Hoşgeldin canım.Kizlar burasi bagimlilik yapti bende hamiş olanlari okuyunca mutlu oluyorum. bekleyenleri okuyunca bende merak ediyorum .Kurtajdan sonra ilk adetim bat 23 temmuz Hayirlisi bakalim
Kız sabah aç karnına bir kaşık değil mi, her bir kürü yaptım geçen yıl ama bundan haberim yok öyle okudumŞimdi malzemeler varsa elinde başla hemen. Tarçın çörek otu bal karıştır tamamdır. Ye gitsin.
Hayır, sabah aksam 1 er tatli kasigi ac karnaKız sabah aç karnına bir kaşık değil mi, her bir kürü yaptım geçen yıl ama bundan haberim yok öyle okudum
Sağlıklı olduktan sonra her türlü mutlu oluyor insan..Ayni swyi bugun esimle konustuk,hastaneden eve donerken.
Kiz olursa mukemmel olur kiz kiza super dedik.
Erkek olursa da ne bilim 1 kiz 1 erkek krise iste bu istek ama illa ki oluyor herkesde bence. Bizde se oluyor haliyle. Ama kiz sa olsa erkek de olsa farkli nedenlerden dolayi cok mutlu olacagimiz kesin. Hayırlı saglikli evlat olsun da.
Ben sabah aç yiyip çıkıyorum evden ama akşam hep tok oluyorum :))))Kız sabah aç karnına bir kaşık değil mi, her bir kürü yaptım geçen yıl ama bundan haberim yok öyle okudum
ALLAH biliyor,seni gormeden cok benimsedim. Gruptaki ve tum anne olmak isteyenlere dua ediyorum. Yesim ve senin hamile haberini bi alsam mutlulugum taçlanacak.Zeynep_teacher ve sen beni hamile kalmadan hamile ilan ettiniz kızlar ya sağolun varya motive oluyorum böyle
Biz de sizin aranıza katılmak istiyoruz artık.
Yanliz normal bal değil ham bal diye biliyorum ben. Ham bal almistim ben bu yüzden.Şimdi malzemeler varsa elinde başla hemen. Tarçın çörek otu bal karıştır tamamdır. Ye gitsin.
Benim bir kızım daha olacaktı ve hiç üzülmedik çünkü biliyoruz kız evlat çok tatlı oluyor kızım da ayrıca çok mutlu oldu erkek de olsa sevinirdik ama önemli olan sağlıklı olmasıydı nasip olmadı. Ne olursa olsun sağlıklı olsun hayırlı evlat olsunAyni swyi bugun esimle konustuk,hastaneden eve donerken.
Kiz olursa mukemmel olur kiz kiza super dedik.
Erkek olursa da ne bilim 1 kiz 1 erkek krise iste bu istek ama illa ki oluyor herkesde bence. Bizde de oluyor haliyle. Ama kiz da olsa erkek de olsa farkli nedenlerden dolayi cok mutlu olacagimiz kesin. Hayırlı saglikli evlat olsun da.
Insallah hepimiz hepimiz bebislenelimSağlıklı olduktan sonra her türlü mutlu oluyor insan..
Bu heyecanı yaşayacak olmanız çok güzel. Zeynep ile arka arkaya belki de aynı zamanda doğum yapacaksınız ne güzel. İnşallah biz de size biraz yaklaşırız yeşim Sbmm aydodo Birgarip Moonnlightt güzel günler veee listedeki herkes :))
Aynı durumdayız canım benim de bir oğlum ve bir kızım var. Vazgeçme bence yüreğine o istek düştüyseHamdolsun bir kiz bir oglum var eşim ve cocuklar cok istediler bebegi ama kismet olmadi hayirlisi boyleymis
Sen ye bana güvenNeyse kalanı yiyim bitsin.
Ama bugün reglimin 5. Günü. Biraz geç kalmış olabilirim
Kız bana bak sen öncesi de o gün de sonrası da yap please eee. Kız muz deme bak yeşimin sopasını ben alıcam elimeCanısı yumurtlama olmadan nasıl hamile kalınıyor. Ben kız istiyorum. 13 yada 14de yumurtluyorum. 14. Gün sonrası ilişki yapmıyım mı
Hakjaten ya inşşşşşallahKiz 5 gun sihiri olacak sen de bu ay hamis olursan heee. Ben ve Zeynep 5 de sonlandırdık kûrû farkli sebeplerden ya. Sen de baksana bugün basliyorsun 10.gun birakacan yani 5 eder hahahaah
Bu akşam ye kuzu ben sabah akşam bir tatlı kaşığı yedim. Benimki üstelik öğütülmüş çörekotu değildi. Sanırım ağzımı o yara yaptıO zaman ben yarın sabahtan başlasam 4 gün oluyor bişey olmaz herhalde o kadardan yaa
Cansın cansınız inan sizin haberleriniz tamamlanacakmışım gibi hissediyorum. İnşallah bu grup gebeler grubu olacakZeynep_teacher ve sen beni hamile kalmadan hamile ilan ettiniz kızlar ya sağolun varya motive oluyorum böyle
Biz de sizin aranıza katılmak istiyoruz artık.
Ben akşam yatarken yedim aç değildim kiBen sabah aç yiyip çıkıyorum evden ama akşam hep tok oluyorum :))))
Evet ama ovu da çizgi koyulaşınca yoğunlaş gerekirse 3 gün üstüsteKizlar 2 gune bir iliski derken ovulasyon doneminde diyorsunuz demiteste basladim ana her ihtimale karsi yarin 9.gun olacak,baslayip 16. veya 17.gune kadar 2 gune 1 olsa ihtimal artar degil mi
Kimisi dayanamam ben yoruluyorum diyip sadece malum gunleri degerlendiriyor. Ama ben yorulmam viz gelir tırıs gider dersen iki regl arasi 2gune1 şeklinde tam gaz ileri.Kizlar 2 gune bir iliski derken ovulasyon doneminde diyorsunuz demiteste basladim ana her ihtimale karsi yarin 9.gun olacak,baslayip 16. veya 17.gune kadar 2 gune 1 olsa ihtimal artar degil mi
Yeşimin sopasi heeeeKız bana bak sen öncesi de o gün de sonrası da yap please eee. Kız muz deme bak yeşimin sopasını ben alıcam elime
Bende de öğütülmüş yok da zaten bişey olmaz ya emzirdiğim zaman da yemiştim süt olur dediler bişey olmadı yara filan bal da ham değil aman olduğu kadar yahuBu akşam ye kuzu ben sabah akşam bir tatlı kaşığı yedim. Benimki üstelik öğütülmüş çörekotu değildi. Sanırım ağzımı o yara yaptı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?