Gebeliğe Hazırlık 2020 Anne Adayları 💕

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Perşembe kan vereceğim. 5.gün emriyosu. Perşembe transferimin 9.günü olacak. Yani son adetime göre 4 haftalık olacak. Değerim hangi aralıklarda çıkarsa normal olur

Amiin.
Masallah masallh. Allh nazarlrdn korusun sizi. kucagina aldgin gunleri de gostersn Rabbm

Çok şükür kuzum çok. Rabbim sonuna kadar devam ettirsin bu huzurunu inşallah. Gerçekten çok sevindim ya

Ayy masallah cok sevindim saglicakla gelsin insallah yavrucugunuz,duanizda unutmayin lutfen

Yumurtlama oncesi hamile kalinirsa kiz,
Yumurtlama sonrasi erkek diye biliyorum ben.
2.beybi de belli olscak bu tez.
Cunku yumurtlama sonrasi oldu bu mercimeğim

Bence ikisini aynı anda kullanma,agir gelebilir ayni etki gösteriyorsa
Canısı yumurtlama olmadan nasıl hamile kalınıyor. Ben kız istiyorum. 13 yada 14de yumurtluyorum. 14. Gün sonrası ilişki yapmıyım mı

Kız tabiki güzel haberler alacaksın, sağlıkla da kucağına alacaksın, hiç korkma veeee çok gözün aydın

Canısı yumurtlama olmadan nasıl hamile kalınıyor. Ben kız istiyorum. 13 yada 14de yumurtluyorum. 14. Gün sonrası ilişki yapmıyım mı
Canim ben de bunu burada ogrendim.
Hatta biri yazmisti, gittigi dr soylemis guya bu bilgiyi.
Yani ozellikle kiz ya da erkek isteyenler bu stratejiyi uyguluyorlar sadece.
Dogruluk payi nedir ne degildir bilmiyorum.
Ama eger benim beybi erkekse tez dogru cikti diyebilirim. Cunku benim betahcg battan 2 gun once 50 idi hatirlarsan ve geriden gelip arayi kapatti. Yani bi arkadasin da dedigi gibi gec dollenme oluyormus bunun adı (yumurta yine catlarmis ama yol uzun surermis dollenme acisindan)

Tum bunların ışığında eger illa da kiz olsun dersen sende bu stratejiyi uygula. Cinsiyet onemli degil dersen 2gune1 full performans

Gönlüm kızdan yana ama erkek erkeğe daha samimi kardeş olur.

Neyse Allah ne verdiyse artık kuzum. Plan program olayına girmicem

Kiz 5 gun sihiri olacak sen de bu ay hamis olursan heee. Ben ve Zeynep 5 de sonlandırdık kûrû farkli sebeplerden ya. Sen de baksana bugün basliyorsun 10.gun birakacan yani 5 eder hahahaah
Zeynep_teacher ve sen beni hamile kalmadan hamile ilan ettiniz kızlar ya sağolun varya motive oluyorum böyle

Biz de sizin aranıza katılmak istiyoruz artık.

Gönlüm kızdan yana ama erkek erkeğe daha samimi kardeş olur.

Neyse Allah ne verdiyse artık kuzum. Plan program olayına girmicem
Ayni swyi bugun esimle konustuk,hastaneden eve donerken.
Kiz olursa mukemmel olur kiz kiza super dedik.
Erkek olursa da ne bilim 1 kiz 1 erkek krise iste bu istek ama illa ki oluyor herkesde bence. Bizde de oluyor haliyle. Ama kiz da olsa erkek de olsa farkli nedenlerden dolayi cok mutlu olacagimiz kesin. Hayırlı saglikli evlat olsun da.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…