O o kadar cok severken benim cocugum olmazsa diye geliyor aklima,cunku anne olan birine asiri saygi gosterir bana yapmadigi inceligi gosterir yeri gelir anne olan birine,ben de ya ben anne olamazsam bana saygisi azalir diye korkuyorumSasirdim canim.
Yani ben kiskanmazdim, aksine mutlu olurdum. Ne guzel bi baba olacak iste, sen hangi duygu ile kıskandın ki?
Canım yanlış okumadıysam sen bir önceki ay 13. Gün bu ay 11. Gün yumurtlamışsın ve bunu her iki ay ovülasyon testiyle görmüşsün değil mi? Bal tarçın çörekotu mu erken yumurtlama sağladı yada erken olgunlaştırdı acaba merak ettim..Şimdi kızlar dilim döndüğünce sürecimi anlatıcam size.
Ben öğretmenim ve hali hazırda biri 10 diğeri 7 yaşında iki çocuk annesiyim. 37 yaşındayım. Mart ayında öncelikle eşimin üç kardeş olsunlar isteğiyle ve daha sonra çocuklarımın kardeş isteğiyle ve son olarak benim çok tereddüt yaşamakla birlikte bu fikre tamamen kapalı olmamamla ciddi olarak Nisan ayında denemelere başladık.
Nisan ayında ovulasyon kullanmadım sadece telefon programı ile yumurtlama gününe odaklandım ama olmadı.
Mayıs ayı ovulasyon testi ile takip edip pik günlerini de değerlendirdiğim halde yine olmadı. Bu arada ovulasyon testi ile telefon programı arasında fark vardı. Ben mayıs ayında telefon programında 10.gün yumurtlamış görünürken testte 13.gün yımurtladım ve 14.gün çatladı. Biz çok yoğun ilişki yaşamıyorduk. Reglden sonra 2 hatta 3 gün arayla ilk hafta oluyordu. Yumurtlamadan önceki gün yumurtlama günü ve sonraki günde yaptıktan sonra neredeyse regle kadar bir daha olmadı. Çünkü hem bıkıyorduk hem de çok yoğun ve yorgun bir hayat akışımız var. Psikolojik olarak da istemiyorduk yani. Velhasıl mayıs ayı sonunda gruptaki pek çok arkadaşım bilir reglim normal döngüme göre 4 gün gecikmeli, ama yumurtlama ya göre tam 14 gün sonra geldi. Yine olmadı yani.
Haziranda hakkını ödeyemeyeceğim arkadaşlarım @KARABATAK_ ,busra1tan , ve B BYV nin destekleriyle motivasyonlarıyla tekrar niyetlendim. Reglim 2.günü başlayarak 5 gün çörek otu kürü yedim sabah akşam. Normalde bu kür bilirsin 10-12 gün kullanılır ama bende çok şiddetli baş ağrısı ve ağzımda yara yaptığı için 5 gün kullanabildim. Benim normal döngüm 24 gün ve regl sürem 6 gün ortalama. Son regl tarihim 2 Haziran. Regl bitince ilişki yaşadığım günleri resim olarak atıyorum aşağı. 10gğn ovulasyon testim elime ancak ulaştığı için başladım ve 11.gün sabah piki gördüm. 11.gğn akşam çizgi solukkaşmaya başlamıştı bile. Yani yumurtam sabahla aşkam arasında çatladı. Biz bir önceki günü ve 11.günü değerlendirebildik ondan sonra yapamadık doğurganlık döneminde.
Sonuç olarak dün buraya yazdığım gibi kadıklarımda şiddetli bıçak batması gibi batmalar, karın ağrısı yaşadım. Akşam ovulasyon yaptığımda biraz koyulaşma farkettim. 22.günüm yani bu sabah aslında ovulasyon testi yapma niyetiyle aldığım ilk idrarda bir anda hcg testini yaptım ve regle 3 gün kala 2.çizgi hafif pembemsi olarak göründü. Ve ben şoka girdim.
Üçüncü deneme olduğu için mi bilmiyorum ama pek umutlu değildim. Belirtiler ne vardı derseniz. Aslında bütün belirtiler regl öncesi belirtilerim gibiydi. Geçen hafta ekstradan çok yorgun hissediyordum. (ki ben bunu okuldaki tempoma veriyordum.) Öyleki seminerde gelince 1-2saat uyudum 3 gün boyunca. Göğüslerimde ağırlık ve hafif ağrı vardı. Ruhsal yönden hem çok gergin, sinirli ve çok duygusaldım(ki onu da biliyorsunuz kızlar). Gaz da ayrıca çok vardı.
Galiba hepsi bu kızlar. Yarın sabah tekrar yapıcam idrar testini koyulaşmayı takip edicem. Çarşamba ayın 26 sı regl günüm. Ogün kan testi yaptırırım sanırım. Gebeliğim varsa umarım sağlıklı ilerler tek temennim bu. Hetjesevtekrar çok çok teşekkür ederim. Dualarımdasınız.
Alla alla.O o kadar cok severken benim cocugum olmazsa diye geliyor aklima,cunku anne olan birine asiri saygi gosterir bana yapmadigi inceligi gosterir yeri gelir anne olan birine,ben de ya ben anne olamazsam bana saygisi azalir diye korkuyorum
Bana çok normal geldi bu hisler galiba aynı şeyi düşünürdüm ben de kıskanabilirdim ama bu duyguyu bastırmak için sen de onun gibi sevebilirsin o çocukları kendini geri çekme bence rahatla anne olma isteğini anlık da olsa geri plana at, Allah sana da verecek inş buna inancını yitirme, ümit kesenlerden olma..O o kadar cok severken benim cocugum olmazsa diye geliyor aklima,cunku anne olan birine asiri saygi gosterir bana yapmadigi inceligi gosterir yeri gelir anne olan birine,ben de ya ben anne olamazsam bana saygisi azalir diye korkuyorum
Hadi hayırlısı kuzumYok canim yapmadim bu sabah hatta uyandik esime dedim hadi hemen giyin disarida kahvalti yapalim oradanda oy kullanmaya gideriz dedim. Hemen giyindik ciktik hala disardayiz gelmezse yarin yaparim canim heralde
Evet canım. Çörek otu etkili oldu sanırımCanım yanlış okumadıysam sen bir önceki ay 13. Gün bu ay 11. Gün yumurtlamışsın ve bunu her iki ay ovülasyon testiyle görmüşsün değil mi? Bal tarçın çörekotu mu erken yumurtlama sağladı yada erken olgunlaştırdı acaba merak ettim..
Kuzum benim de dizinden aşağısı ayağıma kadar çok sızladı buay. Normalde reglden bir gün önce olurdu
Birşey soracağım kızlar bana doktor tarlusal verdi adetim yeni bitti 16 .günü bir daha iç dedi bende içmeye başladım bugün avulasyon testi yaptım biraz koyu çıktı çizgi adetim biteli 20 kusur gün oluyor ben genelde 40)50 günde olurum aşırı düzensiz 35 tede olur acaba tarlusal ilacı etkilermi ovulasyon testini sizce yumurtlama günüm olabilirmi test yapmaya devam etmeliniyimŞimdi kızlar dilim döndüğünce sürecimi anlatıcam size.
Ben öğretmenim ve hali hazırda biri 10 diğeri 7 yaşında iki çocuk annesiyim. 37 yaşındayım. Mart ayında öncelikle eşimin üç kardeş olsunlar isteğiyle ve daha sonra çocuklarımın kardeş isteğiyle ve son olarak benim çok tereddüt yaşamakla birlikte bu fikre tamamen kapalı olmamamla ciddi olarak Nisan ayında denemelere başladık.
Nisan ayında ovulasyon kullanmadım sadece telefon programı ile yumurtlama gününe odaklandım ama olmadı.
Mayıs ayı ovulasyon testi ile takip edip pik günlerini de değerlendirdiğim halde yine olmadı. Bu arada ovulasyon testi ile telefon programı arasında fark vardı. Ben mayıs ayında telefon programında 10.gün yumurtlamış görünürken testte 13.gün yımurtladım ve 14.gün çatladı. Biz çok yoğun ilişki yaşamıyorduk. Reglden sonra 2 hatta 3 gün arayla ilk hafta oluyordu. Yumurtlamadan önceki gün yumurtlama günü ve sonraki günde yaptıktan sonra neredeyse regle kadar bir daha olmadı. Çünkü hem bıkıyorduk hem de çok yoğun ve yorgun bir hayat akışımız var. Psikolojik olarak da istemiyorduk yani. Velhasıl mayıs ayı sonunda gruptaki pek çok arkadaşım bilir reglim normal döngüme göre 4 gün gecikmeli, ama yumurtlama ya göre tam 14 gün sonra geldi. Yine olmadı yani.
Haziranda hakkını ödeyemeyeceğim arkadaşlarım @KARABATAK_ ,busra1tan , ve B BYV nin destekleriyle motivasyonlarıyla tekrar niyetlendim. Reglim 2.günü başlayarak 5 gün çörek otu kürü yedim sabah akşam. Normalde bu kür bilirsin 10-12 gün kullanılır ama bende çok şiddetli baş ağrısı ve ağzımda yara yaptığı için 5 gün kullanabildim. Benim normal döngüm 24 gün ve regl sürem 6 gün ortalama. Son regl tarihim 2 Haziran. Regl bitince ilişki yaşadığım günleri resim olarak atıyorum aşağı. 10gğn ovulasyon testim elime ancak ulaştığı için başladım ve 11.gün sabah piki gördüm. 11.gğn akşam çizgi solukkaşmaya başlamıştı bile. Yani yumurtam sabahla aşkam arasında çatladı. Biz bir önceki günü ve 11.günü değerlendirebildik ondan sonra yapamadık doğurganlık döneminde.
Sonuç olarak dün buraya yazdığım gibi kadıklarımda şiddetli bıçak batması gibi batmalar, karın ağrısı yaşadım. Akşam ovulasyon yaptığımda biraz koyulaşma farkettim. 22.günüm yani bu sabah aslında ovulasyon testi yapma niyetiyle aldığım ilk idrarda bir anda hcg testini yaptım ve regle 3 gün kala 2.çizgi hafif pembemsi olarak göründü. Ve ben şoka girdim.
Üçüncü deneme olduğu için mi bilmiyorum ama pek umutlu değildim. Belirtiler ne vardı derseniz. Aslında bütün belirtiler regl öncesi belirtilerim gibiydi. Geçen hafta ekstradan çok yorgun hissediyordum. (ki ben bunu okuldaki tempoma veriyordum.) Öyleki seminerde gelince 1-2saat uyudum 3 gün boyunca. Göğüslerimde ağırlık ve hafif ağrı vardı. Ruhsal yönden hem çok gergin, sinirli ve çok duygusaldım(ki onu da biliyorsunuz kızlar). Gaz da ayrıca çok vardı.
Galiba hepsi bu kızlar. Yarın sabah tekrar yapıcam idrar testini koyulaşmayı takip edicem. Çarşamba ayın 26 sı regl günüm. Ogün kan testi yaptırırım sanırım. Gebeliğim varsa umarım sağlıklı ilerler tek temennim bu. Hetjesevtekrar çok çok teşekkür ederim. Dualarımdasınız.
Ovulasyon testinde t cizgisi c cizgisinden daha koyu renkte olursa pik demektir.Birşey soracağım kızlar bana doktor tarlusal verdi adetim yeni bitti 16 .günü bir daha iç dedi bende içmeye başladım bugün avulasyon testi yaptım biraz koyu çıktı çizgi adetim biteli 20 kusur gün oluyor ben genelde 40)50 günde olurum aşırı düzensiz 35 tede olur acaba tarlusal ilacı etkilermi ovulasyon testini sizce yumurtlama günüm olabilirmi test yapmaya devam etmeliniyim
İşte şöyle bir sorunda var acaba dün yumurtladim bugün catladimi yarında yapacağım testi aynı adet olacakmış gibi hissediyorum şuan silik çıktı zaten ama renkte emin değilim çok aşırı silik değil başkalarınınkine baktim onların çok değişik günlerimi değerlendireceğim işteOvulasyon testinde t cizgisi c cizgisinden daha koyu renkte olursa pik demektir.
Yani bu demek olur ki,artık catlayacak yumurta.
Canim ben senin yerinde olsam iki regl arasi sabah aksam yapar, piki net yakalar 2 une 1 iliski pik gunu oncesi sonrasi ardarda iliski seklinde değerlendiririm.İşte şöyle bir sorunda var acaba dün yumurtladim bugün catladimi yarında yapacağım testi aynı adet olacakmış gibi hissediyorum şuan silik çıktı zaten ama renkte emin değilim çok aşırı silik değil başkalarınınkine baktim onların çok değişik günlerimi değerlendireceğim işte ☺sanki git Gide 2 güne pik olacakmış gibi çok soluk değil rengi
40-50 günde bir adet oluyorum diyor 2güne bir ilişki çok yorucu olur koyulaşmaya başlayınca ilişki sıklığını artırabilir valla işi zor Allah yardımcısı olsun ben o sürede nerdeyse iki kere adet oluyorumCanim ben senin yerinde olsam iki regl arasi sabah aksam yapar, piki net yakalar 2 une 1 iliski pik gunu oncesi sonrasi ardarda iliski seklinde değerlendiririm.
Kız test yapsana halay çekeceğine
Valla su mutluluguma inan negatifte ciksa cokta fifiiii diyecegimKız test yapsana halay çekeceğine
Bende de var canım akıntı sürekli ıslaklık hissediyorum. Sabah haber et tamam mıValla su mutluluguma inan negatifte ciksa cokta fifiiii diyecegimhayirlisiyla varsa sabah yaparim canimcim yoksada hayirli zaman degilmis deyip onumuzdeki maclara artik. Yalniz garip bir akinti var wc gidip geldimi diye bakiyorum.
Yorucu mu ? Ilahi40-50 günde bir adet oluyorum diyor 2güne bir ilişki çok yorucu olur koyulaşmaya başlayınca ilişki sıklığını artırabilir valla işi zor Allah yardımcısı olsun ben o sürede nerdeyse iki kere adet oluyorum
Valla canim adet olacakmisim gibi agri var kasikta bakma var yarim saatte bir wc gidiyorum. Gazman gibiyim belim hala agriyor. Goguslerim koltuk alti taraflari dokununca cok aciyor.Bu belirtilere sabaha gelmezse yapip yazarim hemen canimBende de var canım akıntı sürekli ıslaklık hissediyorum. Sabah haber et tamam mı
Öyle yapacam zaten canımCanim ben senin yerinde olsam iki regl arasi sabah aksam yapar, piki net yakalar 2 une 1 iliski pik gunu oncesi sonrasi ardarda iliski seklinde değerlendiririm.
Bunlar regl otesi hamilelik belirtileriValla canim adet olacakmisim gibi agri var kasikta bakma var yarim saatte bir wc gidiyorum. Gazman gibiyim belim hala agriyor. Goguslerim koltuk alti taraflari dokununca cok aciyor.Bu belirtilere sabaha gelmezse yapip yazarim hemen canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?