Korkunç ama güzel, ben çok seviyorum.Ben de avluyu izlemedim kız korkunç bişeye benziyordu ilk fragmanı yoksa demet evgarı severim, bir aile hikayesini izle bak çok güzel şu an sezon finalı o da. Valla akşamları yürüyüşe çıkıyoruz yazın iyi oluyor dizi aranmıyor kışın işten gelip yemek filan dağılıp kalıyorum
Kız sen de benim gibi korunma ama takip de etme. Olursa olur olmazsa olmasınBenim ki hayatta kullanmaz kızlar ya mecbur ben korunuyorum
Ne bedava kız, benim bundan niye haberim yok yıllardır birsürü para verdikBen hiç hap kullanmadım.
Hep prezervatif kullandık.
Sağlık ocağında bedafaa
Senin hakkını ebeler alıyordur şekerimNe bedava kız, benim bundan niye haberim yok yıllardır birsürü para verdik
Artık ihtiyaç yok işte o da var, ama zaten ebem bekar kız demedi bana hamileyken decavit bedava gel vereyim dedi ama benim prezevatifi kimlere verdi bu kızSenin hakkını ebeler alıyordur şekerim
Yarın git ebeden prezervatif hakkını iste
Artık ablasına mı vermiştir, amca hala dayı kızına mı bilememArtık ihtiyaç yok işte o da var, ama zaten ebem bekar kız demedi bana hamileyken decavit bedava gel vereyim dedi ama benim prezevatifi kimlere verdi bu kız
İnşallah. Neyse geç de olsa öğrendim artık isterimArtık ablasına mı vermiştir, amca hala dayı kızına mı bilemem
Neyse hamile kal doğur da git al
Onu duymuştum galiba hap veriyorlar demişti biri bana, diğerini tahmin etmedim herhalde vermezler diyeBen de komşudan öğrenmiştim.
Hapı da bedava veriyorlarmış.
Benimkileri ikisi de yemeyenlerdenAlerjik mi çocuk mu..
Eğer yemek yemeyi seviyorsa şanslısın.
Ama benim oğlan gibiyse işin zor.
Kız sana ne diyim ben bütün belirtiler imiz aynı dedim. Daha ne diyimbana niye pes ettirmiyorsunuz bakim benimde negatif
Hadi hayrli olsnIlk ovulasyon testimi yaptim insallah tutturabilirim bu ay
Kediler çok tatli,ne güzeller.Simdi bu napilir. Isirayimmi
Eki Görüntüle 2281909
.ben onu final yapti saniyorum?Kız hiçbirini de izlemedim bunların.
Ben sadece avluyu izliyordum.
O da sezon finali verdi.
Bekle ki yeni sezon gelsin
Kuzu iyi guzel hos diyorsunda test negatif ben napayiimmKız sana ne diyim ben bütün belirtiler imiz aynı dedim. Daha ne diyim
Kuzum sen hep güzel dua ettin. Biliyorum beklemek yorucu. Ben 3.ayda pes etmeye başlamıştım bile. Sen çok güçlü bir kadınsın. Yaşın da şükür genç daha. Ben yine hergün hepinize dua edicem. Sağlıklı hayırlı bebeklere sahip olun benim mutluluğumu katlayın diyeKuzu iyi guzel hos diyorsunda test negatif ben napayiimmduyguda benim sonradan cikti diyor acaba gec dollenmemi yoksa adetmi gelecek bakalim gorecez birkac gun belki saate
Al kuzum profile koydum kendimi artist fotom amaKediler çok tatli,ne güzeller.
Seni de gördüm
.ben onu final yapti saniyorum?
Emin misin sezon finali olduguna kiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?