Gebeliğe Hazırlık 2020 Anne Adayları 💕

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kizlar burasi bagimlilik yapti bende hamiş olanlari okuyunca mutlu oluyorum. bekleyenleri okuyunca bende merak ediyorum .Kurtajdan sonra ilk adetim bat 23 temmuz Hayirlisi bakalim
Hoşgeldin canım.
İnşallah en kısa zamanda güzel haberini alırız :)

Sağlıklı olduktan sonra her türlü mutlu oluyor insan..
Bu heyecanı yaşayacak olmanız çok güzel. Zeynep ile arka arkaya belki de aynı zamanda doğum yapacaksınız ne güzel. İnşallah biz de size biraz yaklaşırız yeşim Sbmm aydodo Birgarip Moonnlightt güzel günler veee listedeki herkes :))

Zeynep_teacher ve sen beni hamile kalmadan hamile ilan ettiniz kızlar ya sağolun varya motive oluyorum böyle

Biz de sizin aranıza katılmak istiyoruz artık.
ALLAH biliyor,seni gormeden cok benimsedim. Gruptaki ve tum anne olmak isteyenlere dua ediyorum. Yesim ve senin hamile haberini bi alsam mutlulugum taçlanacak.
Şimdi malzemeler varsa elinde başla hemen. Tarçın çörek otu bal karıştır tamamdır. Ye gitsin.
Yanliz normal bal değil ham bal diye biliyorum ben. Ham bal almistim ben bu yüzden.

Benim bir kızım daha olacaktı ve hiç üzülmedik çünkü biliyoruz kız evlat çok tatlı oluyor kızım da ayrıca çok mutlu oldu erkek de olsa sevinirdik ama önemli olan sağlıklı olmasıydı nasip olmadı. Ne olursa olsun sağlıklı olsun hayırlı evlat olsun

Insallah hepimiz hepimiz bebislenelim

Kizlar 2 gune bir iliski derken ovulasyon doneminde diyorsunuz demi teste basladim ana her ihtimale karsi yarin 9.gun olacak,baslayip 16. veya 17.gune kadar 2 gune 1 olsa ihtimal artar degil mi

Zeynep_teacher ve sen beni hamile kalmadan hamile ilan ettiniz kızlar ya sağolun varya motive oluyorum böyle

Biz de sizin aranıza katılmak istiyoruz artık.
Cansın cansınız inan sizin haberleriniz tamamlanacakmışım gibi hissediyorum. İnşallah bu grup gebeler grubu olacak

Kizlar 2 gune bir iliski derken ovulasyon doneminde diyorsunuz demi teste basladim ana her ihtimale karsi yarin 9.gun olacak,baslayip 16. veya 17.gune kadar 2 gune 1 olsa ihtimal artar degil mi
Kimisi dayanamam ben yoruluyorum diyip sadece malum gunleri degerlendiriyor. Ama ben yorulmam viz gelir tırıs gider dersen iki regl arasi 2gune1 şeklinde tam gaz ileri.

Kız bana bak sen öncesi de o gün de sonrası da yap please eee. Kız muz deme bak yeşimin sopasını ben alıcam elime
Yeşimin sopasi heeee
Hahahaajajaajakcciffjeluehfuehe

Ay nasil güldüm

Cok datlusun sen amaaa

Karabatagim gozun aydin canim cok sevindim.
Zeynepcim sopa sanada yakismis ben yoksam sopala habire bu kizi
Yeni katilan arkadaslar hosgeldiniz
Aydodom insallah hamilesindir.
Busram kuzum insallah ama biliyorsun bat yazdirdim ama benim olay kasima hayirlisiyla.
Bata az kalanlar insallah hamissinizdir.
Unuttugum biri varsa affola. Bugun eve is getirdim biraz simdi bitti ve bende bittim tabi
Seviyom hepicinizi ve opuyorum bir sigara icer ben yatar

Bu akşam ye kuzu ben sabah akşam bir tatlı kaşığı yedim. Benimki üstelik öğütülmüş çörekotu değildi. Sanırım ağzımı o yara yaptı
Bende de öğütülmüş yok da zaten bişey olmaz ya emzirdiğim zaman da yemiştim süt olur dediler bişey olmadı yara filan bal da ham değil aman olduğu kadar yahu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…