Benim bitane düşük olmuştu ondan adet üc gün geçince silik çıkmıştı 5 gün sonra çift çizgiydi bakalm ya erken yaptım simdide çıkması ümidiyleMesela ben 12.gun yapmisim ilk ve aşırı silik olarak cikmisti ikinci cizgi.
10 ve 11.gunler negatifti benim.
Hayırlısı olsun canımGunaydin kizlar o takvim neden cikmis hic fikrim yok 0 yaziyor zaten hersey ben birsey yapmadimhenuz kirmizi gelmemis ama testte negatif
EsinlikleTatile çıksak artık kuzum dimi
Çok yorulduk bütün sene
Valla aynı şeyi ben de düşündğmCanim ya benim dusunceme gore sen bu ay hamile kalacaksin.
Simdi ben konuyu actim ilk.
Ve ciddi soyluyorum,kizimda cok ugrastik diye zaten asla umudum yoktu,acabalar hep vardi tabi. Derken hamile oldugumu ogrendim ve naptım?
Konuyu zeynep e devrettim cok giremiyorum diye.
O naptiiiiii,
Yogunluk sebebiyle sana devretti
Ve o da
hamile kaldi bu ay
Yani bu durumda sira sende canimcim
Daha erken canım benim 12.gün çıtı idrardaDayanamadım test yaptım olsa cikar miydi??Daha adetime 5 gün var bu ay geç yumurtladım 14.gün yumurtladım yumurtam 16.gün gece çatladı yani bugün çatlamadan sonra 8 gün erken mi olsa cikar mi kafamda deli sorularbirincisi bu ay ki övü testi ikincisi hamilelik
Normalde bugun ama tahmini ovuya gore yarinCanım bat tarihin ne zamandı ki
Amin canimHayırlısı olsun canım
Bu bence Bi. İşaret
Bende isaret cok kuzum patron gecen gun durup dururken hamilemisin diye sordu. Ustune tomemin vardi kedim kucagima gelirse diye oda geldi. Sabahki sacma takvim olayi bende sok oldum. Ama testte isaret yok. Regli henuz gelmedi beklemedeyimBu bence Bi. İşaret
Evet canm o sıralar yapsam regle denk gelmiş olcak 4 gun sonra yaparim bitane dahaDaha erken canım benim 12.gün çıtı idrarda
Böyle daha stresli ayy Insallah olmazsın ne diyelimNormalde bugun ama tahmini ovuya gore yarin
Amin canim
Yeşim önce sen sonra ben ve diğerleri de grubu sırayla devralalım bence baksana ne diyorlar totem olacak budaBende isaret cok kuzum patron gecen gun durup dururken hamilemisin diye sordu. Ustune tomemin vardi kedim kucagima gelirse diye oda geldi. Sabahki sacma takvim olayi bende sok oldum. Ama testte isaret yok. Regli henuz gelmedi beklemedeyim
Canimcim eger erken yumurtlama/döllenme olmadıysa kullandığın takvim bat ini dogru biliyorsa o vakit en erken ovulasyon gununden sayarak 11.gun yap testini. 10.gun bende negatif cikmisti cunku.Çarşıdaydım 2 tane test aldım karabatak ın gazına gelip kusura baköayın isim etiket yapmayı öğrenemedim dahaşimdi 12. Günü çıkar testte demişsiniz ya benim takvime göre yaotım bu ay 13 ya da 14 ü yumurtlama 15 inde olduysa bile daha 10 gün anca oluyo belki ondan çıkmadı şimdi ben test aldım ya dayanamam sabahı beklemeye ilk idrarı kaç saattir sokaktayım sıvı alımıda az oldu yapsam mı bi tanesini 2 gün önce çıkmamıştı belki bugün çıkar
Canimcim eger erken yumurtlama/döllenme olmadıysa kullandığın takvim bat ini dogru biliyorsa o vakit en erken ovulasyon gununden sayarak 11.gun yap testini. 10.gun bende negatif cikmisti cunku.
Yeşim önce sen sonra ben ve diğerleri de grubu sırayla devralalım bence baksana ne diyorlar totem olacak buda
Canim sen yarin sabah ilk idrarla yap,takvim 13 u gösteriyorsa yarin varsa çıkar silik.14 ünde döllense bugün 10. Gün oluyo demekki ilk kıızmda adete 5 gün kala testte çıkınca o demekki erken yumurtlama olmuş normalden 2. De de geç döllenme olup 1 hafta geçince anca testte silik çıkmıştı Allahım 3. De işte tam zamanında olmuş olsun
Benim hamilelik de testte hiç çıkmamış dı 5gün geçince kan vermiştim orda çıkmıştı eve gelip test yaptım tekrar hala çıkmamıştıBende isaret cok kuzum patron gecen gun durup dururken hamilemisin diye sordu. Ustune tomemin vardi kedim kucagima gelirse diye oda geldi. Sabahki sacma takvim olayi bende sok oldum. Ama testte isaret yok. Regli henuz gelmedi beklemedeyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?