Gebeliğe Hazırlık 2020 Anne Adayları 💕

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Çok sevindim canımm gözün aydın

Canim iyi geceler tatli ruyalar.
Mcks

Reactions: BYV
Benim elimde 1 test daha var yine yapsam mı sabah diğer testten 2 gün geçmiş oluyo hala bi umut belki testte çıkmadı diyorum ama belirti falan da yok ıslaklık akıntı da yok daha çok kuru gibiyim bit de wcdeyken rhim ağzı çok aşağı gelmiş gibi geldi bana o da adet olacaksan öyle oluyomuş

Kız erkek olayı da ben de netten araştırdım kesin olmasa bile bi ihtimal mantıklı yanı var y ler daha hızlı ama kıs ömürlü x ler yavaş ama uuzn ömürlü o yüzden yumurtlamadan önceki iki üç gün yapıp sonra korunacaksın kız için erkek içinse tam yumurtan çattlayınca ve sonrasında ve kadın erkekten önce orgazm olursa spermleri rahim daha iyi çekiyormuş 2 aydır hepsini uyguluyorum gelen olmadı

Bu çörek otu olayı nedir canımm sadece çörek otumu yiyoruz bana da anlatır mısınıx
Kuzum bir kür tarifi var kızlar biliyordu linki atsınlar sana. Çörek otu kürü desen çıkar zaten. Reglin 2.günü başlıyorsa sabah akşam yemeye. Ben 5 gün yedim ama normalde 10 gün yiyorlar. Yumurtlamadan iki üç gün önce yemeyi kesen gerekiyor yumurta kiste dönüşmesin diye

Canlarım bu ara işler öyle yoğun li Zeynep biliyor. Mesleki çalışmalar bi taraftan, kurul toplantıları, birtakım başvurular, diplomalar, yazışmalar çoook işler var ve haftaya izne ayrılıyorum. O yüzden herşeyi tamamlamaya çalışıyorum. Yorumlarınızı okusam da tek tek yazamayabiliyorum.

Hepinizi çok seviyorum, elbette hepimiz kendi günümüz nasibimi geldiğinde buraya güzel bir fotoğraf ekleyip hamileyim yazıcaz:))

Şimdi ben kahvemi içip uyku rutinime başlıyorum.
Hepinize iyi geceler canlar

ben bi yumurta görsem ona da raziyim cürük carik da olsa ahhahah:)
ya saka bi yana galiba artik catladi dün gece benim yumurt bugun baski yok. esime gunasiri iliski diyemedim dün gergindik zaten ikimiz de, bugun bidaha denicem sansimi ama burasi 40 derece ve klima yok. esime cidden spermine ihtiyacim var sonra rahat birakcam seni valla fln mi desem :) ya benim esim hicbisi yemez ya, ancak lokum fln bulaydim onu da bi bulamadim , bi de kerhane tatlisi dedikleri böyle tulumba tatlisina benzeyne bi tatli avrdi ah o olaydi keske, ya bunlari dusunmem bile sanki gidisatiu negatiflestiri konuya takmama sebep olur diye dusunmemeye calisiyorum. ayrica sabah tükürügüminanilmaz yogun ya, mikroskopta o kadar yogun görünüyor ki catallar altinda kaliyor.daha sonra da asla hicbisiicmedigim 3 saat yok, su iciyorum, su icmek de mikroskobu etkiliyo mu bilmiyorum, ama baya dün oglen baktigim komple cataldi bugun catlamasi normal olur yani. ya beni öyle cok yamultmadi kür niye böyle 5 guncuk yiyebildinki? beni 8. gunden sonra yamultmaya basladi

Tamam yapıcammm kızmayın :))))
biri su sopayi da esime tutsa yaaa:) bugun bin takla aticam yani iliski icin, bir gun arayla yapsak yine en iyisi dimi bu riskli günlerde? Ya bi de bisi sorcam öyel ama ban yer miyim bilemedim?iliski pozisyonu hakkinda, siz hep yatiyor musunuz? yani ben ustteyken esim bosalsin istemiyorum, asagi akar kacar gibi geliyor. ama esim kilo aldi ve sicaktan bosalamadan yoruluyor:) ben üstteysem bosalabilir ama sirf spermler asagi iner diye ben diyorum hep uste cik uste cik, sonra sevisme hep yarim kaliyor. bu konuda fikri olan var mi?

valla benim oglan gayet 2-3 gun icerde beklemis spermden olmus, vaktine dikkat etmedigim iliskiyi biyere yazmadigim ay olmus ama yani kesinlikle catlama günü veya sonrasi deil, moinimum 2 gun beklemis. gerci kiz cocuklari gibi 1.5 yasindan once cenesi dustu, dirdirdir susmuyor acaba huyu mu kiza cekti ahahha:)

Hahha canım valla olabilir valla herkeste tutmuyo demekki ama yine bilimsel olarak biraz da olsa doğruluk payı var ben ona dikkat ederek ilşkiyi ayarlıyorum gerisi Allaha kalmış

Yok yom moral bozmk yok. Daha ilkti bu zaten. Ben simdilk bazi ozel nedenlerden dolayi erteliorm.Allh isteynlre versn artk
Ben de 3. Çocuk istiyordum ama ben de ertelemeye karar verdim 2 kıızm bu ara çok zorluyor beni belki 3. Olmaması gerwk bilmiyorum kafam çok karışık

Sağol canım araştırıcam bu konuyu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…