Deme kizz oyle ben kendimi adet olacagima inandirdim surekli negatif cikinca umotlendirme beniBenim hamilelik de testte hiç çıkmamış dı 5gün geçince kan vermiştim orda çıkmıştı eve gelip test yaptım tekrar hala çıkmamıştı
Hosgeldin canimKızlar işten yeni geldim.
Yemek attım ocağa.
Oğlanın ana sınıfı kaydını yaptırmadı daha, aklım oraya takıldı.
Akşam akşam müdürü arattım eşime.
Sorun olmaz yaparız demiş, her şekilde öğlenci yaparız demiş. O biraz rahatlattı beni.
Başka da sizlerden çift çizgi görmek istiyorum, hadi bakıyım canlanın
Bnm bat yarin. Az once dayanamdim yaptm bi test ama negatf ciktiKızlar işten yeni geldim.
Yemek attım ocağa.
Oğlanın ana sınıfı kaydını yaptırmadı daha, aklım oraya takıldı.
Akşam akşam müdürü arattım eşime.
Sorun olmaz yaparız demiş, her şekilde öğlenci yaparız demiş. O biraz rahatlattı beni.
Başka da sizlerden çift çizgi görmek istiyorum, hadi bakıyım canlanın
Tas kebabı yaptım canım. Pişiyor.Hosgeldin canim
Ne yaptin yemek?
Yok kiz, cekse bile alınır yenilir o kısmı sıkıntı değil de. Ben yemek yapmadim bugun, o yuzden sordum.Tas kebabı yaptım canım. Pişiyor.
Kız siz hamilesiniz, yazdırmayın şöyle yemekleri. Canınız çeker. Günaha sokmayın beni
Kuzum olsaydı zaten çıkardı.Bnm bat yarin. Az once dayanamdim yaptm bi test ama negatf cikti
Hayirlisi, onumuzdeki ay calismalara devam.Bnm bat yarin. Az once dayanamdim yaptm bi test ama negatf cikti
Elinden geldiğince kolay bir şey yap canım. Biz mesela bazen çok üşeniriz, hemen menemen yaparız yeriz.Yok kiz, cekse bile alınır yenilir o kısmı sıkıntı değil de. Ben yemek yapmadim bugun, o yuzden sordum.
Ben bizi zaten dusunmuyorum, sıcakta pek yemek yenmiyor oyle meşakkatli. Menemene bayilirim bu arada. Ama eşim yapar menemeni bizim evdeElinden geldiğince kolay bir şey yap canım. Biz mesela bazen çok üşeniriz, hemen menemen yaparız yeriz.
Alerjik mi çocuk mu..Ben bizi zaten dusunmuyorum, sıcakta pek yemek yenmiyor oyle meşakkatli. Menemene bayilirim bu arada. Ama eşim yapar menemeni bizim evdeBahar hanımı düşünüyorum sadece, yavruma yemek hazırlamadım da yumurta ve sut ürünleri yasak ya,yoksa bi menemen ii olurdu hemencecik.
Bi arkdas saolsn gazina geldim gittim aldimKuzum olsaydı zaten çıkardı.
Ben bu durumlarda testi yapıp ümidimi kesmenin doğru olduğunu düşünüyorum.
Sen nasıl iyi hissediyorsan kendini öyle düşün.
Ama reg gelirse bak yalnız değilsin, daha hamile olmayan bi sürü kişiyiz burada. Değerlendirmeleri yapıp yeni regl tarihimizi bekleriz ve inşallah olmayız
aynn ole . Kurutacam herifiHayirlisi, onumuzdeki ay calismalara devam.
Pes etmek yok.
Kuzum olsaydı zaten çıkardı.
Ben bu durumlarda testi yapıp ümidimi kesmenin doğru olduğunu düşünüyorum.
Sen nasıl iyi hissediyorsan kendini öyle düşün.
Ama reg gelirse bak yalnız değilsin, daha hamile olmayan bi sürü kişiyiz burada. Değerlendirmeleri yapıp yeni regl tarihimizi bekleriz ve inşallah olmayız
Hayirlisi, onumuzdeki ay calismalara devam.
Pes etmek yok.
Kuzum üzülme diye birşey demiyorum ama bat gününde test negatifse zor bi ihtimal hamile olmak biliyorsunbana niye pes ettirmiyorsunuz bakim benimde negatif
Kuzum üzülme diye birşey demiyorum ama bat gününde test negatifse zor bi ihtimal hamile olmak biliyorsun
İnşallah yeni ay ikimiz de hamile olalım.... Amiiiiinnnn
Olsun hayırlısı böyleymiş.
Valla mis gibi negatifKuzum üzülme diye birşey demiyorum ama bat gününde test negatifse zor bi ihtimal hamile olmak biliyorsun
İnşallah yeni ay ikimiz de hamile olalım.... Amiiiiinnnn
Aynn hayrlisi. Solerim tabiOlsun hayırlısı böyleymiş.
Regl gelirse bat yazarsın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?