Gebeliğe Hazırlık 2020 Anne Adayları 💕

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bunlar regl otesi hamilelik belirtileri
(bence)
Valla canim agzin bal yesin insallah vardir ama bir yanimda suphe icinde. Birde gecmise baktim bundan onceki gebelikte neler olmus diye. Kasiklarimda batma varmis adet olacak gibi demisim goguslerim aciyor demisim. 3 gundur gece yarisi ates basmasiyla uyaniyorum demisim. Birde 3 gundur ishal var demisim ki bugunde ishalim. Bunlari dusunuyorum evet ya var diyorum sonra yok gibi geliyor dengesiz bir psikolojideyim. Sabah adet gelmezse test yapacagim insallah vardir canim

Kuzum göğüslerim anormal büyüdü sabahtan bu yana. Yan taraflar nasıl acıyor. Karnım çok afedersin gaz dolu ve çok şiş. Bacaklarım sızlıyor. Göğüslerim in bu kadar şişliği dışında hepsi regl belirtisi bende de. Bu arada saat 8de tekrar test yaptım.

Reactions: BYV
Yorucu mu ? Ilahi
Olsun varsin yorucu,kiz nolcak.
Bebek icin değer yorulmaya
(Gerci bana gore yorucu degil ama)
1 ay denesin en azindan.
Zaten regli duzensiz oldugu icin dediydim.
Senin dediğin gibi de yapabilir tabiki,yorulacaksalar
Canım 50 günün bir haftası adet olsa geri kalan 40 küsur gün 2 güne bir ilişki hatta bazen her gün artık zevkten çok görev gibi olur öyle olunca da sonuç hüsran oluyor genelde. Zor iş ben yapamam pes ederim, bir hafta on gün bile yoruyor beni o tempo

Valla canim senin tescillendi artik teste 2. Cizgiyi gorduk cok sukur ama ben dusunce dusunce icindeyim. O bacak agrisi bendede var sanki binlerce adim atmisimda zonkluyor resmen. Birde bende 4-5 gundur gecmeyen bir his var midem bogazimdaymis gibi ama bulanti degil gibi ama tarif edemiyorum. Ensemde kolumda bile sivilve cikti. Ayy cok igrenc bir psikoloji ya kendi kendimi geriyorum suanda sabah olsun hemen varsa var yoksa yok dusunmekten kurtulacagim

Aynen kuzum. Ya seni ümitkendşrmek istemiyorum ama en de de sivilce çok bu hafta

Peki kuzu soyle bakalim bu adet olmadan once olan kasik karin agrisi oldu mu diger belirtileri saymazsak
Kız yazdım ya dün karın ve kasık ağrısından kıvrandım da yaptım ovuyu. Ha bir de belim kötü. Bıçak batar gibi kramp gibi kısa kısa ama sık sık girdi dün akşam üstü sancı

Kız yazdım ya dün karın ve kasık ağrısından kıvrandım da yaptım ovuyu. Ha bir de belim kötü. Bıçak batar gibi kramp gibi kısa kısa ama sık sık girdi dün akşam üstü sancı
Evet kiz dogru diyorsun valla kafa kalmadiki bak simdi umitlendim iste dua et kiz hamislerin duasikabul olurmus

Kızlar hayırlı geceler :)

Bugün çok yoruldum ama herşey çok güzel oldu Rabbime şükürler olsun :)))

Yarın okuyamadığım yorumlarınızı okuyacağım inşallah işlerimi toparladıktan sonra..
Pazartesi işlerim yoğun oluyor, müsait olunca inşallah okurum hepsini..

Şimdi uyku vakti, herkese hayırlı geceler canlarım

Kizlar meyve yiyiyordum bir ogurme tuttu kostum tuvalete cikmadi ogurdum durdum ve simdi yatiyorum sabaha dua edin bana iyi geceler Bu arada karin agrisi yerini bildigin o bolgedeki kemiklerin agrisina birakti.

Kizlar meyve yiyiyordum bir ogurme tuttu kostum tuvalete cikmadi ogurdum durdum ve simdi yatiyorum sabaha dua edin bana iyi geceler Bu arada karin agrisi yerini bildigin o bolgedeki kemiklerin agrisina birakti.
Gnaydin canim,
Gebelik takvimi cikiyor sende,
Test mi yaptin gece?
Cok heyecanlandim hadi inşallah..

Gunaydin kizlar o takvim neden cikmis hic fikrim yok 0 yaziyor zaten hersey ben birsey yapmadim henuz kirmizi gelmemis ama testte negatif

Gunaydin kizlar o takvim neden cikmis hic fikrim yok 0 yaziyor zaten hersey ben birsey yapmadim henuz kirmizi gelmemis ama testte negatif
Kız çok ilginç o takvimin gelmesi.
Acaba birşeyler mi var

Kızlar işe gitmeye hazırlanıyorum, herkese günaydın.

İnşalah güzel haberler alırız bugün..

Kız çok ilginç o takvimin gelmesi.
Acaba birşeyler mi var

Kızlar işe gitmeye hazırlanıyorum, herkese günaydın.

İnşalah güzel haberler alırız bugün..
Allahim benim oyun oynuyorlar sanirim valla ben sok ici deyim ne alaka yani tuylerim diken diken oldu
Kiz olsa testte cikardi heralde tertemiz.
Hadi bende hazirlanayim hemen durumlaei yazarim

Günaydın kızlar, haftasonu okuyamadım ben pek yoğunluktan, İşe geldim yine malesef bugün 7.günüm reglim başladıktan sonra, acaba başlasam mı ovulasyon testine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…