Gebeliğe Hazırlık 2020 Anne Adayları 💕

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Sasirdim canim.
Yani ben kiskanmazdim, aksine mutlu olurdum. Ne guzel bi baba olacak iste, sen hangi duygu ile kıskandın ki?
O o kadar cok severken benim cocugum olmazsa diye geliyor aklima,cunku anne olan birine asiri saygi gosterir bana yapmadigi inceligi gosterir yeri gelir anne olan birine,ben de ya ben anne olamazsam bana saygisi azalir diye korkuyorum

Canım yanlış okumadıysam sen bir önceki ay 13. Gün bu ay 11. Gün yumurtlamışsın ve bunu her iki ay ovülasyon testiyle görmüşsün değil mi? Bal tarçın çörekotu mu erken yumurtlama sağladı yada erken olgunlaştırdı acaba merak ettim..

O o kadar cok severken benim cocugum olmazsa diye geliyor aklima,cunku anne olan birine asiri saygi gosterir bana yapmadigi inceligi gosterir yeri gelir anne olan birine,ben de ya ben anne olamazsam bana saygisi azalir diye korkuyorum
Alla alla.
Canim sen kac yillik evlisin?
Ne kadardir cocuk icin calisiyorsunuz?

Yani belkide sana oyle geliyordur,
Hassas olduğumuzda biraz farkli anlayabiliyoruz.

Sen boyle düşüncelerle kendini uzme.

Bana çok normal geldi bu hisler galiba aynı şeyi düşünürdüm ben de kıskanabilirdim ama bu duyguyu bastırmak için sen de onun gibi sevebilirsin o çocukları kendini geri çekme bence rahatla anne olma isteğini anlık da olsa geri plana at, Allah sana da verecek inş buna inancını yitirme, ümit kesenlerden olma..

Evet canım. Çörek otu etkili oldu sanırım

Kuzum benim de dizinden aşağısı ayağıma kadar çok sızladı buay. Normalde reglden bir gün önce olurdu

Canım benim sızlama değilde nasıl tarif etsem sağ bacağımda baldırımda birden bi sıcaklık hissi yayılıyo 2 sn sonra geçiyo ill defa hayatımda böyle bir şey yaşıyorum ara ara devam ediyo gebelikle ilgili mi diye değil de normalde böyle bir şey yaşayan var mı diye merak ettim hamilelik belirtisi de olabiliyor mu böyle şeyler bilmiyorum

Birşey soracağım kızlar bana doktor tarlusal verdi adetim yeni bitti 16 .günü bir daha iç dedi bende içmeye başladım bugün avulasyon testi yaptım biraz koyu çıktı çizgi adetim biteli 20 kusur gün oluyor ben genelde 40)50 günde olurum aşırı düzensiz 35 tede olur acaba tarlusal ilacı etkilermi ovulasyon testini sizce yumurtlama günüm olabilirmi test yapmaya devam etmeliniyim

Ovulasyon testinde t cizgisi c cizgisinden daha koyu renkte olursa pik demektir.
Yani bu demek olur ki,artık catlayacak yumurta.

Ovulasyon testinde t cizgisi c cizgisinden daha koyu renkte olursa pik demektir.
Yani bu demek olur ki,artık catlayacak yumurta.
İşte şöyle bir sorunda var acaba dün yumurtladim bugün catladimi yarında yapacağım testi aynı adet olacakmış gibi hissediyorum şuan silik çıktı zaten ama renkte emin değilim çok aşırı silik değil başkalarınınkine baktim onların çok değişik günlerimi değerlendireceğim işte sanki git Gide 2 güne pik olacakmış gibi çok soluk değil rengi

Eklentiler

• 15613016563848706865274432082228.webp
    39,4 KB · Görüntüleme: 42
Canim ben senin yerinde olsam iki regl arasi sabah aksam yapar, piki net yakalar 2 une 1 iliski pik gunu oncesi sonrasi ardarda iliski seklinde değerlendiririm.

Canim ben senin yerinde olsam iki regl arasi sabah aksam yapar, piki net yakalar 2 une 1 iliski pik gunu oncesi sonrasi ardarda iliski seklinde değerlendiririm.
40-50 günde bir adet oluyorum diyor 2güne bir ilişki çok yorucu olur koyulaşmaya başlayınca ilişki sıklığını artırabilir valla işi zor Allah yardımcısı olsun ben o sürede nerdeyse iki kere adet oluyorum

Kız test yapsana halay çekeceğine
Valla su mutluluguma inan negatifte ciksa cokta fifiiii diyecegim hayirlisiyla varsa sabah yaparim canimcim yoksada hayirli zaman degilmis deyip onumuzdeki maclara artik. Yalniz garip bir akinti var wc gidip geldimi diye bakiyorum.

Valla su mutluluguma inan negatifte ciksa cokta fifiiii diyecegim hayirlisiyla varsa sabah yaparim canimcim yoksada hayirli zaman degilmis deyip onumuzdeki maclara artik. Yalniz garip bir akinti var wc gidip geldimi diye bakiyorum.
Bende de var canım akıntı sürekli ıslaklık hissediyorum. Sabah haber et tamam mı

Yorucu mu ? Ilahi
Olsun varsin yorucu,kiz nolcak.
Bebek icin değer yorulmaya
(Gerci bana gore yorucu degil ama)
1 ay denesin en azindan.
Zaten regli duzensiz oldugu icin dediydim.
Senin dediğin gibi de yapabilir tabiki,yorulacaksalar

Bende de var canım akıntı sürekli ıslaklık hissediyorum. Sabah haber et tamam mı
Valla canim adet olacakmisim gibi agri var kasikta bakma var yarim saatte bir wc gidiyorum. Gazman gibiyim belim hala agriyor. Goguslerim koltuk alti taraflari dokununca cok aciyor.Bu belirtilere sabaha gelmezse yapip yazarim hemen canim

Valla canim adet olacakmisim gibi agri var kasikta bakma var yarim saatte bir wc gidiyorum. Gazman gibiyim belim hala agriyor. Goguslerim koltuk alti taraflari dokununca cok aciyor.Bu belirtilere sabaha gelmezse yapip yazarim hemen canim
Bunlar regl otesi hamilelik belirtileri
(bence)

Reactions: BYV
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…