Gebeliğe Hazırlık 2020 Anne Adayları 💕

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Valla mis gibi negatif Uzulmuyorumda kiz olsa zaten simdi kafada binbir soru olurdu saglikli ilerleyecekmi hersey diye korkarak yasamaya baslardim heralde
Hayırlısı olsun canım. Biz çok iyi biliyoruz ki olmamasında da bir hayır var, o dönem o kadar acı çektim ki bir arkadaşımın olmuyordu olmuyor demek daha kolay daha az acıtır gibi geldi oysa o da çok üzülüyor tabiki hala da yok ama hamile kalabilmek de bir lütuf ve biz kalabildiğimizi biliyoruz tek istediğimiz sağlıklı olması hayırlı zamanda olur inş.

Kız sen şimdi öyle dedin de aklıma geldi.
Mesela ben 5 ay denedim ya hiç kimyasal falan da olmadı.
Hani diyorum o bile olmuyor ya, acaba kısırlaştım mı diyorum

Reactions: BYV
Amin canim valla damdan dusenin halini damdan dusen daha iyi anlar. Tamam bir evlat sahibi olmak istiyorum saglikla insallah ama negatif cikmasida okadar uzmuyor beni. Hep hayirli zamanda saglikla olsun diye dua ediyorum. Olmazsada hayirli zaman degilmia diye geciyorum. Bakma burada yaziyorum heyecan falan oluyor cok mutluyum ben. Insallah hepimiz zamani vakti gelince saglikla mutlulukla kucagimiza aliriz. Ama ben bu saate kadar adet olmadim

Kız sen şimdi öyle dedin de aklıma geldi.
Mesela ben 5 ay denedim ya hiç kimyasal falan da olmadı.
Hani diyorum o bile olmuyor ya, acaba kısırlaştım mı diyorum
Bir tane çocuğun var ya sonradan nasıl kısırlaşılıyor ki tövbe tövbe Allah korusun birkaç ay sonra hepimiz hamile oluruz inş

Kzılar yaa bende aynı eczaneye gidemiyorım
Hahhaha herkeste aynı dert.
İnternetten toplu sipariş veriyim diyorum, üstünde ne olduğu yazar, işyerinde kiler görür o da olmaz
Bir tane çocuğun var ya sonradan nasıl kısırlaşılıyor ki tövbe tövbe Allah korusun birkaç ay sonra hepimiz hamile oluruz inş
Birkaç ay çok fazla. Temmuzda kalalım hayırlısıyla artık

Hepimiz heyecanlanıyoruz cnm birimiz adet olmayınca acaba mı diyoruz ve ümitle hamilelik haberi bekliyoruz ama tabiki hayırlı zamanı Allah bilir, stresten de gecikmez inş adet hamilelik yoksa gelsin artık

2 ay önce ovü testi aldığım firmaya özellikle yazdım, kargo paketi üstünde ne olduğu yazmasın diye. Adam güzelce içe katlayıp zımbalamış kızlar. Çok iyi bi satıcı çıktı..

Hepimiz heyecanlanıyoruz cnm birimiz adet olmayınca acaba mı diyoruz ve ümitle hamilelik haberi bekliyoruz ama tabiki hayırlı zamanı Allah bilir, stresten de gecikmez inş adet hamilelik yoksa gelsin artık
Gecikirse Esime yariyor simdi 4 gun olmayacak stok yapalim diyor

İnternetten toplu sipariş veriyim diyorum, üstünde ne olduğu yazar, işyerinde kiler görür o da olmaz

İnşallah cnm gönül en erken zamanı istiyor ama hepimiz hamile kalana kadar birkaç ay geçer gibi hadi Eylül’de anlaşalım en geç Bu arada ben test almadım daha ama her ay iki test almayı düşünüyorum ki gerek olmazda adet olursam bir sonraki ay almam hamile olursam da koyuluk takibi için yine de yaparım yani birkaç tane alın bence tek tek almayın

Alerjik mi çocuk mu..
Eğer yemek yemeyi seviyorsa şanslısın.
Ama benim oğlan gibiyse işin zor.
Masallahi var, yemek konusunda üzmüyor saolsun.
bana niye pes ettirmiyorsunuz bakim benimde negatif
Seni ben hep hamis olacan sandim ondan, ama yarin gelirse kirmizilar zaten temmuzda busra ile beraber hamis olursunuz insssssss
Kızlar ben gebelik testlerini hep farklı eczanelerden aldım. Almadık eczane kalmadı artık. Yeni testi nerden alırım bilmem :))))
Kiz netten alsana, ben hwp netten aldim, kutuda hic bir sey yazmiyor merak etme, is yerine de gelse kargo kimse anlayamaz. Ben hep ayni satici kisiden aldim yillardir
O da demistir bu kadin kimki merak ettim habire test aliyor milyon tane Haahahah

Ver canim verrrr 50 lik ver uyguna geliyoreee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…