41 yaşindayimKorkma canım Allahın izniyle herşey güzel olur inşallah. Yaşın kaç bu arada
Amiin.Valla ben ayin 1 ini bekleyemedim.
Ozeldeki dr um 10 gun sonra gel kalp icin demisti ya,
Baktim hic sabrim yooook ben de devlete gittim bu aksam.
Mesai dışı randevu aldim veeeeeeeeeee
Kalbi atıyor minnagimin
Bugun 7+6 yim
Ve yakaliyor sata uyumu.
7+0 cikti olcumde
Veeeeeeeeeee kanama alani da yok artik
Allah im bugun cok guzel heberler aldim,
Darısı sizlere inşallah
Sagol canim 41 yaşindayimHoşgeldin, çok geçmiş olsun, yaşın büyük mü yani anlamadım ama korkma nasibi olan bebek gelir inş sağ salim
Çok şükür kuzum çok. Rabbim sonuna kadar devam ettirsin bu huzurunu inşallah. Gerçekten çok sevindim yaValla ben ayin 1 ini bekleyemedim.
Kalbi atıyor minnagimin
Bugun 7+6 yim
Ve yakaliyor sata uyumu.
7+0 cikti olcumde
Darısı sizlere inşallah
Canım hiç korkma. Bir arkadaşım da 42 yaşında ve 5 aylık hamile. Çok şükür iyi gidiyor hamileliği. İlk çocuk mu olacak seninSagol canim 41 yaşindayim
Hamdolsun bir kiz bir oglum var eşim ve cocuklar cok istediler bebegi ama kismet olmadi hayirlisi boyleymisCanım hiç korkma. Bir arkadaşım da 42 yaşında ve 5 aylık hamile. Çok şükür iyi gidiyor hamileliği. İlk çocuk mu olacak senin
Ayy masallah cok sevindim saglicakla gelsin insallah yavrucugunuz,duanizda unutmayin lutfenValla ben ayin 1 ini bekleyemedim.
Kalbi atıyor minnagimin
Bugun 7+6 yim
Ve yakaliyor sata uyumu.
7+0 cikti olcumde
Darısı sizlere inşallah
Neyse kalanı yiyim bitsin.Ye ya yine de
Canısı yumurtlama olmadan nasıl hamile kalınıyor. Ben kız istiyorum. 13 yada 14de yumurtluyorum. 14. Gün sonrası ilişki yapmıyım mıYumurtlama oncesi hamile kalinirsa kiz,
Yumurtlama sonrasi erkek diye biliyorum ben.
2.beybi de belli olscak bu tez.
Cunku yumurtlama sonrasi oldu bu mercimeğim
Bence ikisini aynı anda kullanma,agir gelebilir ayni etki gösteriyorsa
Kız tabiki güzel haberler alacaksın, sağlıkla da kucağına alacaksın, hiç korkma veeee çok gözün aydınValla ben ayin 1 ini bekleyemedim.
Kalbi atıyor minnagimin
Bugun 7+6 yim
Ve yakaliyor sata uyumu.
7+0 cikti olcumde
Darısı sizlere inşallah
İnşallah isminin yanına hemen müjde yazarımAy ismimi listede görünce heyecanlandım
Bende de regl 5 bugün. Çörek otunu yemeye başladım. Ama 10. Günde bırakın diyorlar.Regl bitti sayılır kız yarın son gün artık, yapsam da geç başlamış olacağım işte 5 gün filan yaparım ben de ama kafamda deli sorular
Canim ben de bunu burada ogrendim.Canısı yumurtlama olmadan nasıl hamile kalınıyor. Ben kız istiyorum. 13 yada 14de yumurtluyorum. 14. Gün sonrası ilişki yapmıyım mı
Kiz 5 gun sihiri olacak sen de bu ay hamis olursan heee. Ben ve Zeynep 5 de sonlandırdık kûrû farkli sebeplerden ya. Sen de baksana bugün basliyorsun 10.gun birakacan yani 5 eder hahahaahBende de regl 5 bugün. Çörek otunu yemeye başladım. Ama 10. Günde bırakın diyorlar.
Gönlüm kızdan yana ama erkek erkeğe daha samimi kardeş olur.Canim ben de bunu burada ogrendim.
Hatta biri yazmisti, gittigi dr soylemis guya bu bilgiyi.
Yani ozellikle kiz ya da erkek isteyenler bu stratejiyi uyguluyorlar sadece.
Dogruluk payi nedir ne degildir bilmiyorum.
Ama eger benim beybi erkekse tez dogru cikti diyebilirim. Cunku benim betahcg battan 2 gun once 50 idi hatirlarsan ve geriden gelip arayi kapatti. Yani bi arkadasin da dedigi gibi gec dollenme oluyormus bunun adı (yumurta yine catlarmis ama yol uzun surermis dollenme acisindan)
Tum bunların ışığında eger illa da kiz olsun dersen sende bu stratejiyi uygula. Cinsiyet onemli degil dersen 2gune1 full performans
O zaman ben yarın sabahtan başlasam 4 gün oluyor bişey olmaz herhalde o kadardan yaaBende de regl 5 bugün. Çörek otunu yemeye başladım. Ama 10. Günde bırakın diyorlar.
Kiz 5 gun sihiri olacak sen de bu ay hamis olursan heee. Ben ve Zeynep 5 de sonlandırdık kûrû farkli sebeplerden ya. Sen de baksana bugün basliyorsun 10.gun birakacan yani 5 eder hahahaah
Şimdi malzemeler varsa elinde başla hemen. Tarçın çörek otu bal karıştır tamamdır. Ye gitsin.O zaman ben yarın sabahtan başlasam 4 gün oluyor bişey olmaz herhalde o kadardan yaa
Ayni swyi bugun esimle konustuk,hastaneden eve donerken.Gönlüm kızdan yana ama erkek erkeğe daha samimi kardeş olur.
Neyse Allah ne verdiyse artık kuzum. Plan program olayına girmicem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?