Gebeliğe Hazırlık 2020 Anne Adayları 💕

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Nasıl istiyorsan öyle yap canım. Ben de hislerime güvenirim.

İnşallah yanılırsın ama inşallah hamilesindir..
Hislerim bi yanım var diyor bi yanım kaptırma kendini yok gibi düşün olursa sevinirsin olmazsa çok üzülmezsin
Benim 2 çocuğum var zaten ve zorlu dönemleri 3. Olacağı için hayırlısıysa olsun diyorum hep ama 3.de aynı hepsi ayrı heyecan istek

Evet her defasında insan aynı heyecanı isteği yaşıyor.
Hiçbir farkı yok.
Ben de ikinci için uğraşıyorum ama boşa uğraşıyormuşum gibi geliyor bazen.
Olmayanda da hayır vardır.
Rabbim bana bir sana iki tane nasip etmiş.
Buna da şükür :)

Çok şükür canımm benim ilki ilk denemede geldi 2. Cadım 5 ay bekletti 3. Bu kadar bekletmesin ama 2. Ayda gelsim inşallah çok amin

Reactions: BYV
Hoşgeldin canım.
Evet 2 ay değerlendirmedik.
Sonra tekrar başladık, nasipte varsa olsun dedik eylüle kadar.
Ama yok galiba, olmuyor çünkü
Kullanıcı adın değişik ama sen Ayşegül müsün
O kim kiz ben bayadır takip ediyorum hep buraları ama yeni üye oldum aynı hamilelik düşününce yakın kadrajimdaydin sende topigi görünce o yazışmaların aklımda kaldı
Hadi inşallah o zamana kadar olur bebislerimiz

Meseleyi bildiğin için tanıdık birisi olduğunu düşündüm canımcım :)

İniallah hayırlısıyla olur canım.
Senin beklenen adet tarihin ne, ekliyim listeye seni de :))

Zeynep_teacher şoku atlattıktan sonra bu ay hangi günleri değerlendirdin ve belirtilerin nelerdi bi yazarsın kuzum da tüm arkadaşlar faydalansın
Anlatıyım kuzum bir derleyim yazayım.
Benim bata 4 ya fa 5 gün var daha umudum var
Kesinlikle umuda devam

Süper bence var çizgilerde hemen çıkmış hayırlısı olsun sağlıkla kucağına al inşallah kanda da çıkacaktır inşallah inşallah ay senin kaçıncı bebekti kafa gitri bwnim
Kuzum benim de 3.olacak Allah izin verirse
Hiç var gibi hissetmiyorum ama inşallah çıkar da yok artık test yapmam ben günüme kadar
Aynen canım 3.de bu kadar heyecanlanacapımı düşünmezdim hala pır pır bi taraflarım
Ikinci çizgiyi gördüm vallaha :)) ayy rabbim tamamına erdirsin sağlıkla kucağına al inşallah:)))
Sağol kuzum. Darısı en güzeli sizlere olsun inşallah
Tebrik ediyorum canimcim.
Benim 2 gun kala seninkinin cok daha siligi cikmisti hatırlarsan.
Yani senin 3 gun kala NET.
Kimyasal oldugunu düşünmüyorum ve seni soyle yamacima aliyorum.
Hosgeldin kizzzzzzz
Kız çok hakkınız var bende büşranın yeşimin senin özellikle. Allah razı olsun. Rabbim gönlünüzdekini kavuştursun inşallah

Valla ben aday adayıyım galiba ovulasyon testiyle denemeyi düşünüyorum acaba tutarlı bilmiyorum henüz adet olmadım zaten hamile olup olmadığımida bilmiyorum ama yazmak istedim

Reactions: BYV
Kız dur yazma ya değilse. Ay Büşra çok tuhaf oldum. Daha 3gün var bata. Regl günümde değiştirelim olur mu. Hem ben de bir sindireyim. İlk size söyledim. Keşke yanımda olsanız sarılıp ağlasam
Oy oy oy kiyamam yaaa. Sarildik sayiyorz ama aglama
Hayrli olsn Rabbim tamamina erdirsn insllh. Hayrli saglikli evlat olsn.
Darisi biz beklynlere insllh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…