Ahaaa hamilesin ya kızzzKızlar elim ayağım titriyor. Kalbim ağzımda atıyor
Tebrikler canımm hemen kan ver yarın kesin olsunKızlar elim ayağım titriyor. Kalbim ağzımda atıyor
Kız dur yazma ya değilse. Ay Büşra çok tuhaf oldum. Daha 3gün var bata. Regl günümde değiştirelim olur mu. Hem ben de bir sindireyim. İlk size söyledim. Keşke yanımda olsanız sarılıp ağlasamAhaaa hamilesin ya kızzz
E dedim işte sana, bide bana katılacakmış deli
Şimdi oraya müjde yazıyım da gör
B BYV
@KARABATAK_
Halay ekibi kurulsun
Sağol canım sağlıkla olsun hepimizin olsun inşallahTebrikler canımm hemen kan ver yarın kesin olsun
Kız bende de 3 kala böyle çıkmıştı.Kız dur yazma ya değilse. Ay Büşra çok tuhaf oldum. Daha 3gün var bata. Regl günümde değiştirelim olur mu. Hem ben de bir sindireyim. İlk size söyledim. Keşke yanımda olsanız sarılıp ağlasam
100 kere aynı mesaj gitmiş heyecandanKız dur yazma ya değilse. Ay Büşra çok tuhaf oldum. Daha 3gün var bata. Regl günümde değiştirelim olur mu. Hem ben de bir sindireyim. İlk size söyledim. Keşke yanımda olsanız sarılıp ağlasam
Kız bende de 3 kala böyle çıkmıştı.Kız dur yazma ya değilse. Ay Büşra çok tuhaf oldum. Daha 3gün var bata. Regl günümde değiştirelim olur mu. Hem ben de bir sindireyim. İlk size söyledim. Keşke yanımda olsanız sarılıp ağlasam
Günün ne zamandı 26 sı mı 27 si mi canım inşallh vardır pozitif çıkıp negatif olması çok zor ama yine de kan testine kadar kesin deme hee şeye hazırlıklı ol 2 ay önce benim de çok belli silik çizgiydi 2 farklı test ama kanda yoktu moralini bozmak istemem ama ben çok üzülmüştüm o zaman inşallh sen kanda da görüp çok çok sevinirsinSağol canım sağlıkla olsun hepimizin olsun inşallah
İnşallah cnım benim akşamki test saatler sonra bile değişim olmadı nasip artık bakıcaz daha günüme var hayırlısı olsunSağol canım sağlıkla olsun hepimizin olsun inşallah
Aynen bende de saatler geçse değişmez negatif testlerim:)İnşallah cnım benim akşamki test saatler sonra bile değişim olmadı nasip artık bakıcaz daha günüme var hayırlısı olsun
Kız bende de 3 kala böyle çıkmıştı.
Tamam hamilesin işte
Sen şoka girdin ondan şey ediyon
[/QUOTE
Aynen kız hala titriyorum
26sı canım bat. İlk idrar ilk 3-5 dk. Aynen kuzum regl gününe kadar kan için beklicem. Bu arada koyulaşma yı takip edicem.Dayanaadım eşime söyledim. Şaka değil dimi dediGünün ne zamandı 26 sı mı 27 si mi canım inşallh vardır pozitif çıkıp negatif olması çok zor ama yine de kan testine kadar kesin deme hee şeye hazırlıklı ol 2 ay önce benim de çok belli silik çizgiydi 2 farklı test ama kanda yoktu moralini bozmak istemem ama ben çok üzülmüştüm o zaman inşallh sen kanda da görüp çok çok sevinirsin
2. Çizgi kaç dakka sonra çıktı ilk idrar dimi
Benim bata 4 ya fa 5 gün var daha umudum varAynen bende de saatler geçse değişmez negatif testlerim:)
Sen salı sabahı yapmalısın benceBenim bata 4 ya fa 5 gün var daha umudum var
Şu tştemem geçsin bir kızlar yazıcam size. İyi ki varsınız. Ve eğer hamileysem duam olsun Rabbim hepinize tattırsın bu eyecanıHadi adettendir sen de yaz belirtilerini neler vardı neler hissettin farklı olarak
Süper bence var çizgilerde hemen çıkmış hayırlısı olsun sağlıkla kucağına al inşallah kanda da çıkacaktır inşallah inşallah ay senin kaçıncı bebekti kafa gitri bwnim26sı canım bat. İlk idrar ilk 3-5 dk. Aynen kuzum regl gününe kadar kan için beklicem. Bu arada koyulaşma yı takip edicem.Dayanaadım eşime söyledim. Şaka değil dimi dedi
Hoşgeldin canım.Merhaba hanımlar bende bir süredir hamilelik düşünüyorum ama nasip bakalım henüz gelen yokbusra1tan naptin canım çocuk düşüncesini ertelemistin araba mi alacaktınız diye hatirliuorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?