Gebeliğe Hazırlık 2020 Anne Adayları 💕

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar öğle arası folidays aldım bakalım kullanmaya baslaycagım yarından itibaren, folik asitin gebelik üzerine pozitif etkisi var mı acaba bence var gibi geliyor umarım bu folik asitte iyi gelir daha fazla miniği beklemeyiz. Denemeye başlayalı 2. ay bu sıralar yumurtlama zamanım takvime göre ekrtra yapmak gerekilen bişey vaar mı sizin fikrinizce bu dönemlerde

Kizlar bisey sorcam. Burda gezinirken bisey ogrendm merk ettim acikcasi. Hamileysek rahim yukarda oluomus. Adet yaklasnca da asagi iniomus dogru mu baktinz mi hic

Valla aynı şeyi ben de düşündğm

Daha erken canım benim 12.gün çıtı idrarda

Bende isaret cok kuzum patron gecen gun durup dururken hamilemisin diye sordu. Ustune tomemin vardi kedim kucagima gelirse diye oda geldi. Sabahki sacma takvim olayi bende sok oldum. Ama testte isaret yok. Regli henuz gelmedi beklemedeyim
Yeşim önce sen sonra ben ve diğerleri de grubu sırayla devralalım bence baksana ne diyorlar totem olacak buda

Çarşıdaydım 2 tane test aldım karabatak ın gazına gelip kusura baköayın isim etiket yapmayı öğrenemedim daha şimdi 12. Günü çıkar testte demişsiniz ya benim takvime göre yaotım bu ay 13 ya da 14 ü yumurtlama 15 inde olduysa bile daha 10 gün anca oluyo belki ondan çıkmadı şimdi ben test aldım ya dayanamam sabahı beklemeye ilk idrarı kaç saattir sokaktayım sıvı alımıda az oldu yapsam mı bi tanesini 2 gün önce çıkmamıştı belki bugün çıkar

Canimcim eger erken yumurtlama/döllenme olmadıysa kullandığın takvim bat ini dogru biliyorsa o vakit en erken ovulasyon gununden sayarak 11.gun yap testini. 10.gun bende negatif cikmisti cunku.

Canimcim eger erken yumurtlama/döllenme olmadıysa kullandığın takvim bat ini dogru biliyorsa o vakit en erken ovulasyon gununden sayarak 11.gun yap testini. 10.gun bende negatif cikmisti cunku.

Geçen ay takvim tutmuştu genelde düzenli olurum 26 günde bir 13 haziran yumurtlamaydı 14 e bağlayan gece sabaha karşı oldu ilşki sonra 15 i sabaha karşı ve sonra 16 sında sanıırm 3 kere oldu hepsinde de kalkmadım sağa döndüm yattım. Yumurtlama 14 ünde olsa 13 14 15 o aralar hep değerlendirdim inşallah tutmuştur bu arada akıntım kremsi beyazımsı geri geldi

14 ünde döllense bugün 10. Gün oluyo demekki ilk kıızmda adete 5 gün kala testte çıkınca o demekki erken yumurtlama olmuş normalden 2. De de geç döllenme olup 1 hafta geçince anca testte silik çıkmıştı Allahım 3. De işte tam zamanında olmuş olsun

Canim sen yarin sabah ilk idrarla yap,takvim 13 u gösteriyorsa yarin varsa çıkar silik.

Bende isaret cok kuzum patron gecen gun durup dururken hamilemisin diye sordu. Ustune tomemin vardi kedim kucagima gelirse diye oda geldi. Sabahki sacma takvim olayi bende sok oldum. Ama testte isaret yok. Regli henuz gelmedi beklemedeyim
Benim hamilelik de testte hiç çıkmamış dı 5gün geçince kan vermiştim orda çıkmıştı eve gelip test yaptım tekrar hala çıkmamıştı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…