- 2 Mayıs 2019
- 707
- 633
- 18
Hayırlısı olsun be kuzum. Allah biliyor gönlümden erkek geçiyor ama sağlıklı hayırlı evlat olsun ikisi de kabulumKızın olacak canım teoriye göre:)
Amin canım amin. Allah inandırsın seni kendimden çok önce hiç bebeği olmayanlara sonra da 2.yi bekleyenlere diledim hep.Ayy oncelikle masallah
Tebrik ediyorum Allahim hayirlisiyla kucagina da almayi nasip etsin. Benim gibi ilk bebegini bekleyenler icin de duanizi esirgemeyin lutfen
Kuzum sen hassassın şimdi ondan garip geliyordur. İnşallah Rabbim kendi evladınız sevmeyi de nasip edecekKizlar esim cocuk seven biri,yegenlerini filan oyle cok seviyor ki bazen kiskaniyorum,bu yuzden de kendimi cok kotu hissediyorum, hic sizde de oldu mu yoksa ben mi kotu dusunuyorum
Sasirdim canim.Kizlar esim cocuk seven biri,yegenlerini filan oyle cok seviyor ki bazen kiskaniyorum,bu yuzden de kendimi cok kotu hissediyorum, hic sizde de oldu mu yoksa ben mi kotu dusunuyorum
Bundan sonra dört gözle seni bekliyorumKuzummm nasil mutlu oldum anlatamam. Insallah saglikla tamamlayip kucagina alirsin canim
Kuzum darısı sana olsun inşallah canım benimAy canım hayırlı olsun çok sevindim, resmen pozitif. Sağlıkla alırsın inş kucağına
Kuzum yazdım sizin için okursun. Çok teşekkür ederim darısı sana olsun inşallah canımCanım ya silik çizgi var maşallah devamı gelsin çok sevindimNasıl degerlendirdin acaba söyler misin hamile gibi hissediyor musun??Benim bata 6 gün var ama bir şey hissetmiyorum yok sanirsam
Bayanlar bir şey soracağım 1 haftadır sağ bacağımda dizle bilek arasında bi noktada arada bi sıcaklık hissi geliyor 2 saniye sürüyor geçiyor böyle bir şey yaşayan var mı
Tabiki kuzum herşey olabilir. Rabbim sağlıklıysa versin. Senin de hakkında hayırlısı olsun inşallahÜzmek istemem ama benimde testim bu şekilde çıktı hatta iki tane yaptım aralarına gün katarak ikiside silik çıktı kan verdim negatif gördük 1.20 çıkmıştı sonuç ama batı bekliyorum bir umut işte düzensiz adet olurum ben hep hata bak testlerim bunlar ilk testim aşırı silik olan ikinci testim 4 gün sonra tekrarladigim test ama insallah senin bebiş vardır♥☺
yırlısı olsun kuzum inşallah olurKapi gibi tek cizgi cikti morelim bozuldy yaa ama bata kadar umitliyim ayy inss nolurr bebek gelsin
Allah razı olsun canım benim. Tez zamanda kuzular bir bir gelsin göbüşlerimize inşallah. Gerçekten çok teşekkür ederim iyi dileklerin ve samimiyetin içinOy oy oy kiyamam yaaa. Sarildik sayiyorz ama aglama
Hayrli olsn Rabbim tamamina erdirsn insllh. Hayrli saglikli evlat olsn.
Darisi biz beklynlere insllh
Canım hayırlı olsun sende hamişler kervanına katıldınKız dur yazma ya değilse. Ay Büşra çok tuhaf oldum. Daha 3gün var bata. Regl günümde değiştirelim olur mu. Hem ben de bir sindireyim. İlk size söyledim. Keşke yanımda olsanız sarılıp ağlasam
Çok sağol kuzum. Rabbim sana da tattırsın bu duyguyu inşallah hayırlıdındanIkinci çizgiyi gördüm vallaha :)) ayy rabbim tamamına erdirsin sağlıkla kucağına al inşallah:)))
ğol canım inşallah diyeyim. Darısı sana olsun tez zamanda inşallahCanım hayırlı olsun sende hamişler kervanına katıldın
İnşallah canım herşeyin hayırlısı hakkımızdaSa
ğol canım inşallah diyeyim. Darısı sana olsun tez zamanda inşallah
Yok canim yapmadim bu sabah hatta uyandik esime dedim hadi hemen giyin disarida kahvalti yapalim oradanda oy kullanmaya gideriz dedim. Hemen giyindik ciktik hala disardayiz gelmezse yarin yaparim canim heralde
Rica ederm canmcim ne demkAllah razı olsun canım benim. Tez zamanda kuzular bir bir gelsin göbüşlerimize inşallah. Gerçekten çok teşekkür ederim iyi dileklerin ve samimiyetin için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?