- 23 Haziran 2019
- 41
- 26
- 18
- 47
Sagol canim yok canim burayi keşfedeli 15 gün oldu sorularima cevap ararken tesadufen buldum burayi. benim gibi yaşayanlari okuyunca bir nebze olsun acimi dindirdi.Yaşimdan dolayi ayni şeyleri yadarim diye korkuyorum ama Rabbim buyuk herşeyin hayirlisiHoşgeldin canım daha önce burda mıydın. Kürtaj demişsin çok geçmiş olsun. İnşallah bu ay rüyana kavuşursun
Yapcam zaten adet biraz yakinlassinBence yeni test yap
Canim yapmissin bende eski testin resmi zannettimBence yeni test yap
Evet bugün yaptım akşam adete yakın yaparim artikCanim yapmissin bende eski testin resmi zannettim
Silik bi çizgi var gibi ama seni ümitlendirmek de istemem daha varmış bata daKızlar geçen adetime 5 gün kala test yaptım çıkmadı demiştim ya o testi dün atmadım yatak odasına koydum sonradan unuttum atmayı bugün tesadüfen esik gördü test mi yaptı dedim amannn yaptım da çıkmadı dedi bakiyim dedi verdi anlamadı tabi ki sonra ben baktım sanki varla yok arası çizgi var bana mi öyle geldi anlamadım resim cekiyim dedim resimde net değildi çok belli değil belki bana öyle geliyordursonra dedim bozulmuştur o kesin kaç gün geçti smdi yine yaptım aynı şekilde bana mı öyle geliyor acaba bi baksaniz daha bata 4 gün var görmek isteyince insan bahane yapıyor benim ki de o hesap
Hoşgeldin, çok geçmiş olsun, yaşın büyük mü yani anlamadım ama korkma nasibi olan bebek gelir inş sağ salimSagol canim yok canim burayi keşfedeli 15 gün oldu sorularima cevap ararken tesadufen buldum burayi. benim gibi yaşayanlari okuyunca bir nebze olsun acimi dindirdi.Yaşimdan dolayi ayni şeyleri yadarim diye korkuyorum ama Rabbim buyuk herşeyin hayirlisi
Öyle canm ümitlenme değilde hazırladım kendimi bakalım olmasa bidaki aya hayirlisi normalde yapınca hicbir şey çıkmaz da çıkar gbi oldu sormak istedimSilik bi çizgi var gibi ama seni ümitlendirmek de istemem daha varmış bata da
Canim sen hamilesin teste gore.Kızlar geçen adetime 5 gün kala test yaptım çıkmadı demiştim ya o testi dün atmadım yatak odasına koydum sonradan unuttum atmayı bugün tesadüfen esik gördü test mi yaptı dedim amannn yaptım da çıkmadı dedi bakiyim dedi verdi anlamadı tabi ki sonra ben baktım sanki varla yok arası çizgi var bana mi öyle geldi anlamadım resim cekiyim dedim resimde net değildi çok belli değil belki bana öyle geliyordursonra dedim bozulmuştur o kesin kaç gün geçti smdi yine yaptım aynı şekilde bana mı öyle geliyor acaba bi baksaniz daha bata 4 gün var görmek isteyince insan bahane yapıyor benim ki de o hesap
Canim ümitlenmek istemiyorum daha 4 gün var çünkü bat gecsin öyle emin olurum anca heveslenmiyim şimdiden bazen böyle cikipta hamilelik olmuyor forumlardan gördüğüm kadarıylaCanim sen hamilesin teste gore.
Cunku benimkinin aynisi cikmis.
Benim de ayni seninki gibiydi öğrendiğimde.
Batini bekle kam icin ama bugun gitsen bile kanda cikar.
Hayırli olsunnnnnn.
Kac gün kala seninde böyle çıkmıştı sagol canm bakalm Insallah vardırCanim sen hamilesin teste gore.
Cunku benimkinin aynisi cikmis.
Benim de ayni seninki gibiydi öğrendiğimde.
Batini bekle kam icin ama bugun gitsen bile kanda cikar.
Hayırli olsunnnnnn.
Korkma canım Allahın izniyle herşey güzel olur inşallah. Yaşın kaç bu aradaSagol canim yok canim burayi keşfedeli 15 gün oldu sorularima cevap ararken tesadufen buldum burayi. benim gibi yaşayanlari okuyunca bir nebze olsun acimi dindirdi.Yaşimdan dolayi ayni şeyleri yadarim diye korkuyorum ama Rabbim buyuk herşeyin hayirlisi
Kuzum benim bata 3gğn kala çıktı biliyorsun. Bence var gibi. Bence bekleme yarın sabah ilk idrarla yap bir dahaKızlar geçen adetime 5 gün kala test yaptım çıkmadı demiştim ya o testi dün atmadım yatak odasına koydum sonradan unuttum atmayı bugün tesadüfen esik gördü test mi yaptı dedim amannn yaptım da çıkmadı dedi bakiyim dedi verdi anlamadı tabi ki sonra ben baktım sanki varla yok arası çizgi var bana mi öyle geldi anlamadım resim cekiyim dedim resimde net değildi çok belli değil belki bana öyle geliyordursonra dedim bozulmuştur o kesin kaç gün geçti smdi yine yaptım aynı şekilde bana mı öyle geliyor acaba bi baksaniz daha bata 4 gün var görmek isteyince insan bahane yapıyor benim ki de o hesap
Öyle yapıyım Insallah vardır bakalm bu test ovulasyonun içinde olan gebelik testiydi yarın ezcaneden alıyım bitane 3 gün kala senin silik miydiKuzum benim bata 3gğn kala çıktı biliyorsun. Bence var gibi. Bence bekleme yarın sabah ilk idrarla yap bir daha
Buydu canımÖyle yapıyım Insallah vardır bakalm bu test ovulasyonun içinde olan gebelik testiydi yarın ezcaneden alıyım bitane 3 gün kala senin silik miydi
Senin baya net benim ki gölge gibiydi bakınca testeBuydu canım
Benim bata 2 gun kala aynı seninki gibi gölge cikmisti.Kac gün kala seninde böyle çıkmıştı sagol canm bakalm Insallah vardır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?