendir inş birini gördüm burda baya koyuydu aynı pik gibi sonra gebelik testi de pozitifti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?