Gebeliğe Hazırlık 2020 Anne Adayları 💕

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ahaaa hamilesin ya kızzz
E dedim işte sana, bide bana katılacakmış deli
Şimdi oraya müjde yazıyım da gör

B BYV
@KARABATAK_

Halay ekibi kurulsun
Kız dur yazma ya değilse. Ay Büşra çok tuhaf oldum. Daha 3gün var bata. Regl günümde değiştirelim olur mu. Hem ben de bir sindireyim. İlk size söyledim. Keşke yanımda olsanız sarılıp ağlasam

Kız dur yazma ya değilse. Ay Büşra çok tuhaf oldum. Daha 3gün var bata. Regl günümde değiştirelim olur mu. Hem ben de bir sindireyim. İlk size söyledim. Keşke yanımda olsanız sarılıp ağlasam
Kız bende de 3 kala böyle çıkmıştı.
Tamam hamilesin işte
Sen şoka girdin ondan şey ediyon

Reactions: BYV
Kız bende de 3 kala böyle çıkmıştı.
Tamam hamilesin işte
Sen şoka girdin ondan şey ediyon

Sağol canım sağlıkla olsun hepimizin olsun inşallah
Günün ne zamandı 26 sı mı 27 si mi canım inşallh vardır pozitif çıkıp negatif olması çok zor ama yine de kan testine kadar kesin deme hee şeye hazırlıklı ol 2 ay önce benim de çok belli silik çizgiydi 2 farklı test ama kanda yoktu moralini bozmak istemem ama ben çok üzülmüştüm o zaman inşallh sen kanda da görüp çok çok sevinirsin
2. Çizgi kaç dakka sonra çıktı ilk idrar dimi

26sı canım bat. İlk idrar ilk 3-5 dk. Aynen kuzum regl gününe kadar kan için beklicem. Bu arada koyulaşma yı takip edicem.Dayanaadım eşime söyledim. Şaka değil dimi dedi

26sı canım bat. İlk idrar ilk 3-5 dk. Aynen kuzum regl gününe kadar kan için beklicem. Bu arada koyulaşma yı takip edicem.Dayanaadım eşime söyledim. Şaka değil dimi dedi
Süper bence var çizgilerde hemen çıkmış hayırlısı olsun sağlıkla kucağına al inşallah kanda da çıkacaktır inşallah inşallah ay senin kaçıncı bebekti kafa gitri bwnim

Merhaba hanımlar bende bir süredir hamilelik düşünüyorum ama nasip bakalım henüz gelen yok busra1tan naptin canım çocuk düşüncesini ertelemistin araba mi alacaktınız diye hatirliuorum
Hoşgeldin canım.
Evet 2 ay değerlendirmedik.
Sonra tekrar başladık, nasipte varsa olsun dedik eylüle kadar.
Ama yok galiba, olmuyor çünkü
Kullanıcı adın değişik ama sen Ayşegül müsün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…