Sen ustesinden gelirsin canim. Hem kardes gelince Baharda abla olacak yardim eder sana cimcimenBugun kizim a.micti resmen. Enerji patlamasi yasadik evde. Biraz guc topluyorum duşa gircez daha. Sonra uyutucam daha pofffffff 2.gelince nasil olacak cok merak icindeyim.
Ben ise sardim canim biraz butun gun cok yogunum bakamiyorum. Aksam gelince iste bakmaya calisiyorum. Oyle kuzum. Kan degerin cikinca etiketle benide canim.Dökülüyor um kuzum ya. Sen nasılsın
Erken gebelik testi icin 6 gun onceden yaziyordu yanlis hatirlamiyorsam canim. Cikabilir benceİyi akşamlar ☺ Erken gebelik testi 4 gün önce çıkar mı acaba yarın sabah yapsamovulasyonun 11. günü
Ay inşallah çok merak ediyorum artıkErken gebelik testi icin 6 gun onceden yaziyordu yanlis hatirlamiyorsam canim. Cikabilir bence
Cnm yaa cok yogundum soledim zannettim . Ben adet oldm
Insallah hamissindir canim Allah hayirlisiyla nasip etsin insallahAy inşallah çok merak ediyorum artık
İnşallah isteyen herkese versin AllahımInsallah hamissindir canim Allah hayirlisiyla nasip etsin insallah
Hayırlısı ile olsun canim gerçekten Allah yardimcimiz olsun inşallah hepimizin.Cok sağol evet ben de doktoru dinlesem iyi olacak galiba.Senin de en güzel zamanda olsun ❤sağlıkla doğsun❤Canim adetimin 2. Gunundeyim bu aya kismet degilmis. Gecmis olsun sanada canim doktourunu dinleyip 1 ay ara versenmi cok uzun sure degil zaten. Bende ara verdim kasima kadar canim
Canim ben yasamadim ama bu ay grubumuzdan arkadasimizCnm yaa cok yogundum soledim zannettim . Ben adet oldmbide bsey sorcam ya az once fark ettim de benden iki parca et parcasi gelmis. Acaba ben kimyasal dusuk mu yaptm yaa
Valla benim anladığım bu işte pek zamanlama ayarlanmiyormus.Ben her şeyi ve zamanini ayarladigimi sanmıştım ama Allah böyle istedi.Allah istedi mi izin verdimi oluyor.Birsey yok sonunda var kasimda tutarsa Temmuzda olur
Algisi tamamen bi acilsa ,Sen ustesinden gelirsin canim. Hem kardes gelince Baharda abla olacak yardim eder sana cimcimen
HoşbuldumHoşgeldin özlemcim.
İnşallah en kısa zamanda güzel haberini okuruz ve adının yanına müjdeyi eklerim
Bende aşırı plancı biriyim, doğuracağım tarihi bile planlayarak denemelere başladık. Tabiki Allah nasıl nasip ederse öyle olur bunun bilincindeyim ve bu kadar plancı olmak hiç doğru değil bunuda biliyorum ama yapımdan vazgeçemiyorum hayal kırıklıkları yaşamam umarımValla benim anladığım bu işte pek zamanlama ayarlanmiyormus.Ben her şeyi ve zamanini ayarladigimi sanmıştım ama Allah böyle istedi.Allah istedi mi izin verdimi oluyor.
Bence varsa çıkar kuzum@Vizeci06 şimdi test yapsa çıkmaz mı ki kızlar?
Zaten yarın bat günü.
@KARABATAK_Zeynep_teacher B BYV
Canım bende idrar testi yaptım üç gün önce pozitif çıktı. Bugün regl günüm kan verdim yarın alıcam sonucu. Senin kaçıncı günkü değerin bu çıkanSelam herkese arkadaşlar ben evde test yaptırdım hemde iki kere ikisi de pozitif sonuç verdi sonra hemen en yakın sağlık ocağına gittim oda test yaptırdı hormonlar beta hcg 1038 çıktı tsh 4.03 sonuç normal değerde yazan ise gebelikte özel referans aralıklar 1 trimesfer 0.33-4.59uIU/ml yazıyor gebe olduğum söylendi fakat emin olamıyorum yalnız yakın zamanda doktoruma gideceğimde kan testi de pozitifse korkmaya gerek yok değil mi yardımcı olur musunuz
Canım hayırlısı olsun hakkında. Bir doktora görünen mi kuzıçum kafan rahat etsinCnm yaa cok yogundum soledim zannettim . Ben adet oldmbide bsey sorcam ya az once fark ettim de benden iki parca et parcasi gelmis. Acaba ben kimyasal dusuk mu yaptm yaa
Hayırlı akşamlar canımHayirli aksamlar kizlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?