Gebeliğe Hazırlık 2020 Anne Adayları 💕

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Benim 4 gün gecikmişti bir keresinde..

Ya benim testim kurudukça bakınca daha çok belirdi gölge gibi ama çok çok zor gözüküyo belki vardır ya yine bi umutlandım ama test kurudukça olmuştur sanırım
Canm benim de öyle oldu bugün kan verdim çıkmadı ama bakalm adete 3 gün var geç döllenme dediginiz olay ne?

Canm benim de öyle oldu bugün kan verdim çıkmadı ama bakalm adete 3 gün var geç döllenme dediginiz olay ne?
Canım yumurtan geç çatladıysa geç döllenir spermle geç buluşur
Benim hiç adet belirtim falan da yok sadece kasıklarım karnımın altı öyle sertki bastırınca biraz elime bişey geliyo

Testin rengini koyulttum biraz böle az gölge var

Eklentiler

• IMG_20190626_185606.webp
    20,5 KB · Görüntüleme: 41
Sanki biraz gözükecekmişte gözükmemiş ucunda kalmış öyle ay iyice kafayı yedik testlerle yok zaten artık istemiyorum takip falan da etmiycem olmuyosa olmuyo

Benimki de öyle ama görmek istediğimiz için mi görüyoruz bilemedim evet bu ay yumurta geç çatladı ama olsa kanda çıkardı heehalde
Kanda çıkardı evet canım kaç çıktı 0 lı bir değer mi daha yukarı mı
Evet biz öyle görmek istediğimiz için heralde yok yani belli ama kaç kere bakıp inceledim belli değil

Kızlar bişey sorcam aranızda doğum kontrol hapını kullanmayı bıraktıktan kaç ay sonra hamile kalan var ben 2 yıl kullandım 2 ay önce de kullanmayı bıraktım sizce en az kaç ay sürer
Ben ilk gebeligimi korunuyorken yasadim. 9 yildir kullaniyorsum. Bir gun unutup ertesi gun hap almistim falan tatildeydim. Ama beklemedigim aklimin bile ucunda olmadi icin dusuk yapmisim ve kanama durmayinca dr gidince ogrendim gebe kaldigimi. Gelcegi varsa bir sekilde geliyor. He geldigindede naaibi yoksada bir sekilde gidiyor. Allah hayirli zamanda saglikli hayirli evlat nasip etsin insallah. Bende dun adet oldum ve yaz almaya basladim yine kasima kadar korunup kasimde deneyecegiz nasipse.

Yarın bat günüm idrar testi yapsam cikar mı negatif gorunce kötü hissedecegim test yapmaya cekiniyorum

Ne var kız kasımda ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…