Gebeliğe Hazırlık 2020 Anne Adayları 💕

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Korkunç ama güzel, ben çok seviyorum.
Onu izlememe hiçkimse mani olamıyor kız

BBir aile hikayesi dizisinde o kadın bi yaşlı beyaz saçlı bir şey oluyor bi genç oluyor. Anlamadım. İzlemiyorum ama uzaktan bakıyorum bazen.

Senin hakkını ebeler alıyordur şekerim
Yarın git ebeden prezervatif hakkını iste
Artık ihtiyaç yok işte o da var, ama zaten ebem bekar kız demedi bana hamileyken decavit bedava gel vereyim dedi ama benim prezevatifi kimlere verdi bu kız

Iyi aksamlar kizlar, ovulasyon testini internetten aldim,yorumlari okumustum sitede icinde ne oldugu yazmiyor diye yazmislar ben de oylelikle aldim is yerine geldi hatta

İyi akşamlar canlarım. Bugün okulda tansiyonum düştü. Okuldan gelince de benim küçük çok yordu beni. Nasıl diyim size bugün böyle derin derin nefes aldım durdum. Çok halsizim. Göğüs ve bacak ağrım ve kaskta batma devam. Galiba yaş itibariyle 3. zorlayacak beni. Çarşamba günü sağlık ocağına gidip test yaptırıcam. Takvime göre 3+1 bugün itibariyle. Cumartesi eşimin memleketine gitmemiz gerekiyor bşr hafta kalıp dönücez. Doktor randevumu hemen dönüşe aldım. Daha erken gitmeme gerek var mı sizce? Dönüşte 5+1 olacak nasipse

Reactions: BYV
Kuzu iyi guzel hos diyorsunda test negatif ben napayiimmduyguda benim sonradan cikti diyor acaba gec dollenmemi yoksa adetmi gelecek bakalim gorecez birkac gun belki saate
Kuzum sen hep güzel dua ettin. Biliyorum beklemek yorucu. Ben 3.ayda pes etmeye başlamıştım bile. Sen çok güçlü bir kadınsın. Yaşın da şükür genç daha. Ben yine hergün hepinize dua edicem. Sağlıklı hayırlı bebeklere sahip olun benim mutluluğumu katlayın diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…