Gebeliğe Hazırlık 2020 Anne Adayları 💕

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bugun kizim a.micti resmen. Enerji patlamasi yasadik evde. Biraz guc topluyorum duşa gircez daha. Sonra uyutucam daha pofffffff 2.gelince nasil olacak cok merak icindeyim.
Sen ustesinden gelirsin canim. Hem kardes gelince Baharda abla olacak yardim eder sana cimcimen

İyi akşamlar ☺ Erken gebelik testi 4 gün önce çıkar mı acaba yarın sabah yapsam ovulasyonun 11. günü

Canim adetimin 2. Gunundeyim bu aya kismet degilmis. Gecmis olsun sanada canim doktourunu dinleyip 1 ay ara versenmi cok uzun sure degil zaten. Bende ara verdim kasima kadar canim
Hayırlısı ile olsun canim gerçekten Allah yardimcimiz olsun inşallah hepimizin.Cok sağol evet ben de doktoru dinlesem iyi olacak galiba.Senin de en güzel zamanda olsun ❤sağlıkla doğsun❤

Cnm yaa cok yogundum soledim zannettim . Ben adet oldm bide bsey sorcam ya az once fark ettim de benden iki parca et parcasi gelmis. Acaba ben kimyasal dusuk mu yaptm yaa
Canim ben yasamadim ama bu ay grubumuzdan arkadasimiz fikoss yasadi malesef belki fikir verebilirsana.

Valla benim anladığım bu işte pek zamanlama ayarlanmiyormus.Ben her şeyi ve zamanini ayarladigimi sanmıştım ama Allah böyle istedi.Allah istedi mi izin verdimi oluyor.
Bende aşırı plancı biriyim, doğuracağım tarihi bile planlayarak denemelere başladık. Tabiki Allah nasıl nasip ederse öyle olur bunun bilincindeyim ve bu kadar plancı olmak hiç doğru değil bunuda biliyorum ama yapımdan vazgeçemiyorum hayal kırıklıkları yaşamam umarım

Canım bende idrar testi yaptım üç gün önce pozitif çıktı. Bugün regl günüm kan verdim yarın alıcam sonucu. Senin kaçıncı günkü değerin bu çıkan

Reactions: BYV
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…