Gebeliğe Hazırlık 2020 Anne Adayları 💕

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kerhane tatlısı denilenin adi ballı ballı ve ben cok severim onuuu.

5vgun yiyebilme sebebim onu yedikten sonra sekerim mi firliyor nedir anlamadigim sekilde rahatsiz oluyordum 10 dk.

Canim aslinda pozisyonun pek bi önemi yok.
Cunku boşalırken zaten hizli bi sekilde ileri gidiyor spermler. Sen eşin bosaldiktan sonra yataga uzan 5-10 dk kafi.

Sabah tekrar test yaptım ben bakınca beyaz gölgenin bir tık daha üstünde bir çizgi gördüm ama fotolarda tabi çıkmıyor adete 1 gün var olsa çıkardı daha çok pembe maalesef bu ayda yok sanırım şimdi adet gelmesini bekliycez

Eklentiler

• IMG_20190626_104841.webp
    19 KB · Görüntüleme: 39
  • IMG_20190626_105844.webp
    12,8 KB · Görüntüleme: 41
Kızlar gunaydinn sabah test yaptım yine eczaneden aldim farklı test olsun diye yine gölge gbi cıktı bana mı öyle geliyor anlamadım Bnde kalktm hastaneye geldim kan verdim smdi bir buçuk saat sonra alicam varsa çıkar zaten yoksa daha adete 3 gün var test yapıp heves etmiyim en azından

Ince gölge gbi çizgi mi Bnde kendime öyle gördüm hatta biraz belli ama resimde net cikmadi benim de bata kaç günün var?

Kızlar bişey sorcam aranızda doğum kontrol hapını kullanmayı bıraktıktan kaç ay sonra hamile kalan var ben 2 yıl kullandım 2 ay önce de kullanmayı bıraktım sizce en az kaç ay sürer

Canim aslinda pozisyonun pek bi önemi yok.
Cunku boşalırken zaten hizli bi sekilde ileri gidiyor spermler. Sen eşin bosaldiktan sonra yataga uzan 5-10 dk kafi.
Canim valla az sonra aglicam , diger gruba yazdiklarimi gördün mü bilmiyorum. koca bi destan dösedim, kursun döktürcem istanbulda resmen inanilmaz! tam idrarda ovu bakacaktim, 3,5 saat idrar tuttum azcik su ictim bu benim icin süper zor bisi :) Ve sabah marketten aldim 5 li test bu cift cizgiye bakip karar verilenden , icinde bitane de erken gebelik testi hediye varmis. saat 10:30 test yapayim dedim ofisteyim. Testi yaptim bi baktim gebelik testiymis yanlis cekmisim ofiste gizli sakli is yapmaya calismanin sonu idrar da gitti

Kızlar bişey sorcam aranızda doğum kontrol hapını kullanmayı bıraktıktan kaç ay sonra hamile kalan var ben 2 yıl kullandım 2 ay önce de kullanmayı bıraktım sizce en az kaç ay sürer
Arkadasim yillarca kullandi, dügününde adetliymis birakmis hapi, balayi haftasi gebe kalmisti, sok olmustu yumurtlama tarihi bile degildi soktayim demisti. baska bir arkadasim da 5 senede bi bu haplarin markasini degistirmek gerekioymus sanirim , 1 ay ara verip mi ne, o arada anlamadan gebe kalmisti.. bendeki hikayeler böyle canim. hatta bir ara 2-3 ay dogum kontrol hapi kullanip birakmayi dusunmustum sirf gebe kalirim belki diye:)

Ben bu ay umutlu değildim 2 sene kullandım en. Az 4,5 ay beklerim diye sen yazınca bu ay bile Bi umutlandım

Ben bu ay umutlu değildim 2 sene kullandım en. Az 4,5 ay beklerim diye sen yazınca bu ay bile Bi umutlandım

Ben ilk kıızmda bıraktığım ay hamile kaldım hatta bırakınca hemen olmaz zaten demişlerdi o yüzden beklediğimden erken oldu 6 ay kullanmıştım ben

Evet canım benim 27 si ya da 28 i bat umudum yok daha belli çıkardı olsa sanırım senin kaç gün var
Benim daha 3 gun var 29 haziranda

Hiç böyle şeylere dikkat etmiyorum

kim bozduysa hangi noktada bozduysa benim kafami bu konuda :) yer cekimi stres yapiyo bende. hic öyle bacak kaldirmak falan o tip seyler yapmam ama buna takilip kalmisim. iyi bari siz sallamiyosaniz ben de sallamiyim kizlar, cinsel hayatimiz bidaha düzelir zaten ben üstte kalirsam:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…