Gebeliğe Hazırlık 2020 Anne Adayları 💕

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Yok canim yapi meselesi Tommy pofuduk duruyor o 5,5 kilo arkadaki oglum Pasham 6,5 ama fit duruyor. Bunun on bacaklar kisa oturdugunda gobek yanlara yayiliyor cok komik duruyor.

Yok canim yapi meselesi Tommy pofuduk duruyor o 5,5 kilo arkadaki oglum Pasham 6,5 ama fit duruyor. Bunun on bacaklar kisa oturdugunda gobek yanlara yayiliyor cok komik duruyor.
Ay hiç anlamıyorum bu işlerden.
Geçen dışarda yürüyorduk, köpek arkamızdan koşar ayak geliyor. Korkuyorum. Napıyım ben de böyleyim...

İnşallah canım valla burda çift çizgileri gördükçe özeniyoruz yaa darısı başımıza diyelim

Tabiki kız hep izlerdim.

Şimdi hangi dizileri izliyorsun?
İstanbullu gelin izliyordum bitti, söz filan denk gelince izlerdim hepsi bitti ayy bir aile hikayesini sevdim şu an da bişey yok, kızım benim tatlı yalanımı görmüş reklamını ona bakacağız

İstanbullu gelin izliyordum bitti, söz filan denk gelince izlerdim hepsi bitti ayy bir aile hikayesini sevdim şu an da bişey yok, kızım benim tatlı yalanımı görmüş reklamını ona bakacağız
Kız hiçbirini de izlemedim bunların.

Ben sadece avluyu izliyordum.
O da sezon finali verdi.
Bekle ki yeni sezon gelsin

Kızlar siz nasıl korunuyordunuz. Ben yıllardır hap kullanıyorum. Eee malum demiştim bu ay olmazsa Kasıma diye adet gelirse yaz alacağım.

Kız hiçbirini de izlemedim bunların.

Ben sadece avluyu izliyordum.
O da sezon finali verdi.
Bekle ki yeni sezon gelsin
Ben de avluyu izlemedim kız korkunç bişeye benziyordu ilk fragmanı yoksa demet evgarı severim, bir aile hikayesini izle bak çok güzel şu an sezon finalı o da. Valla akşamları yürüyüşe çıkıyoruz yazın iyi oluyor dizi aranmıyor kışın işten gelip yemek filan dağılıp kalıyorum

Kızlar siz nasıl korunuyordunuz. Ben yıllardır hap kullanıyorum. Eee malum demiştim bu ay olmazsa Kasıma diye adet gelirse yaz alacağım.
Ben korunmuyordum canım eşim korunuyordu kondomla 4,5 yıl korunduk valla çok güvenilir bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…