Gebeliğe Hazırlık 2020 Anne Adayları 💕

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Canım kırmızıları görene kadar hala umut var yinede belki 1 gün sonra çıkar testte bilmiyoeum bu işler karışık

Eğer ki yeni çalışmalara başlarsak ben gün aşırı yapmıyorum 2 kızım var yumurtlama günü ve sonrası erkek ihtimali daha yüksek deniyor tabiki de Allahtan ama ben elimden geleni yapayım da gerisi nasip yumurtlama günü ve sonrası içinde eğer adet olursam ovulasyon testi almayı düşünüyorum şimdi ben düzenli sağlıklı adet olan biriyim hamile kalmamayı 2 ay neye bağlayabiliriz yumurtlama mı olmuyor çünkü ü düzenli o günlerde ilşki yaşıyorum eşimde de bi sorun yok anlamadım neyse vardır bi hayır

Hiçbir sorun olmasa bile hamile kalma oranı %25-30 diye biliyorum ben, nasip diyeceğiz yani

Kızlar siz nasıl korunuyordunuz. Ben yıllardır hap kullanıyorum. Eee malum demiştim bu ay olmazsa Kasıma diye adet gelirse yaz alacağım.
Canım benim eşim korunuyordu, ben hiç hap vs denemedim ama hap kullananlarda hamile kalma olayı bıraz uzayabılıyormus umarım sende oyle olmadan hemencecik gelir minik

Kizlar selamlar! nasilsiniz? haftaya sizi okuyacak bolbol vaktim olacak istenbulda olunca. Suan okuyamiyorum.
mikroskop diyor ki yumurta catladi catlayacak, ama cok agri yapti bu cörekotu bende kizlar ya, bugun 16. gun ama yani iki tarafli basinc kramp. Baya takip etmesem adet oluyorum heralde derim o derece . Bir de ben bunu yeni farkettim yumurta catlama dönemi bende kusma ve ates oluyor, son 3 adet dönemimde oldu, ama 38 falan oluyor atesim. bu 3 oldu , 15 gun sonra adet gelmis hep son 2 adet döngumde aldigim notlara baktim. ben de zehirlendim hastayim diye esimle sevismiyordum , sanirsam yarin pik olcak inaniyorum ::) pik olunca heralde agrilarim gececek diye dusunuyorum. Sizler nasilsiniz?

Canim merhaba.
Corek otu sayesinde hamile olduğuna inanan biri olarak senin de bu ay bu sıkı takiple hamile kalacagina cok inaniyorum.

15 gun sonra testte citf cizgi gormek nasip olsun sana.

Canim merhaba.
Corek otu sayesinde hamile olduğuna inanan biri olarak senin de bu ay bu sıkı takiple hamile kalacagina cok inaniyorum.

ben ovu testinde gülen yuzu görsem o bile yetecek inan bu ay gebe kalmaya gerek yok:) zaten gecti gitti o stresim , annemle konusmak gercekten iyi geldi, 6 aydir annemden sakliyip icimde biriktiriyordum, anlattim hepsini. bir de ögrendim ki yengemin bebeginin beyninde bir sorun varmis, daha 20 haftalik uktrasonda görmusler, doktorlar bisi degildir zamanla kuculur demis ama gelin cok aglamis insan üzülmez mi umarim bir sorun cikmaz doguma kadar kaybolur o leke. Annem de ne takiyorsun kizim derdin bu mu diye ezikleyince beni , biraz rahatladim acikcasi. yaris atina dönmustum

Canim merhaba.

ah sende mi bu ay kullanmistin?bahsetsene biraz nasi gecti benim kafam iyice karisti. bu ay mi yapmistin uzerine mi gebe kaldin? bak sende de gec döllenme olmus kesin kuzu, bu hafta degisimleri ondan bence, o sebeple bende 15-20 si arasi bekliyorum catlamayi-

Ya yemin ediyorum hep bunu diyorum iste,saglik en buyuk servet. Allah a ne kadar sukretsek az. Biseyi isterken bile nasil istedigimiz cok önemli. Insallah biseyi yoktur melegin. Allah ic ferahlığı versin annesine de.
Ilk kûrû denedigim ay hamile kaldim ben.
12 gun degil 5 gun anca yiyebildim.
Esime de yedirdim farkli olarak.
Yumurtayi kesinlikle kalitelestiriyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…