Gebeliğe Hazırlık 2020 Anne Adayları 💕

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Eskiye göre daha geç uyanıyorum ve sürekli esniyorum of valla takmıyorum dedikçe gün yaklaştıkça yine takmaya başladım farkında olmadanbi de 2 çocuk annesi tecrübeliyim ama yok sanki ilk bebeğim olacak gibi heyecanlıyım

MErhaba kızlar folidays marka folik asit kullanan var mı birde bu folik asitlerin markası önemli mi ? Bugün alıp kullanmaya başlayacagım artık tecrübeleri buraya alayım lütfen

Birazdan çarşıya çıkıcam test almak için dürtecek bir şeyler beni ama hayal kıırklığı yaşamakta istemiyorum psikolpjim sinirlerim çok bozuk ruh halim
Kırmızıları görünce de ayni his olmuyor mu ?
Ha testte negatif ha kirmizilar.
Ben mesela habire test yapan biriydim.
Benim de mantigim şuydu, varsa erken öğrenirim bosuna stres olmam,negatifse de 2-3 gun daha az acaba ile gecer gunlerim.

Neden psikolojin bozuk ?
Paylasmak istersen yaz, belki iyi gelir canim
Bende aynnı canaım , çalışıyorum , Pazartesi sendromu yaşıyorum :)))
Ben evde çalışıyorum ve bitmiyor bu ev isleri, bunaldim artik.simdi kizimi uyutuyorum ve daha yemek yapacagim
MErhaba kızlar folidays marka folik asit kullanan var mı birde bu folik asitlerin markası önemli mi ? Bugün alıp kullanmaya başlayacagım artık tecrübeleri buraya alayım lütfen
Eczaneye en iyisi hangisi onu alayim dediğimde, hepsi ayni marks farkli demisti.
Benim aldığım 40-50 tl arasi idi .

Birdahaki bayramla birlestirip birsey yaparim canim buyuk ihtimal. Tatile gondermeyi gectim adama nasil kabus olduysa hamile degilsin dimi diye soruyor biliyorsun onlar benim gibi calisani opup baslarina koysunlar
Sıktı artık bu hamile kalamama meselesi kız
Saat uygun canımcım :)

Canım teşekkür ederim yok öyle genel ev halleri 2 çocuk bir de gebe kalma uğraşı tamam alıcam 2 test alıcam bugün

Sıktı artık bu hamile kalamama meselesi kız
Canim ya benim dusunceme gore sen bu ay hamile kalacaksin.
Simdi ben konuyu actim ilk.
Ve ciddi soyluyorum,kizimda cok ugrastik diye zaten asla umudum yoktu,acabalar hep vardi tabi. Derken hamile oldugumu ogrendim ve naptım?
Konuyu zeynep e devrettim cok giremiyorum diye.
O naptiiiiii,
Yogunluk sebebiyle sana devretti
Ve o da
hamile kaldi bu ay

Yani bu durumda sira sende canimcim

Selam canım belirtilerin nelerdi yazae mıısn akıntın var mıydı
Evet canım , bembeyaz kremsi bir akıntı vardı. Ama başta akıntım çok olmadı benim. Test yapmadan önce yani. Göğüs ucu sızlıyordu. Bel ağrısı vardı. Bir de brunuma koyun kokusu geliyordxu :))))))))99 tabi ben bunların hamilelik olduğunu bilmiyordudm. Öğrenince şok oldum. Koku hassasiyeti acayip var. parfümden nefret ediyorum şu anda.

Cok tatlısın sen yaaa
Bu kadar da dürüstüm ben der gibi koyun kokusu demez mi :))
Tam olarak koyun mu gübresi mi?
Belki de bazi kokulari tezek kokusuna benzetmis ve beynin onu koyun olarak kodlamistir :)

Dayanamadım test yaptım olsa cikar miydi??Daha adetime 5 gün var bu ay geç yumurtladım 14.gün yumurtladım yumurtam 16.gün gece çatladı yani bugün çatlamadan sonra 8 gün erken mi olsa cikar mi kafamda deli sorular birincisi bu ay ki övü testi ikincisi hamilelik

Eklentiler

• 20190618_203255.webp
    34,9 KB · Görüntüleme: 55
  • 20190624_131917.webp
    66,8 KB · Görüntüleme: 56
Canim,hamile olsan da cikmazdi bugun.
Yumurta catladiktan sonra en erken 11.gun cikiyor o da cok çok silik. Yani sen net olarak biliyor olduğun için yumurtlama tarihini o yuzden diyorum ben de,sen 3,4 gun sonra yap canim.

Mesela ben 12.gun yapmisim ilk ve aşırı silik olarak cikmisti ikinci cizgi.
10 ve 11.gunler negatifti benim.

Kizlar eve geldim ogle yemegine esim geldi mi geldi mi diye soruyor yok dedim. dedim ben sana gelmeyecek diyor bende karin kasik agrisi falan birsey kalmadi suanda tek kalan midem agzimda hissediyorum bide karnim sis valla ne oluyor anlamiyorum testte negatif

Ayy inşallah öyle olur kuzum.
Eşim diyor ki 2 güne 1 yapalım. Oğlanda öyle olmuştu. Sen stres yapmazsan olur diyor..
Öyle yapıcaz bakalım.

Cok tatlısın sen yaaa
Bu kadar da dürüstüm ben der gibi koyun kokusu demez mi :))
Tam olarak koyun mu gübresi mi?
Belki de bazi kokulari tezek kokusuna benzetmis ve beynin onu koyun olarak kodlamistir :)
hahaha :))))
Bence tam olarak koyun kokusu gibi bi kokuydu sanki , ama şimdi söyleyince kafam da karıştı , gübre de olabilir aslında ? :)))))) Zaten herkes dalga geçti , şehrin merkezinde apartmanın 4. katında koyun ne gezsin diye :) ben ısrarla koku var desem de inanmadılar tabi. :)))))))))))

Canım bat tarihin ne zamandı ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…