- 2 Mayıs 2019
- 707
- 633
- 18
Yaa yaa ne gencim sorma haftaya cuma 35 oluyorum. skor 0Kuzum sen hep güzel dua ettin. Biliyorum beklemek yorucu. Ben 3.ayda pes etmeye başlamıştım bile. Sen çok güçlü bir kadınsın. Yaşın da şükür genç daha. Ben yine hergün hepinize dua edicem. Sağlıklı hayırlı bebeklere sahip olun benim mutluluğumu katlayın diye
Kuzum havalarda çok sıcak oda etkiliyordur. Kuzum her ihtimale karşı yola çıkmadan doktora görünsemiydin bilemedim. Ne kadar uzak gideceğiniz yer?İyi akşamlar canlarım. Bugün okulda tansiyonum düştü. Okuldan gelince de benim küçük çok yordu beni. Nasıl diyim size bugün böyle derin derin nefes aldım durdum. Çok halsizim. Göğüs ve bacak ağrım ve kaskta batma devam. Galiba yaş itibariyle 3. zorlayacak beni. Çarşamba günü sağlık ocağına gidip test yaptırıcam. Takvime göre 3+1 bugün itibariyle. Cumartesi eşimin memleketine gitmemiz gerekiyor bşr hafta kalıp dönücez. Doktor randevumu hemen dönüşe aldım. Daha erken gitmeme gerek var mı sizce? Dönüşte 5+1 olacak nasipse
Benden gençsin bi kere. Senin ruhun genç. Ayrıca o resimde gördüğüm kız 25ten fazla durmuyorYaa yaa ne gencim sorma haftaya cuma 35 oluyorum. skor 0
İki saat kuzum çok uzak değilKuzum havalarda çok sıcak oda etkiliyordur. Kuzum her ihtimale karşı yola çıkmadan doktora görünsemiydin bilemedim. Ne kadar uzak gideceğiniz yer?
Evet 24-25 falan çekilmiş olmalıBenden gençsin bi kere. Senin ruhun genç. Ayrıca o resimde gördüğüm kız 25ten fazla durmuyor
İyi yakınmış Sakarya mı yoksaİki saat kuzum çok uzak değil
Profiline girdim baktim.Evet 24-25 falan çekilmiş olmalıyani 9-10 sene önce
Kendine dikkat et çok yorma, havalar çok sıcakladı birden ondan olmuş olabilir, hesabın doğru mu kız son adetten saydın dimi, bat günü 4 haftalık olmuyor muydu yaklaşık ?İyi akşamlar canlarım. Bugün okulda tansiyonum düştü. Okuldan gelince de benim küçük çok yordu beni. Nasıl diyim size bugün böyle derin derin nefes aldım durdum. Çok halsizim. Göğüs ve bacak ağrım ve kaskta batma devam. Galiba yaş itibariyle 3. zorlayacak beni. Çarşamba günü sağlık ocağına gidip test yaptırıcam. Takvime göre 3+1 bugün itibariyle. Cumartesi eşimin memleketine gitmemiz gerekiyor bşr hafta kalıp dönücez. Doktor randevumu hemen dönüşe aldım. Daha erken gitmeme gerek var mı sizce? Dönüşte 5+1 olacak nasipse
Saol canım. Yalnız şöyle birşey fark ettim benim öyle foto çektirme alışkanlığım yokmuş. Kendi telefonumda kendi güncel fotom yok. Eşimde bazen şikayet eder yaa oraya buraya gidiyoruz bir hatıra fotosu çektirelim falan der çeker. Bense hiç öyle çekeyim falan aklıma gelmez. İnşallah canım o günlerde gelecek inşallah. CansınProfiline girdim baktim.
Ne yalan diyim kedili olan güncel resmin daha güzel bana gore tabiki.
Senin hamile olduğunu ve saglikla kucagina aldığını gormeden rahat yok bana diyim sana.
Sanki teyze kizisin o derece yani.
Yok kız mersindeyim benİyi yakınmış Sakarya mı yoksa
Kuzum 2 haziran son batımı ne ediyor o zamanKendine dikkat et çok yorma, havalar çok sıcakladı birden ondan olmuş olabilir, hesabın doğru mu kız son adetten saydın dimi, bat günü 4 haftalık olmuyor muydu yaklaşık ?
Hesabin dogru senin.@KARABATAK_ ne zaman gideyim doktora kız, kaç haftalık bu bebe şimdi
Anaa benm memlektimdesnYok kız mersindeyim ben
Evet 3+ 2 oluyor şimdi, baya erken öğrendin ya sen bana 4+ olması lazım gibi geldi ama benim adet döngüsü 26-27 gün senin o da az o yüzden öyle oldu heral, kafam karışmışKuzum 2 haziran son batımı ne ediyor o zaman
Sezon finali canımcım.Kediler çok tatli,ne güzeller.
Seni de gördüm
.ben onu final yapti saniyorum?
Emin misin sezon finali olduguna kiz
3.ye bol bol dua et de yiyenlerden olsun kuzum :))Benimkileri ikisi de yemeyenlerden
Tamam kuzum ben de öyle düşündüm sağol. Rabbim seninkini yetiştirdi bak fark azaldı hiç kalmayacak fark Allahın izniyleHesabin dogru senin.
3+2 gibi şuan.
Valla canim benim geriden gelme olayı var biliyorsun,o yuzden ne desem havada kalir.
Cunku 6+3 de gittik guya kalbi felan hepsibirarada cikar diye ama noldu 4+4 cikti.
Mesela suan sata göre 7+5 im. Ama halen kalp atisini duyamadim,
Sen en azindan saglik ocagina gidip kaydini ol ve kan idrar ver. Sikinti çıkmazsa tahlillerde ne kadar gec alırsan randevuyu o kadar iyi gorursun bebegi. Erken gidersen de zaten Betahcg ye gore hesap yapiyor dr ve kese gormek icin gun veriyor şu güngel diye.
Kuzum ben senide Istanbulda saniyorum yaYok kız mersindeyim ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?