Ay valla ben de ole yaptmKızlar ben gebelik testlerini hep farklı eczanelerden aldım. Almadık eczane kalmadı artık. Yeni testi nerden alırım bilmem :))))
Seni bide o düşüncelerden uzak tutmaya çalışıcaz el birliğiyleValla mis gibi negatifUzulmuyorumda kiz olsa zaten simdi kafada binbir soru olurdu saglikli ilerleyecekmi hersey diye korkarak yasamaya baslardim heralde
Dicekler bu kız da Daimi test müşterisiAy valla ben de ole yaptmbi haftada 3 defa gittim . Eczaneler yan yana. Cekindim aynisina gitmye
Hayırlısı olsun canım. Biz çok iyi biliyoruz ki olmamasında da bir hayır var, o dönem o kadar acı çektim ki bir arkadaşımın olmuyordu olmuyor demek daha kolay daha az acıtır gibi geldi oysa o da çok üzülüyor tabiki hala da yok ama hamile kalabilmek de bir lütuf ve biz kalabildiğimizi biliyoruz tek istediğimiz sağlıklı olması hayırlı zamanda olur inş.Valla mis gibi negatifUzulmuyorumda kiz olsa zaten simdi kafada binbir soru olurdu saglikli ilerleyecekmi hersey diye korkarak yasamaya baslardim heralde
Kız sen şimdi öyle dedin de aklıma geldi.Hayırlısı olsun canım. Biz çok iyi biliyoruz ki olmamasında da bir hayır var, o dönem o kadar acı çektim ki bir arkadaşımın olmuyordu olmuyor demek daha kolay daha az acıtır gibi geldi oysa o da çok üzülüyor tabiki hala da yok ama hamile kalabilmek de bir lütuf ve biz kalabildiğimizi biliyoruz tek istediğimiz sağlıklı olması hayırlı zamanda olur inş.
Amin canim valla damdan dusenin halini damdan dusen daha iyi anlar. Tamam bir evlat sahibi olmak istiyorum saglikla insallah ama negatif cikmasida okadar uzmuyor beni. Hep hayirli zamanda saglikla olsun diye dua ediyorum. Olmazsada hayirli zaman degilmia diye geciyorum. Bakma burada yaziyorum heyecan falan oluyor cok mutluyum ben. Insallah hepimiz zamani vakti gelince saglikla mutlulukla kucagimiza aliriz.Hayırlısı olsun canım. Biz çok iyi biliyoruz ki olmamasında da bir hayır var, o dönem o kadar acı çektim ki bir arkadaşımın olmuyordu olmuyor demek daha kolay daha az acıtır gibi geldi oysa o da çok üzülüyor tabiki hala da yok ama hamile kalabilmek de bir lütuf ve biz kalabildiğimizi biliyoruz tek istediğimiz sağlıklı olması hayırlı zamanda olur inş.
Isin var kizim benimle soliiimm ben sanaSeni bide o düşüncelerden uzak tutmaya çalışıcaz el birliğiylehayırlısıyla bi hamile kal da
Olsun sen hamile kal da biz senle uğraşırızIsin var kizim benimle soliiimm ben sana
Bir tane çocuğun var ya sonradan nasıl kısırlaşılıyor ki tövbe tövbeKız sen şimdi öyle dedin de aklıma geldi.
Mesela ben 5 ay denedim ya hiç kimyasal falan da olmadı.
Hani diyorum o bile olmuyor ya, acaba kısırlaştım mı diyorum
Peki bu internetten aldim falan diyorlar oradan baksanizKzılar yaa bende aynı eczaneye gidemiyorım
Hahhaha herkeste aynı dert.Kzılar yaa bende aynı eczaneye gidemiyorım
Birkaç ay çok fazla. Temmuzda kalalım hayırlısıyla artıkBir tane çocuğun var ya sonradan nasıl kısırlaşılıyor ki tövbe tövbeAllah korusun birkaç ay sonra hepimiz hamile oluruz inş
Hepimiz heyecanlanıyoruz cnm birimiz adet olmayınca acaba mı diyoruz ve ümitle hamilelik haberi bekliyoruz ama tabiki hayırlı zamanı Allah bilir, stresten de gecikmez inş adet hamilelik yoksa gelsin artıkAmin canim valla damdan dusenin halini damdan dusen daha iyi anlar. Tamam bir evlat sahibi olmak istiyorum saglikla insallah ama negatif cikmasida okadar uzmuyor beni. Hep hayirli zamanda saglikla olsun diye dua ediyorum. Olmazsada hayirli zaman degilmia diye geciyorum. Bakma burada yaziyorum heyecan falan oluyor cok mutluyum ben. Insallah hepimiz zamani vakti gelince saglikla mutlulukla kucagimiza aliriz.Ama ben bu saate kadar adet olmadim
Gecikirse Esime yariyor simdi 4 gun olmayacak stok yapalim diyorHepimiz heyecanlanıyoruz cnm birimiz adet olmayınca acaba mı diyoruz ve ümitle hamilelik haberi bekliyoruz ama tabiki hayırlı zamanı Allah bilir, stresten de gecikmez inş adet hamilelik yoksa gelsin artık
E geciksin o zamanGecikirse Esime yariyor simdi 4 gun olmayacak stok yapalim diyor
İnşallah cnm gönül en erken zamanı istiyor ama hepimiz hamile kalana kadar birkaç ay geçer gibi hadi Eylül’de anlaşalım en geçHahhaha herkeste aynı dert.
İnternetten toplu sipariş veriyim diyorum, üstünde ne olduğu yazar, işyerinde kiler görür o da olmaz
Birkaç ay çok fazla. Temmuzda kalalım hayırlısıyla artık
Masallahi var, yemek konusunda üzmüyor saolsun.Alerjik mi çocuk mu..
Eğer yemek yemeyi seviyorsa şanslısın.
Ama benim oğlan gibiyse işin zor.
Seni ben hep hamis olacan sandim ondan, ama yarin gelirse kirmizilar zaten temmuzda busra ile beraber hamis olursunuz insssssssbana niye pes ettirmiyorsunuz bakim benimde negatif
Kiz netten alsana, ben hwp netten aldim, kutuda hic bir sey yazmiyor merak etme, is yerine de gelse kargo kimse anlayamaz. Ben hep ayni satici kisiden aldim yillardirKızlar ben gebelik testlerini hep farklı eczanelerden aldım. Almadık eczane kalmadı artık. Yeni testi nerden alırım bilmem :))))
Ver canim verrrr 50 lik ver uyguna geliyoreeeHahhaha herkeste aynı dert.
İnternetten toplu sipariş veriyim diyorum, üstünde ne olduğu yazar, işyerinde kiler görür o da olmaz
Birkaç ay çok fazla. Temmuzda kalalım hayırlısıyla artık
Doğru diyosun, senin 4müş benim 7 gün sürüyor adam çatlıyor valla beklerkenGecikirse Esime yariyor simdi 4 gun olmayacak stok yapalim diyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?