- 2 Mayıs 2019
- 707
- 633
- 18
Hemşerim venimAnaa benm memlektimdesnben orda oturuodm evlnip geldm istnbla.orda dogdm buyudm sulalem orda neresnde oturuosn
Amin kuzum inşallah3.ye bol bol dua et de yiyenlerden olsun kuzum :))
Bizimkiler de yenisehirde batikentte☺ martta geldm en son. Insllh eyll ekim gibi yine gelcmHemşerim venimMezitli canım
Ben istanbuldayim anne baba sakaryada canimKuzum ben senide Istanbulda saniyorum ya
Hahah kendi yazdigimi aen yazdin sandimBen istanbuldayim anne baba sakaryada canim
Yok be kuzum ben yaşayamam oralarda kalabalık çokKuzum ben senide Istanbulda saniyorum ya
İyi yakınlarmış canım Allahtan. Ben 8 sene dışarıda çalıştım. Doğu hizmeti falan. Kızım hastalanınca eşimin isteğiyle annemler yakın olalım dşyeburaya tayin istedik. 5 yıldır burdayımBen istanbuldayim anne baba sakaryada canim
Var aramız ama çok değil. İnşallah hamiş gelirsin kız. Belli mi olur görüşürüz belkiBizimkiler de yenisehirde batikentte☺ martta geldm en son. Insllh eyll ekim gibi yine gelcm
Deli kız datlı kızHahah kendi yazdigimi aen yazdin sandimbiri bebi dursursun
Ay amin jnsllh yaa. Kismet olursa gorusurz hocam neden olmasin ☺Var aramız ama çok değil. İnşallah hamiş gelirsin kız. Belli mi olur görüşürüz belki
Hadi bakalım Temmuz’da topluca hamile kalalım inş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?