Tekrar yap bi tane daha sabah bak bakalım netleşmiş miYa benim testim kurudukça bakınca daha çok belirdi gölge gibi ama çok çok zor gözüküyo belki vardır ya yine bi umutlandımama test kurudukça olmuştur sanırım
İnşllah vardır tekrar yap yarın.Ya benim testim kurudukça bakınca daha çok belirdi gölge gibi ama çok çok zor gözüküyo belki vardır ya yine bi umutlandımama test kurudukça olmuştur sanırım
Benim 4 gün gecikmişti bir keresinde..kızlar merhaba benim hiç plansız yani korunmasız ilişki olmadı ancak 21 haziran beklenen tarih olamadım henüz dün sabah kan verdim sonuç sıfır çıktı hamile hissediyorum ozellikle dünden beri bel agrısı yoğun acaba geç döllenme olup kanda çıkmamış olabilir mi sizce ne yapmalıyım?
Canm benim de öyle oldu bugün kan verdim çıkmadı ama bakalm adete 3 gün var geç döllenme dediginiz olay ne?Ya benim testim kurudukça bakınca daha çok belirdi gölge gibi ama çok çok zor gözüküyo belki vardır ya yine bi umutlandımama test kurudukça olmuştur sanırım
Canım yumurtan geç çatladıysa geç döllenir spermle geç buluşurCanm benim de öyle oldu bugün kan verdim çıkmadı ama bakalm adete 3 gün var geç döllenme dediginiz olay ne?
Benimki de öyle ama görmek istediğimiz için mi görüyoruz bilemedim evet bu ay yumurta geç çatladı ama olsa kanda çıkardı heehaldeTestin rengini koyulttum biraz böle az gölge var
Kanda çıkardı evet canım kaç çıktı 0 lı bir değer mi daha yukarı mıBenimki de öyle ama görmek istediğimiz için mi görüyoruz bilemedim evet bu ay yumurta geç çatladı ama olsa kanda çıkardı heehalde
0.100 cıktı sanmiyom yoktur ama yine de haberleselimKanda çıkardı evet canım kaç çıktı 0 lı bir değer mi daha yukarı mı
Evet biz öyle görmek istediğimiz için heralde yok yani belli ama kaç kere bakıp inceledim belli değil
Ben ilk gebeligimi korunuyorken yasadim. 9 yildir kullaniyorsum. Bir gun unutup ertesi gun hap almistim falan tatildeydim. Ama beklemedigim aklimin bile ucunda olmadi icin dusuk yapmisim ve kanama durmayinca dr gidince ogrendim gebe kaldigimi. Gelcegi varsa bir sekilde geliyor. He geldigindede naaibi yoksada bir sekilde gidiyor. Allah hayirli zamanda saglikli hayirli evlat nasip etsin insallah. Bende dun adet oldum ve yaz almaya basladim yine kasima kadar korunup kasimde deneyecegiz nasipse.Kızlar bişey sorcam aranızda doğum kontrol hapını kullanmayı bıraktıktan kaç ay sonra hamile kalan var ben 2 yıl kullandım 2 ay önce de kullanmayı bıraktım sizce en az kaç ay sürer
Varsa kesin cikar, korkunun ecele faydasi yok.Yarın bat günüm idrar testi yapsam cikar mı negatif gorunce kötü hissedecegim test yapmaya cekiniyorum
Ne var kız kasımda ?Ben ilk gebeligimi korunuyorken yasadim. 9 yildir kullaniyorsum. Bir gun unutup ertesi gun hap almistim falan tatildeydim. Ama beklemedigim aklimin bile ucunda olmadi icin dusuk yapmisim ve kanama durmayinca dr gidince ogrendim gebe kaldigimi. Gelcegi varsa bir sekilde geliyor. He geldigindede naaibi yoksada bir sekilde gidiyor. Allah hayirli zamanda saglikli hayirli evlat nasip etsin insallah. Bende dun adet oldum ve yaz almaya basladim yine kasima kadar korunup kasimde deneyecegiz nasipse.
Bugun kizim a.micti resmen. Enerji patlamasi yasadik evde. Biraz guc topluyorum duşa gircez daha. Sonra uyutucam daha pofffffff 2.gelince nasil olacak cok merak icindeyim.Kizceler napiyorsunuz bakim
Sabah ilk idrarla yapacagim ins ama su son 4 5 gundur saat sabah 5 gibi uyanip kosa kosa wc ye gidiyorum yani ilk idrari yakalarım insVarsa kesin cikar, korkunun ecele faydasi yok.
Yap yap yap yap yap
Hadi bekliyoruzzz.
1 tanecik mi testin var yani seninSabah ilk idrarla yapacagim ins ama su son 4 5 gundur saat sabah 5 gibi uyanip kosa kosa wc ye gidiyorum yani ilk idrari yakalarım ins
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?