Gebeliğe Hazırlık 2020 Anne Adayları 💕

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar elim ayağım titriyor. Kalbim ağzımda atıyor
Canım ya silik çizgi var maşallah devamı gelsin çok sevindimNasıl degerlendirdin acaba söyler misin hamile gibi hissediyor musun??Benim bata 6 gün var ama bir şey hissetmiyorum yok sanirsam

Son düzenleme:
Kızlar elim ayağım titriyor. Kalbim ağzımda atıyor
Üzmek istemem ama benimde testim bu şekilde çıktı hatta iki tane yaptım aralarına gün katarak ikiside silik çıktı kan verdim negatif gördük 1.20 çıkmıştı sonuç ama batı bekliyorum bir umut işte düzensiz adet olurum ben hep hata bak testlerim bunlar ilk testim aşırı silik olan ikinci testim 4 gün sonra tekrarladigim test ama insallah senin bebiş vardır

Eklentiler

• IMG-20190612-WA0063.webp
    80,8 KB · Görüntüleme: 58
  • CYMERA_20190610_202229.webp
    57 KB · Görüntüleme: 63
C Canım hoşgeldin senin 1. Test bana bozuk gibi geldi tam t nin altında çıkmamış 2. De evet çok silik inşllah diğee zamanlarda görürsün çift çizgiyi benim bunlardan bile daha belirgin testlerim varsı ama kanda yoktu Zeynep arkadaşımızın knda da çıkacak inşallh

Hoşbulduk hayırlısı

Bayanlar bir şey soracağım 1 haftadır sağ bacağımda dizle bilek arasında bi noktada arada bi sıcaklık hissi geliyor 2 saniye sürüyor geçiyor böyle bir şey yaşayan var mı

Oy oy oy kiyamam yaaa. Sarildik sayiyorz ama aglama
Hayrli olsn Rabbim tamamina erdirsn insllh. Hayrli saglikli evlat olsn.
Darisi biz beklynlere insllh
Hahha aynen çok mutlu oldu heyecan bastı :)))))
Canım ya silik çizgi var maşallah devamı gelsin çok sevindimNasıl degerlendirdin acaba söyler misin hamile gibi hissediyor musun??Benim bata 6 gün var ama bir şey hissetmiyorum yok sanirsam
Kuzummm nasil mutlu oldum anlatamam. Insallah saglikla tamamlayip kucagina alirsin canim
Ay canım hayırlı olsun çok sevindim, resmen pozitif. Sağlıkla alırsın inş kucağına
Gerçekten duygularınızdaki samimiyet taaaaa buralara göğsüme işliyor. Allah razı olsun sizden. Rabbim kucaklarınızı doldursun sağlıcakla bebişlerle inşallah. Düşünün okuldan samimi arkadaşlarıma bile demedim daha. Sonuç neolursa ne çıkarsa çıksın (ki regl gününe kadar kan testi için beklicem biliyorsunuz) bu iki aydır her anı beraber yaşadık. Her anıma şahit oldunuz ben bu grupta herkesin muradına kavuşacağını inanıyorum. Çünkü biz kimse için kötü düşünmüyoruz. Gerçekten destek oluyoruz. Seviyorum be

❤❤❤❤❤

Şimdi kızlar dilim döndüğünce sürecimi anlatıcam size.
Ben öğretmenim ve hali hazırda biri 10 diğeri 7 yaşında iki çocuk annesiyim. 37 yaşındayım. Mart ayında öncelikle eşimin üç kardeş olsunlar isteğiyle ve daha sonra çocuklarımın kardeş isteğiyle ve son olarak benim çok tereddüt yaşamakla birlikte bu fikre tamamen kapalı olmamamla ciddi olarak Nisan ayında denemelere başladık.
Nisan ayında ovulasyon kullanmadım sadece telefon programı ile yumurtlama gününe odaklandım ama olmadı.
Mayıs ayı ovulasyon testi ile takip edip pik günlerini de değerlendirdiğim halde yine olmadı. Bu arada ovulasyon testi ile telefon programı arasında fark vardı. Ben mayıs ayında telefon programında 10.gün yumurtlamış görünürken testte 13.gün yımurtladım ve 14.gün çatladı. Biz çok yoğun ilişki yaşamıyorduk. Reglden sonra 2 hatta 3 gün arayla ilk hafta oluyordu. Yumurtlamadan önceki gün yumurtlama günü ve sonraki günde yaptıktan sonra neredeyse regle kadar bir daha olmadı. Çünkü hem bıkıyorduk hem de çok yoğun ve yorgun bir hayat akışımız var. Psikolojik olarak da istemiyorduk yani. Velhasıl mayıs ayı sonunda gruptaki pek çok arkadaşım bilir reglim normal döngüme göre 4 gün gecikmeli, ama yumurtlama ya göre tam 14 gün sonra geldi. Yine olmadı yani.
Haziranda hakkını ödeyemeyeceğim arkadaşlarım @KARABATAK_ , busra1tan , ve B BYV nin destekleriyle motivasyonlarıyla tekrar niyetlendim. Reglim 2.günü başlayarak 5 gün çörek otu kürü yedim sabah akşam. Normalde bu kür bilirsin 10-12 gün kullanılır ama bende çok şiddetli baş ağrısı ve ağzımda yara yaptığı için 5 gün kullanabildim. Benim normal döngüm 24 gün ve regl sürem 6 gün ortalama. Son regl tarihim 2 Haziran. Regl bitince ilişki yaşadığım günleri resim olarak atıyorum aşağı. 10gğn ovulasyon testim elime ancak ulaştığı için başladım ve 11.gün sabah piki gördüm. 11.gğn akşam çizgi solukkaşmaya başlamıştı bile. Yani yumurtam sabahla aşkam arasında çatladı. Biz bir önceki günü ve 11.günü değerlendirebildik ondan sonra yapamadık doğurganlık döneminde.
Sonuç olarak dün buraya yazdığım gibi kadıklarımda şiddetli bıçak batması gibi batmalar, karın ağrısı yaşadım. Akşam ovulasyon yaptığımda biraz koyulaşma farkettim. 22.günüm yani bu sabah aslında ovulasyon testi yapma niyetiyle aldığım ilk idrarda bir anda hcg testini yaptım ve regle 3 gün kala 2.çizgi hafif pembemsi olarak göründü. Ve ben şoka girdim.
Üçüncü deneme olduğu için mi bilmiyorum ama pek umutlu değildim. Belirtiler ne vardı derseniz. Aslında bütün belirtiler regl öncesi belirtilerim gibiydi. Geçen hafta ekstradan çok yorgun hissediyordum. (ki ben bunu okuldaki tempoma veriyordum.) Öyleki seminerde gelince 1-2saat uyudum 3 gün boyunca. Göğüslerimde ağırlık ve hafif ağrı vardı. Ruhsal yönden hem çok gergin, sinirli ve çok duygusaldım(ki onu da biliyorsunuz kızlar). Gaz da ayrıca çok vardı.
Galiba hepsi bu kızlar. Yarın sabah tekrar yapıcam idrar testini koyulaşmayı takip edicem. Çarşamba ayın 26 sı regl günüm. Ogün kan testi yaptırırım sanırım. Gebeliğim varsa umarım sağlıklı ilerler tek temennim bu. Hetjesevtekrar çok çok teşekkür ederim. Dualarımdasınız.

Kızın olacak canım teoriye göre:)

Reactions: BYV
Ayy oncelikle masallah
Tebrik ediyorum Allahim hayirlisiyla kucagina da almayi nasip etsin. Benim gibi ilk bebegini bekleyenler icin de duanizi esirgemeyin lutfen

Kizlar esim cocuk seven biri,yegenlerini filan oyle cok seviyor ki bazen kiskaniyorum,bu yuzden de kendimi cok kotu hissediyorum, hic sizde de oldu mu yoksa ben mi kotu dusunuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…