- 16 Mayıs 2012
- 324
- 237
- 103
Valla ben ayin 1 ini bekleyemedim.
Ozeldeki dr um 10 gun sonra gel kalp icin demisti ya,
Baktim hic sabrim yooook ben de devlete gittim bu aksam.
Mesai dışı randevu aldim veeeeeeeeeee
Kalbi atıyor minnagimin
Bugun 7+6 yim
Ve yakaliyor sata uyumu.
7+0 cikti olcumde
Veeeeeeeeeee kanama alani da yok artik
Allah im bugun cok guzel heberler aldim,
Darısı sizlere inşallah
Canim iyi geceler tatli ruyalar.Karabatagim gozun aydin canim cok sevindim.
Zeynepcim sopa sanada yakismis ben yoksam sopala habire bu kizi
Yeni katilan arkadaslar hosgeldiniz
Aydodom insallah hamilesindir.
Busram kuzum insallah ama biliyorsun bat yazdirdim ama benim olay kasima hayirlisiyla.
Bata az kalanlar insallah hamissinizdir.
Unuttugum biri varsa affola. Bugun eve is getirdim biraz simdi bitti ve bende bittim tabi
Seviyom hepicinizi ve opuyorum bir sigara icer ben yatar
Bu çörek otu olayı nedir canımm sadece çörek otumu yiyoruz bana da anlatır mısınıxBu akşam ye kuzu ben sabah akşam bir tatlı kaşığı yedim. Benimki üstelik öğütülmüş çörekotu değildi. Sanırım ağzımı o yara yaptı
Kimisi dayanamam ben yoruluyorum diyip sadece malum gunleri degerlendiriyor. Ama ben yorulmam viz gelir tırıs gider dersen iki regl arasi 2gune1 şeklinde tam gaz ileri.
Yeşimin sopasi heeee
Hahahaajajaajakcciffjeluehfuehe
Ay nasil güldüm
Cok datlusun sen amaaa
Kuzum bir kür tarifi var kızlar biliyordu linki atsınlar sana. Çörek otu kürü desen çıkar zaten. Reglin 2.günü başlıyorsa sabah akşam yemeye. Ben 5 gün yedim ama normalde 10 gün yiyorlar. Yumurtlamadan iki üç gün önce yemeyi kesen gerekiyor yumurta kiste dönüşmesin diyeBu çörek otu olayı nedir canımm sadece çörek otumu yiyoruz bana da anlatır mısınıx
İnşallah canim cok sagolAynı durumdayız canım benim de bir oğlum ve bir kızım var. Vazgeçme bence yüreğine o istek düştüyse
Tamam yapıcammm kızmayın :))))Kız bana bak sen öncesi de o gün de sonrası da yap please eee. Kız muz deme bak yeşimin sopasını ben alıcam elime
ben bi yumurta görsem ona da raziyim cürük carik da olsa ahhahah:)Ya yemin ediyorum hep bunu diyorum iste,saglik en buyuk servet. Allah a ne kadar sukretsek az. Biseyi isterken bile nasil istedigimiz cok önemli. Insallah biseyi yoktur melegin. Allah ic ferahlığı versin annesine de.
Ilk kûrû denedigim ay hamile kaldim ben.
12 gun degil 5 gun anca yiyebildim.
Esime de yedirdim farkli olarak.
Yumurtayi kesinlikle kalitelestiriyor
biri su sopayi da esime tutsa yaaa:) bugun bin takla aticam yani iliski icin, bir gun arayla yapsak yine en iyisi dimi bu riskli günlerde? Ya bi de bisi sorcam öyel ama ban yer miyim bilemedim?iliski pozisyonu hakkinda, siz hep yatiyor musunuz? yani ben ustteyken esim bosalsin istemiyorum, asagi akar kacar gibi geliyor. ama esim kilo aldi ve sicaktan bosalamadan yoruluyor:) ben üstteysem bosalabilir ama sirf spermler asagi iner diye ben diyorum hep uste cik uste cik, sonra sevisme hep yarim kaliyor. bu konuda fikri olan var mi?Tamam yapıcammm kızmayın :))))
valla benim oglan gayet 2-3 gun icerde beklemis spermden olmus, vaktine dikkat etmedigim iliskiyi biyere yazmadigim ay olmus ama yani kesinlikle catlama günü veya sonrasi deil, moinimum 2 gun beklemis. gerci kiz cocuklari gibi 1.5 yasindan once cenesi dustu, dirdirdir susmuyor acaba huyu mu kiza cekti ahahha:)Kız erkek olayı da ben de netten araştırdım kesin olmasa bile bi ihtimal mantıklı yanı var y ler daha hızlı ama kıs ömürlü x ler yavaş ama uuzn ömürlü o yüzden yumurtlamadan önceki iki üç gün yapıp sonra korunacaksın kız için erkek içinse tam yumurtan çattlayınca ve sonrasında ve kadın erkekten önce orgazm olursa spermleri rahim daha iyi çekiyormuş 2 aydır hepsini uyguluyorum gelen olmadı
Canımm nasip diyicez ben de de yok sanırım bu ay moral bozmadn diğer ay devam çalışmalaraBen galiba regl oldum. Acik renk bi akntm var
Yok yom moral bozmk yok. Daha ilkti bu zaten. Ben simdilk bazi ozel nedenlerden dolayi erteliorm.Allh isteynlre versn artkCanımm nasip diyicez ben de de yok sanırım bu ay moral bozmadn diğer ay devam çalışmalara
Hahha canım valla olabilirvalla benim oglan gayet 2-3 gun icerde beklemis spermden olmus, vaktine dikkat etmedigim iliskiyi biyere yazmadigim ay olmus ama yani kesinlikle catlama günü veya sonrasi deil, moinimum 2 gun beklemis. gerci kiz cocuklari gibi 1.5 yasindan once cenesi dustu, dirdirdir susmuyor acaba huyu mu kiza cekti ahahha:)
Ben de 3. Çocuk istiyordum ama ben de ertelemeye karar verdim 2 kıızm bu ara çok zorluyor beni belki 3. Olmaması gerwk bilmiyorum kafam çok karışıkYok yom moral bozmk yok. Daha ilkti bu zaten. Ben simdilk bazi ozel nedenlerden dolayi erteliorm.Allh isteynlre versn artk
Sağol canım araştırıcam bu konuyuKuzum bir kür tarifi var kızlar biliyordu linki atsınlar sana. Çörek otu kürü desen çıkar zaten. Reglin 2.günü başlıyorsa sabah akşam yemeye. Ben 5 gün yedim ama normalde 10 gün yiyorlar. Yumurtlamadan iki üç gün önce yemeyi kesen gerekiyor yumurta kiste dönüşmesin diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?