- 2 Mayıs 2019
- 707
- 633
- 18
AminnnnnnHadi bakalım Temmuz’da topluca hamile kalalım inş
Bekle bakalım kuzumYaptım kızlar tertemiz negatif siliğin siliği de yok adete kalan 2 ya da 3gün
İnşallahHoşgeldin canım. Üzülme elbet kuzuna kavuşursun
Aminnnnnn. Kızlar tansiyonum bugün de düşüktüGünaydın kızlar..
@Moonnlightt görünen o ki sen de bize katıldın canım..
Evet temmuza kalan arkadaşlarım, bu ay gün aşırı değerlendirelim.
Ben 10-12-14 günlerini değerlendiricem. Siz regl döneminize göre bi yol haritası belirleyin.
Bu ay olur inşallah.
Canım çörek otunu dene ben ona bağladım artık 3.ayda olmasını. Tabi nasip ama önceki aylardan tel farkım bu kür oldu. Üstelik sadece 5 gün yapabildimCanım kırmızıları görene kadar hala umut var yinedebelki 1 gün sonra çıkar testte bilmiyoeum bu işler karışık
Eğer ki yeni çalışmalara başlarsak ben gün aşırı yapmıyorum 2 kızım var yumurtlama günü ve sonrası erkek ihtimali daha yüksek deniyor tabiki de Allahtan ama ben elimden geleni yapayım da gerisi nasipyumurtlama günü ve sonrası içinde eğer adet olursam ovulasyon testi almayı düşünüyorum şimdi ben düzenli sağlıklı adet olan biriyim hamile kalmamayı 2 ay neye bağlayabiliriz yumurtlama mı olmuyor çünkü ü düzenli o günlerde ilşki yaşıyorum eşimde de bi sorun yok anlamadım neyse vardır bi hayır
Canımcım ben 5 aydır deniyorum, yumurtlama oluyor hatta 2 gün üst üste bile pik gördüm. Bu da yumurta çok demek oluyormuş. Fakat yine de hamile kalamadım..Canım kırmızıları görene kadar hala umut var yinedebelki 1 gün sonra çıkar testte bilmiyoeum bu işler karışık
Eğer ki yeni çalışmalara başlarsak ben gün aşırı yapmıyorum 2 kızım var yumurtlama günü ve sonrası erkek ihtimali daha yüksek deniyor tabiki de Allahtan ama ben elimden geleni yapayım da gerisi nasipyumurtlama günü ve sonrası içinde eğer adet olursam ovulasyon testi almayı düşünüyorum şimdi ben düzenli sağlıklı adet olan biriyim hamile kalmamayı 2 ay neye bağlayabiliriz yumurtlama mı olmuyor çünkü ü düzenli o günlerde ilşki yaşıyorum eşimde de bi sorun yok anlamadım neyse vardır bi hayır
Ben de aynı canım, okullardaki yoğunluk henüz bitmedi. Böyle olman normal.. Yine de sen kendine dikkat et :)Aminnnnnn. Kızlar tansiyonum bugün de düşüktü
Aksilik okuldaki program ço yoğun. Kimseye de bişey diyemiyorum daha doktora gitmeden. İnternete çok sık giremiyorum. Girince toplu okuyorum. Bilin ki hepiniz dualarımdasınız. Lütfen sizlerde benden ve muhtemel bebeğim den dualarınızı esirgemeyin
Ya ben de yapayım bari şu çörek otunu ama bu ay inofolic kullanıyorum 10 tane var yarısı bitti ama o da kaliteli yumurtlama sağlıyor ya ağır olur mu acaba ikisi birden kafama takıldı ne yapsam ki bir akıl verin bana heleCanlarım ben 10 gün yedim çörek otunu. Gerçekten 2 gün pik gördüm, yumurtlarım çoktu ama yumurtladığım gün ile sonraki günü değerlendiremedim. Boşuna gitti bütün ay. Bence değerlendirsem olacaktı.. Bu ay da yemiyorum artık ya.
Sen bunların ikisini yaparsan regl içinde yumurtlarsın kızYa ben de yapayım bari şu çörek otunu ama bu ay inofolic kullanıyorum 10 tane var yarısı bitti ama o da kaliteli yumurtlama sağlıyor ya ağır olur mu acaba ikisi birden kafama takıldı ne yapsam ki bir akıl verin bana hele
Yumurtlama oncesi hamile kalinirsa kiz,Canımcım ben 5 aydır deniyorum, yumurtlama oluyor hatta 2 gün üst üste bile pik gördüm. Bu da yumurta çok demek oluyormuş. Fakat yine de hamile kalamadım..
Yumurta ile sperm karşılaştığında döllenme olmayabiliyor çünkü Rabbim nasip etmiyor. Burada nasip kısmet devreye giriyor.
Kız bebiş için ne yapmak lazım peki??
Bence ikisini aynı anda kullanma,agir gelebilir ayni etki gösteriyorsaYa ben de yapayım bari şu çörek otunu ama bu ay inofolic kullanıyorum 10 tane var yarısı bitti ama o da kaliteli yumurtlama sağlıyor ya ağır olur mu acaba ikisi birden kafama takıldı ne yapsam ki bir akıl verin bana hele
Bu doğru mu gerçekten ben de duymuştumYumurtlama oncesi hamile kalinirsa kiz,
Yumurtlama sonrasi erkek diye biliyorum ben.
2.beybi de belli olscak bu tez.
Cunku yumurtlama sonrasi oldu bu mercimeğim
Ye ya yine deCanlarım ben 10 gün yedim çörek otunu. Gerçekten 2 gün pik gördüm, yumurtlarım çoktu ama yumurtladığım gün ile sonraki günü değerlendiremedim. Boşuna gitti bütün ay. Bence değerlendirsem olacaktı.. Bu ay da yemiyorum artık ya.
Regl bitti sayılır kız yarın son gün artık, yapsam da geç başlamış olacağım işte 5 gün filan yaparım ben de ama kafamda deli sorularSen bunların ikisini yaparsan regl içinde yumurtlarsın kız
Bilemedim ya hemen olsun istiyorum ama bu seferde bir zararı filan olur, bu ay olmazsa temmuz sonunda da tatilde olacağız ama yapabilir miyim bilmiyorum işte neyse bakalımYumurtlama oncesi hamile kalinirsa kiz,
Yumurtlama sonrasi erkek diye biliyorum ben.
2.beybi de belli olscak bu tez.
Cunku yumurtlama sonrasi oldu bu mercimeğim
Bence ikisini aynı anda kullanma,agir gelebilir ayni etki gösteriyorsa
Hoşgeldin canım daha önce burda mıydın. Kürtaj demişsin çok geçmiş olsun. İnşallah bu ay rüyana kavuşursunKizlar burasi bagimlilik yapti bende hamiş olanlari okuyunca mutlu oluyorum. bekleyenleri okuyunca bende merak ediyorum .Kurtajdan sonra ilk adetim bat 23 temmuz Hayirlisi bakalim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?