Gebeliğe Hazırlık 2020 Anne Adayları 💕

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
26 Mayista siz guncelleme yapmissiniz. Siz yapmadiysaniz lutfen şifremizi degistirin
Ilginiz icin tesekkur ederim.26 Mayista girilmis olsa 1 aydir cikiyor olmasi gerekmezmiydi ve tum bilgiler 0 yaziyordu anlam veremedim ama sifremi degistiyorum hemen.iyi calismalar.

Ilginiz icin tesekkur ederim.26 Mayista girilmis olsa 1 aydir cikiyor olmasi gerekmezmiydi ve tum bilgiler 0 yaziyordu anlam veremedim ama sifremi degistiyorum hemen.iyi calismalar.

Tarih 2020 3. Ay verilmiş siatemde hesaplayamamis

agacsizkoalaa canımm mesaj da bulamadım, atamadım yani mesaj sana
çok istememekle beraber yazmak zorunda kaldım gruba
nasılsın, ne yaptın ? bat'a 1-2 gün var yanılmıyorsam senin. test yaptın mı

Günaydın kızlar, haftasonu okuyamadım ben pek yoğunluktan, İşe geldim yine malesef bugün 7.günüm reglim başladıktan sonra, acaba başlasam mı ovulasyon testine
Evet canım başla.
Hergün aynı saatte yap, ve yapmada 2 saat öncesine kadar sıvı alımı yapma.
Pik gördüğün günü ve çatladığı günü mutlaka değerlendir. Hatta bir sonraki günü de

Tatile çıksak artık kuzum dimi
Çok yorulduk bütün sene
Valla canımcım ben mayıs ayında 20 gun izin aldım kus fotoğrafına gittim. Ardından bayram tatili falan derken yeniden izin istesem bık bıkk olur. Zaten ben 20 gun yokken patron muhasebeye sormuş yeşimin izinleri bitti dimi diyeama daha 28,5 gün iznim var bekletiyorum biraz

Ağustosta falan alsan veya Eylül başı. İnsan bi yerlere gitmek istiyor. Ben öyleyim mesela
İşini iyi yapanı tutuyorlar işte, bi yere göndermek istemiyorlar

Reactions: BYV
Ağustosta falan alsan veya Eylül başı. İnsan bi yerlere gitmek istiyor. Ben öyleyim mesela
İşini iyi yapanı tutuyorlar işte, bi yere göndermek istemiyorlar
Birdahaki bayramla birlestirip birsey yaparim canim buyuk ihtimal. Tatile gondermeyi gectim adama nasil kabus olduysa hamile degilsin dimi diye soruyor biliyorsun onlar benim gibi calisani opup baslarina koysunlar

Isten 4 de.cikiyorum her gun 4.30 gibi yapsam olur demi, cok soru soruyorum ama ilk denemem test cunku bi de ramazan ayinda ve bayram da telefondaki uygulamaya gore yumurtalama haftasi ya 1 ya da 2 kez beraberlik var yani yumurtlama gununu bu ay yakalarsam sukredecem

Günaydın kızlar elimde testim yok bilerek almıyorum zaten bata 3 ya da 4 gün var bazen belirti doluyum bazen hiçbir şey yok. Akıntı ıslaklık bi geliyo bi kuruyo anlamadım gece hiç uyanmayan ben 2 gecedir kalkıp wcye gidiyorum ama su da içiyoruz yaz sıcak bilmiyorum göğüslerimde ağrı sızı yok ki benim ikisinde de öyle olmadı hatırlamıyorum belimde ve alt karın kasıklarda sızı oluyor arada

Senin test nasıl negatif çıktı belirtiler baya vardı oysaki kaç gün var bata

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…