Yeni çalışmalar için bir başlangıç olsun, öylre bakalımKizlar adayliktan bu ay cekilyorum kirmizilar gorundu(((
Ilginiz icin tesekkur ederim.26 Mayista girilmis olsa 1 aydir cikiyor olmasi gerekmezmiydi ve tum bilgiler 0 yaziyordu anlam veremedim ama sifremi degistiyorum hemen.iyi calismalar.26 Mayista siz guncelleme yapmissiniz. Siz yapmadiysaniz lutfen şifremizi degistirin
Ilginiz icin tesekkur ederim.26 Mayista girilmis olsa 1 aydir cikiyor olmasi gerekmezmiydi ve tum bilgiler 0 yaziyordu anlam veremedim ama sifremi degistiyorum hemen.iyi calismalar.
Evet canım başla.Günaydın kızlar, haftasonu okuyamadım ben pek yoğunluktan, İşe geldim yine malesefbugün 7.günüm reglim başladıktan sonra, acaba başlasam mı ovulasyon testine
Tatile çıksak artık kuzum dimiIse geldim yine yeniden pazartesi gece boyunca saat basi uyandimtir gecmis gibiyim.
Valla canımcım ben mayıs ayında 20 gun izin aldım kus fotoğrafına gittim. Ardından bayram tatili falan derken yeniden izin istesem bık bıkk olur. Zaten ben 20 gun yokken patron muhasebeye sormuş yeşimin izinleri bitti dimi diyeTatile çıksak artık kuzum dimi
Çok yorulduk bütün sene
Ağustosta falan alsan veya Eylül başı. İnsan bi yerlere gitmek istiyor. Ben öyleyim meselaValla canımcım ben mayıs ayında 20 gun izin aldım kus fotoğrafına gittim. Ardından bayram tatili falan derken yeniden izin istesem bık bıkk olur. Zaten ben 20 gun yokken patron muhasebeye sormuş yeşimin izinleri bitti dimi diyeama daha 28,5 gün iznim var bekletiyorum biraz
Birdahaki bayramla birlestirip birsey yaparim canim buyuk ihtimal. Tatile gondermeyi gectim adama nasil kabus olduysa hamile degilsin dimi diye soruyor biliyorsunAğustosta falan alsan veya Eylül başı. İnsan bi yerlere gitmek istiyor. Ben öyleyim mesela
İşini iyi yapanı tutuyorlar işte, bi yere göndermek istemiyorlar
Isten 4 de.cikiyorum her gun 4.30 gibi yapsam olur demi, cok soru soruyorum ama ilk denemem test cunkuEvet canım başla.
Hergün aynı saatte yap, ve yapmada 2 saat öncesine kadar sıvı alımı yapma.
Pik gördüğün günü ve çatladığı günü mutlaka değerlendir. Hatta bir sonraki günü de
SelammmmSelam kızlar ,
Nasılsınız ?
Valla canımcım ben mayıs ayında 20 gun izin aldım kus fotoğrafına gittim. Ardından bayram tatili falan derken yeniden izin istesem bık bıkk olur. Zaten ben 20 gun yokken patron muhasebeye sormuş yeşimin izinleri bitti dimi diyeama daha 28,5 gün iznim var bekletiyorum biraz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?