Gebeliğe Hazırlık 2020 Anne Adayları 💕

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Aminnnnnn. Kızlar tansiyonum bugün de düşüktü
Aksilik okuldaki program ço yoğun. Kimseye de bişey diyemiyorum daha doktora gitmeden. İnternete çok sık giremiyorum. Girince toplu okuyorum. Bilin ki hepiniz dualarımdasınız. Lütfen sizlerde benden ve muhtemel bebeğim den dualarınızı esirgemeyin

Canım çörek otunu dene ben ona bağladım artık 3.ayda olmasını. Tabi nasip ama önceki aylardan tel farkım bu kür oldu. Üstelik sadece 5 gün yapabildim

Canımcım ben 5 aydır deniyorum, yumurtlama oluyor hatta 2 gün üst üste bile pik gördüm. Bu da yumurta çok demek oluyormuş. Fakat yine de hamile kalamadım..
Yumurta ile sperm karşılaştığında döllenme olmayabiliyor çünkü Rabbim nasip etmiyor. Burada nasip kısmet devreye giriyor.

Kız bebiş için ne yapmak lazım peki??

Ben de aynı canım, okullardaki yoğunluk henüz bitmedi. Böyle olman normal.. Yine de sen kendine dikkat et :)

Canlarım ben 10 gün yedim çörek otunu. Gerçekten 2 gün pik gördüm, yumurtlarım çoktu ama yumurtladığım gün ile sonraki günü değerlendiremedim. Boşuna gitti bütün ay. Bence değerlendirsem olacaktı.. Bu ay da yemiyorum artık ya.

Ya ben de yapayım bari şu çörek otunu ama bu ay inofolic kullanıyorum 10 tane var yarısı bitti ama o da kaliteli yumurtlama sağlıyor ya ağır olur mu acaba ikisi birden kafama takıldı ne yapsam ki bir akıl verin bana hele

Sen bunların ikisini yaparsan regl içinde yumurtlarsın kız

Yumurtlama oncesi hamile kalinirsa kiz,
Yumurtlama sonrasi erkek diye biliyorum ben.
2.beybi de belli olscak bu tez.
Cunku yumurtlama sonrasi oldu bu mercimeğim
Bence ikisini aynı anda kullanma,agir gelebilir ayni etki gösteriyorsa

Yumurtlama oncesi hamile kalinirsa kiz,
Yumurtlama sonrasi erkek diye biliyorum ben.
2.beybi de belli olscak bu tez.
Cunku yumurtlama sonrasi oldu bu mercimeğim

Bence ikisini aynı anda kullanma,agir gelebilir ayni etki gösteriyorsa
Bilemedim ya hemen olsun istiyorum ama bu seferde bir zararı filan olur, bu ay olmazsa temmuz sonunda da tatilde olacağız ama yapabilir miyim bilmiyorum işte neyse bakalım

Kızlar bir arkadaşım Çin takviminden takip etmiş iki çocupununda erkek olacağını ordan öğrenmiş. Benim doğum tarihi le falan girdi bişeyler yaptı kız dedi. Temmuz ayı olsaydı oğlanı dedi. Allah bilir

Kizlar burasi bagimlilik yapti bende hamiş olanlari okuyunca mutlu oluyorum. bekleyenleri okuyunca bende merak ediyorum .Kurtajdan sonra ilk adetim bat 23 temmuz Hayirlisi bakalim
Hoşgeldin canım daha önce burda mıydın. Kürtaj demişsin çok geçmiş olsun. İnşallah bu ay rüyana kavuşursun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…