- 16 Mayıs 2012
- 324
- 237
- 103
Hiç var gibi hissetmiyorum ama inşallah çıkar da yok artık test yapmam ben günüme kadarSen salı sabahı yapmalısın bence
Varsa çıkar o gün
Nasıl istiyorsan öyle yap canım. Ben de hislerime güvenirim.Hiç var gibi hissetmiyorum ama inşallah çıkar da yok artık test yapmam ben günüme kadar
Hislerim bi yanım var diyor bi yanım kaptırma kendini yok gibi düşün olursa sevinirsin olmazsa çok üzülmezsinNasıl istiyorsan öyle yap canım. Ben de hislerime güvenirim.
İnşallah yanılırsın ama inşallah hamilesindir..
Evet her defasında insan aynı heyecanı isteği yaşıyor.Hislerim bi yanım var diyor bi yanım kaptırma kendini yok gibi düşün olursa sevinirsin olmazsa çok üzülmezsin
Benim 2 çocuğum var zaten ve zorlu dönemleri 3. Olacağı için hayırlısıysa olsun diyorum hep ama 3.de aynı hepsi ayrı heyecan istek
Evet her defasında insan aynı heyecanı isteği yaşıyor.
Hiçbir farkı yok.
Ben de ikinci için uğraşıyorum ama boşa uğraşıyormuşum gibi geliyor bazen.
Olmayanda da hayır vardır.
Rabbim bana bir sana iki tane nasip etmiş.
Buna da şükür :)
Ikinci çizgiyi gördüm vallaha :)) ayy rabbim tamamına erdirsin sağlıkla kucağına al inşallah:)))Kızlar elim ayağım titriyor. Kalbim ağzımda atıyor
O kim kizHoşgeldin canım.
Evet 2 ay değerlendirmedik.
Sonra tekrar başladık, nasipte varsa olsun dedik eylüle kadar.
Ama yok galiba, olmuyor çünkü
Kullanıcı adın değişik ama sen Ayşegül müsün
Meseleyi bildiğin için tanıdık birisi olduğunu düşündüm canımcım :)O kim kizben bayadır takip ediyorum hep buraları ama yeni üye oldum aynı hamilelik düşününce yakın kadrajimdaydin sende topigi görünce o yazışmaların aklımda kaldı
Hadi inşallah o zamana kadar olur bebislerimiz
Acaba kızlar çok mu bekletiyorÇok şükür canımmbenim ilki ilk denemede geldi 2. Cadım 5 ay bekletti 3. Bu kadar bekletmesin ama 2. Ayda gelsim inşallah çok amin
Tebrik ediyorum canimcim.Kızlar elim ayağım titriyor. Kalbim ağzımda atıyor
Kapi gibi tek cizgi cikti morelim bozuldy yaa ama bata kadar umitliyim ayy inss nolurr bebek gelsinAy hadi inşallah
Bu teori doğru değil bence benim ikisi de kız biri bekletti biri hemen geldiAcaba kızlar çok mu bekletiyor
Canım her ikisi de olabilir benim 2. Geç döllenmeydi 1 hafta idrar testlerinde çıkmadı kanda 25 çıktı adetin gelmezse kan yaptır kesin sonuçKizlar adetim gelmedi ama testde negativ sizce adet gecikmesimi
Anlatıyım kuzum bir derleyim yazayım.Zeynep_teacher şoku atlattıktan sonra bu ay hangi günleri değerlendirdin ve belirtilerin nelerdi bi yazarsın kuzum da tüm arkadaşlar faydalansın
Kesinlikle umuda devamBenim bata 4 ya fa 5 gün var daha umudum var
Kuzum benim de 3.olacak Allah izin verirseSüper bence var çizgilerde hemen çıkmış hayırlısı olsun sağlıkla kucağına al inşallah kanda da çıkacaktır inşallah inşallah ay senin kaçıncı bebekti kafa gitri bwnim
Hiç var gibi hissetmiyorum ama inşallah çıkar da yok artık test yapmam ben günüme kadar
Aynen canım 3.de bu kadar heyecanlanacapımı düşünmezdim hala pır pır bi taraflarımHislerim bi yanım var diyor bi yanım kaptırma kendini yok gibi düşün olursa sevinirsin olmazsa çok üzülmezsin
Benim 2 çocuğum var zaten ve zorlu dönemleri 3. Olacağı için hayırlısıysa olsun diyorum hep ama 3.de aynı hepsi ayrı heyecan istek
Sağol kuzum. Darısı en güzeli sizlere olsun inşallahIkinci çizgiyi gördüm vallaha :)) ayy rabbim tamamına erdirsin sağlıkla kucağına al inşallah:)))
Kız çok hakkınız var bende büşranın yeşimin senin özellikle. Allah razı olsun. Rabbim gönlünüzdekini kavuştursun inşallahTebrik ediyorum canimcim.
Benim 2 gun kala seninkinin cok daha siligi cikmisti hatırlarsan.
Yani senin 3 gun kala NET.
Kimyasal oldugunu düşünmüyorum ve seni soyle yamacima aliyorum.
Hosgeldin kizzzzzzz
Kuzum geç döllenme olmadıysa adet gecikmesidir..Kizlar adetim gelmedi ama testde negativ sizce adet gecikmesimi
Valla ben aday adayıyım galiba ovulasyon testiyle denemeyi düşünüyorum acaba tutarlı bilmiyorum henüz adet olmadım zaten hamile olup olmadığımida bilmiyorum ama yazmak istedimMerhaba sevgili anne adayları
2020 annesi olabilirim diyorsanız buyurun yeni topiğimize
...BAT TARİHLERİMİZ...
@virgo_35 ...18 mayıs✔1.mujde
@KARABATAK_ ...28 mayis ✔2.müjde
@YEKTA61 ...31 mayıs✔3.müjde
@Mutfakci anne 17 mayıs + 4.müjde:
@Prettygirl .. ✔5.müjde
@Merve2728... 23 haziran .. ✔6.müjde
@Altibirlik61 .. ✔7.müjde
Zeynep_teacher ...26 haziran ✔8.müjde
A aygulhnm23 ... 22 haziran
@YesimV ...24 haziran
@Fatma KTL ... 25 haziran
@Vizeci06 ...27 haziran
Moonnlightt ....28 haziran
@agacsizkoalaa ...29 haziran
@1917pinkterest ... 29 haziran
@aydodo ... 29 haziran
@yaprakali ...1 temmuz
@dlkkydlntpl ...6 temmuz
@Duygu Akdemir....7 temmuz
@marcoluparisli....10 temmuz
@ups_up ...11 temmuz
@besiktasli....12 temmuz
@Eylullum1 ...15 temmuz
@Nrnslmylmz07 ...15 temmuz
@esoz2013 ...16 temmuz
@Sbmm....17 temmuz
@Birgarip_ ...18 temmuz
busra1tan ...18 temmuz
@kucukbikadin ...19 temmuz
@Dormicum00 ... 19 temmuz
@Algernonya ...23 temmuz
Oy oy oy kiyamam yaaa. Sarildik sayiyorz ama aglamaKız dur yazma ya değilse. Ay Büşra çok tuhaf oldum. Daha 3gün var bata. Regl günümde değiştirelim olur mu. Hem ben de bir sindireyim. İlk size söyledim. Keşke yanımda olsanız sarılıp ağlasam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?