Bende aynnı canaım , çalışıyorum , Pazartesi sendromu yaşıyorum :)))Selammmm
Iyi olmaya calisiyorum sicak cokkkk
Isler gucler işte canim,
Sen nasilsin?
Selam kızlar ,
Nasılsınız ?
Normalde bugun ama hissetigim ovuya gore yarin oluyormus 14. Gun bugun henuz gelmedi canim bende bilmiyorumSenin test nasıl negatif çıktı belirtiler baya vardı oysaki kaç gün var bata
Kırmızıları görünce de ayni his olmuyor mu ?Birazdan çarşıya çıkıcam test almak için dürtecek bir şeyler beni ama hayal kıırklığı yaşamakta istemiyorum psikolpjim sinirlerim çok bozuk ruh halim
Ben evde çalışıyorum ve bitmiyor bu ev isleri, bunaldim artik.simdi kizimi uyutuyorum ve daha yemek yapacagimBende aynnı canaım , çalışıyorum , Pazartesi sendromu yaşıyorum :)))
Eczaneye en iyisi hangisi onu alayim dediğimde, hepsi ayni marks farkli demisti.MErhaba kızlar folidays marka folik asit kullanan var mı birde bu folik asitlerin markası önemli mi ? Bugün alıp kullanmaya başlayacagım artık tecrübeleri buraya alayım lütfen
Sıktı artık bu hamile kalamama meselesi kızBirdahaki bayramla birlestirip birsey yaparim canim buyuk ihtimal. Tatile gondermeyi gectim adama nasil kabus olduysa hamile degilsin dimi diye soruyor biliyorsunonlar benim gibi calisani opup baslarina koysunlar
Saat uygun canımcım :)Isten 4 de.cikiyorum her gun 4.30 gibi yapsam olur demi, cok soru soruyorum ama ilk denemem test cunkubi de ramazan ayinda ve bayram da telefondaki uygulamaya gore yumurtalama haftasi ya 1 ya da 2 kez beraberlik var yani yumurtlama gununu bu ay yakalarsam sukredecem
Canim ya benim dusunceme gore sen bu ay hamile kalacaksin.Sıktı artık bu hamile kalamama meselesi kız
Ben folidoce kullaniyorum canim doktorum onu vermisti.MErhaba kızlar folidays marka folik asit kullanan var mı birde bu folik asitlerin markası önemli mi ? Bugün alıp kullanmaya başlayacagım artık tecrübeleri buraya alayım lütfen
Evet canım , bembeyaz kremsi bir akıntı vardı. Ama başta akıntım çok olmadı benim. Test yapmadan önce yani. Göğüs ucu sızlıyordu. Bel ağrısı vardı. Bir de brunuma koyun kokusu geliyordxu :))))))))99 tabi ben bunların hamilelik olduğunu bilmiyordudm. Öğrenince şok oldum. Koku hassasiyeti acayip var. parfümden nefret ediyorum şu anda.Selam canım belirtilerin nelerdi yazae mıısn akıntın var mıydı
Cok tatlısın sen yaaaEvet canım , bembeyaz kremsi bir akıntı vardı. Ama başta akıntım çok olmadı benim. Test yapmadan önce yani. Göğüs ucu sızlıyordu. Bel ağrısı vardı. Bir de brunuma koyun kokusu geliyordxu :))))))))99 tabi ben bunların hamilelik olduğunu bilmiyordudm. Öğrenince şok oldum. Koku hassasiyeti acayip var. parfümden nefret ediyorum şu anda.
Canim,hamile olsan da cikmazdi bugun.Dayanamadım test yaptım olsa cikar miydi??Daha adetime 5 gün var bu ay geç yumurtladım 14.gün yumurtladım yumurtam 16.gün gece çatladı yani bugün çatlamadan sonra 8 gün erken mi olsa cikar mi kafamda deli sorularbirincisi bu ay ki öcü testi ikincisi hamilelik
Mesela ben 12.gun yapmisim ilk ve aşırı silik olarak cikmisti ikinci cizgi.Dayanamadım test yaptım olsa cikar miydi??Daha adetime 5 gün var bu ay geç yumurtladım 14.gün yumurtladım yumurtam 16.gün gece çatladı yani bugün çatlamadan sonra 8 gün erken mi olsa cikar mi kafamda deli sorularbirincisi bu ay ki övü testi ikincisi hamilelik
Canim ya benim dusunceme gore sen bu ay hamile kalacaksin.
Simdi ben konuyu actim ilk.
Ve ciddi soyluyorum,kizimda cok ugrastik diye zaten asla umudum yoktu,acabalar hep vardi tabi. Derken hamile oldugumu ogrendim ve naptım?
Konuyu zeynep e devrettim cok giremiyorum diye.
O naptiiiiii,
Yogunluk sebebiyle sana devretti
Ve o da
hamile kaldi bu ay
Yani bu durumda sira sende canimcim
hahaha :))))Cok tatlısın sen yaaa
Bu kadar da dürüstüm ben der gibi koyun kokusu demez mi :))
Tam olarak koyun mu gübresi mi?
Belki de bazi kokulari tezek kokusuna benzetmis ve beynin onu koyun olarak kodlamistir :)
Adete bir gün kala yapıyım o zaman normalde erken yumurtlardım bu ay hem geç yumurtlama hem geç çatlama olduMesela ben 12.gun yapmisim ilk ve aşırı silik olarak cikmisti ikinci cizgi.
10 ve 11.gunler negatifti benim.
Canım bat tarihin ne zamandı kiKizlar eve geldim ogle yemegine esim geldi mi geldi mi diye soruyor yok dedim. dedim ben sana gelmeyecek diyor bende karin kasik agrisi falan birsey kalmadi suanda tek kalan midem agzimda hissediyorum bide karnim sis valla ne oluyor anlamiyorum testte negatif
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?