Aynn yaaDicekler bu kız da Daimi test müşterisi çocuk da yapamıyo beceriksiz Dicekler bizeee
Bazı insanlar gördüğü yüzü unutmaz kız. Foto beyin mi ne bir şey diyorlar.Aynn yaahalbuki tanimazlar bizi var yaa. Her gun kac kisi gidio
Hahhaha herkeste aynı dert.
İnternetten toplu sipariş veriyim diyorum, üstünde ne olduğu yazar, işyerinde kiler görür o da olmaz
Birkaç ay çok fazla. Temmuzda kalalım hayırlısıyla artık
Peki bu internetten aldim falan diyorlar oradan baksaniz
Yok canim yapi meselesi Tommy pofuduk duruyor o 5,5 kilo arkadaki oglum Pasham 6,5 ama fit duruyor. Bunun on bacaklar kisa oturdugunda gobek yanlara yayiliyor cok komik duruyor.B BYV kız o kedi birazcık kilolu mu maşallahı var
@KARABATAK_ ha oldu ha olacak derken çoklu test almadım. Her defasında 5 lira 7 lira para veriyorum eczanelere...
S Sibelll16 en kısa zamanda hepimiz çifter çifter çizgiler atalım inşallah... Amiiiiinnnn
Dpgru ya ole bisy de vardiBazı insanlar gördüğü yüzü unutmaz kız. Foto beyin mi ne bir şey diyorlar.
Ay hiç anlamıyorum bu işlerden.Yok canim yapi meselesi Tommy pofuduk duruyor o 5,5 kilo arkadaki oglum Pasham 6,5 ama fit duruyor. Bunun on bacaklar kisa oturdugunda gobek yanlara yayiliyor cok komik duruyor.
Kızlar madem yazmıyor diyorsunuz, alıyım o zaman. 50 çok ama ya o kadar uzun süre beklemem herhalde inşallah galiba belkiYok ben sipariş verdim yazmıyor canım
İnşallah canım valla burda çift çizgileri gördükçe özeniyoruz yaa darısı başımıza diyelimB BYV kız o kedi birazcık kilolu mu maşallahı var
@KARABATAK_ ha oldu ha olacak derken çoklu test almadım. Her defasında 5 lira 7 lira para veriyorum eczanelere...
S Sibelll16 en kısa zamanda hepimiz çifter çifter çizgiler atalım inşallah... Amiiiiinnnn
Herhalde galıba sanırsam oKızlar madem yazmıyor diyorsunuz, alıyım o zaman. 50 çok ama ya o kadar uzun süre beklemem herhalde inşallah galiba belki
İstanbullu gelin izliyordum bitti, söz filan denk gelince izlerdim hepsi bitti ayy bir aile hikayesini sevdim şu an da bişey yok, kızım benim tatlı yalanımı görmüş reklamını ona bakacağızTabiki kız hep izlerdim.
Şimdi hangi dizileri izliyorsun?
Kız hiçbirini de izlemedim bunların.İstanbullu gelin izliyordum bitti, söz filan denk gelince izlerdim hepsi bitti ayy bir aile hikayesini sevdim şu an da bişey yok, kızım benim tatlı yalanımı görmüş reklamını ona bakacağız
Ben de avluyu izlemedim kız korkunç bişeye benziyordu ilk fragmanı yoksa demet evgarı severim, bir aile hikayesini izle bak çok güzel şu an sezon finalı o da. Valla akşamları yürüyüşe çıkıyoruz yazın iyi oluyor dizi aranmıyor kışın işten gelip yemek filan dağılıp kalıyorumKız hiçbirini de izlemedim bunların.
Ben sadece avluyu izliyordum.
O da sezon finali verdi.
Bekle ki yeni sezon gelsin
Ben hiç hap kullanmadım.Kızlar siz nasıl korunuyordunuz. Ben yıllardır hap kullanıyorum. Eee malum demiştim bu ay olmazsa Kasıma diye adet gelirse yaz alacağım.
Ben korunmuyordum canım eşim korunuyordu kondomla 4,5 yıl korunduk valla çok güvenilir benceKızlar siz nasıl korunuyordunuz. Ben yıllardır hap kullanıyorum. Eee malum demiştim bu ay olmazsa Kasıma diye adet gelirse yaz alacağım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?