Valla canim agzin bal yesin insallah vardir ama bir yanimda suphe icinde. Birde gecmise baktim bundan onceki gebelikte neler olmus diye. Kasiklarimda batma varmis adet olacak gibi demisim goguslerim aciyor demisim. 3 gundur gece yarisi ates basmasiyla uyaniyorum demisim. Birde 3 gundur ishal var demisim ki bugunde ishalim. Bunlari dusunuyorum evet ya var diyorum sonra yok gibi geliyor dengesiz bir psikolojideyim. Sabah adet gelmezse test yapacagim insallah vardir canimBunlar regl otesi hamilelik belirtileri
(bence)
Kuzum göğüslerim anormal büyüdü sabahtan bu yana. Yan taraflar nasıl acıyor. Karnım çok afedersin gaz dolu ve çok şiş. Bacaklarım sızlıyor. Göğüslerim in bu kadar şişliği dışında hepsi regl belirtisi bende de. Bu arada saat 8de tekrar test yaptım.Valla canim agzin bal yesin insallah vardir ama bir yanimda suphe icinde. Birde gecmise baktim bundan onceki gebelikte neler olmus diye. Kasiklarimda batma varmis adet olacak gibi demisim goguslerim aciyor demisim. 3 gundur gece yarisi ates basmasiyla uyaniyorum demisim. Birde 3 gundur ishal var demisim ki bugunde ishalim. Bunlari dusunuyorum evet ya var diyorum sonra yok gibi geliyor dengesiz bir psikolojideyim. Sabah adet gelmezse test yapacagim insallah vardir canim
Canım 50 günün bir haftası adet olsa geri kalan 40 küsur gün 2 güne bir ilişki hatta bazen her gün artık zevkten çok görev gibi olur öyle olunca da sonuç hüsran oluyor genelde. Zor iş ben yapamam pes ederim, bir hafta on gün bile yoruyor beni o tempoYorucu mu ? Ilahi
Olsun varsin yorucu,kiz nolcak.
Bebek icin değer yorulmaya
(Gerci bana gore yorucu degil ama)
1 ay denesin en azindan.
Zaten regli duzensiz oldugu icin dediydim.
Senin dediğin gibi de yapabilir tabiki,yorulacaksalar
Valla canim senin tescillendi artik teste 2. Cizgiyi gorduk cok sukur ama ben dusunce dusunce icindeyim. O bacak agrisi bendede var sanki binlerce adim atmisimda zonkluyor resmen. Birde bende 4-5 gundur gecmeyen bir his var midem bogazimdaymis gibi ama bulanti degil gibi ama tarif edemiyorum. Ensemde kolumda bile sivilve cikti. Ayy cok igrenc bir psikoloji ya kendi kendimi geriyorum suandaKuzum göğüslerim anormal büyüdü sabahtan bu yana. Yan taraflar nasıl acıyor. Karnım çok afedersin gaz dolu ve çok şiş. Bacaklarım sızlıyor. Göğüslerim in bu kadar şişliği dışında hepsi regl belirtisi bende de. Bu arada saat 8de tekrar test yaptım.
Aynen kuzum. Ya seni ümitkendşrmek istemiyorum ama en de de sivilce çok bu haftaValla canim senin tescillendi artik teste 2. Cizgiyi gorduk cok sukur ama ben dusunce dusunce icindeyim. O bacak agrisi bendede var sanki binlerce adim atmisimda zonkluyor resmen. Birde bende 4-5 gundur gecmeyen bir his var midem bogazimdaymis gibi ama bulanti degil gibi ama tarif edemiyorum. Ensemde kolumda bile sivilve cikti. Ayy cok igrenc bir psikoloji ya kendi kendimi geriyorum suandasabah olsun hemen varsa var yoksa yok dusunmekten kurtulacagim
Peki kuzu soyle bakalim bu adet olmadan once olan kasik karin agrisi oldu mu diger belirtileri saymazsakAynen kuzum. Ya seni ümitkendşrmek istemiyorum ama en de de sivilce çok bu hafta
Kız yazdım ya dün karın ve kasık ağrısından kıvrandım da yaptım ovuyu. Ha bir de belim kötü. Bıçak batar gibi kramp gibi kısa kısa ama sık sık girdi dün akşam üstü sancıPeki kuzu soyle bakalim bu adet olmadan once olan kasik karin agrisi oldu mu diger belirtileri saymazsak
Evet kiz dogru diyorsun valla kafa kalmadikiKız yazdım ya dün karın ve kasık ağrısından kıvrandım da yaptım ovuyu. Ha bir de belim kötü. Bıçak batar gibi kramp gibi kısa kısa ama sık sık girdi dün akşam üstü sancı
Gnaydin canim,Kizlar meyve yiyiyordum bir ogurme tuttu kostum tuvalete cikmadi ogurdum durdum ve simdi yatiyorum sabaha dua edin bana iyi gecelerBu arada karin agrisi yerini bildigin o bolgedeki kemiklerin agrisina birakti.
Hayırlısı olsun canım yeni tarihi yaz.Kizlar adayliktan bu ay cekilyorum kirmizilar gorundu(((
Kız çok ilginç o takvimin gelmesi.Gunaydin kizlar o takvim neden cikmis hic fikrim yok 0 yaziyor zaten hersey ben birsey yapmadimhenuz kirmizi gelmemis ama testte negatif
Allahim benim oyun oynuyorlar sanirim valla ben sok ici deyim ne alaka yani tuylerim diken diken olduKız çok ilginç o takvimin gelmesi.
Acaba birşeyler mi var
Kızlar işe gitmeye hazırlanıyorum, herkese günaydın.
İnşalah güzel haberler alırız bugün..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?