Akışına bırak canım en güzel zamanda gelicek bebişlerimizkim bozduysa hangi noktada bozduysa benim kafami bu konuda :) yer cekimi stres yapiyo bende. hic öyle bacak kaldirmak falan o tip seyler yapmam ama buna takilip kalmisim. iyi bari siz sallamiyosaniz ben de sallamiyim kizlar, cinsel hayatimiz bidaha düzelir zaten ben üstte kalirsam:)
İnşalah bu ay başarılı oluruzbenim reglim de yeni bitti sayılır canım
Hayırlısı olsun canım benim.. İnşallah yeni ay olur.Test yaptırdım 0.100 cıktı çıkmadı yani testler yanıltıcı
inşallah canım hayırlısıİnşalah bu ay başarılı oluruz
insallah canim yaa:) keske hepimiz bu ay gebis kalsak da konumuz bulanti cis fln olsa:)İnşalah bu ay başarılı oluruz
İnşallah öyle olur...insallah canim yaa:) keske hepimiz bu ay gebis kalsak da konumuz bulanti cis fln olsa:)
Anne adaylığı dan anneliğe geçiş yaparız artıkinsallah canim yaa:) keske hepimiz bu ay gebis kalsak da konumuz bulanti cis fln olsa:)
Bebe time canımMarkası neydi hatırlıyor musun canım
Ben de cerazette kullandım doktorum vermişti bıraktık dan sonra 3 ay içinde hamile kalırsın demişti bakalım hayırlısıBebe time canım
Ay canım yalnış yazdım doğum kontrol hapını sormuşsun sanırım YAZZ dı hapın adıMarkası neydi hatırlıyor musun canım
Ben gebelik testini sordun sandım hap yazz dıBen de cerazette kullandım doktorum vermişti bıraktık dan sonra 3 ay içinde hamile kalırsın demişti bakalım hayırlısı
Ben gebelik testini sordun sandım hap yazz dı
Farklı bir yerde bir daha yaptır idrar da çıktı mj hiç test yaptın mı belkide havalardan gecikti her ihtimal olabilitkızlar merhaba benim hiç plansız yani korunmasız ilişki olmadı ancak 21 haziran beklenen tarih olamadım henüz dün sabah kan verdim sonuç sıfır çıktı hamile hissediyorum ozellikle dünden beri bel agrısı yoğun acaba geç döllenme olup kanda çıkmamış olabilir mi sizce ne yapmalıyım?
Belki de gün döngüsü değişiyodur kanda çıkardı olsakızlar merhaba benim hiç plansız yani korunmasız ilişki olmadı ancak 21 haziran beklenen tarih olamadım henüz dün sabah kan verdim sonuç sıfır çıktı hamile hissediyorum ozellikle dünden beri bel agrısı yoğun acaba geç döllenme olup kanda çıkmamış olabilir mi sizce ne yapmalıyım?
adet belirtileri on gündür var ama bir türlü olamıyor gibiyimBelki de gün döngüsü değişiyodur kanda çıkardı olsa
yok test yapmadım olabilir hiç gecikme yaşamadığım için tereddüte düştümFarklı bir yerde bir daha yaptır idrar da çıktı mj hiç test yaptın mı belkide havalardan gecikti her ihtimal olabilit
Bu ay ben de oyle oldum idrar testi yapiyorum cikmyor ben geciktim kesim hamileyim filan diyorum ama yok 3 gun geciktim,kan tahlili yaptırdım sabah çıkmadı akşamına adet oldumadet belirtileri on gündür var ama bir türlü olamıyor gibiyim
beş gün oldu benimle bakalım ne olacak bir de idrar testi alıp yapayım iş çıkışıMerhabak
Bu ay ben de oyle oldum idrar testi yapiyorum cikmyor ben geciktim kesim hamileyim filan diyorum ama yok 3 gun geciktim,kan tahlili yaptırdım sabah çıkmadı akşamına adet oldum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?