- 2 Mayıs 2019
- 707
- 633
- 18
Dökülüyor um kuzum ya. Sen nasılsınKizceler napiyorsunuz bakim
Büyük ihtimal çıkar canımYarın bat günüm idrar testi yapsam cikar mı negatif gorunce kötü hissedecegim test yapmaya cekiniyorum
Ins olumlu olur :)Büyük ihtimal çıkar canım
Al benden de o kadar üstüne bir de sıcaklar. Çok yorgunum. Gündüz bir saat uyudum da o iyi geldi AllahtanBugun kizim a.micti resmen. Enerji patlamasi yasadik evde. Biraz guc topluyorum duşa gircez daha. Sonra uyutucam daha pofffffff 2.gelince nasil olacak cok merak icindeyim.
Olur olur neden olmasın canım. Güzel haberler bekliyoruz kuzumCanlarım bugün sabah okula gitmeden sağlık ocağında kan verdim. Yarın öğleden sonra okul çıkışı gidip öğrenicem. Dua edin kararında bir değer olur inşallah
Test yap canım bekliyorum sabah. Ben de seni etiket yapıp yazacaktım ne oldu diyeYarın bat günüm idrar testi yapsam cikar mı negatif gorunce kötü hissedecegim test yapmaya cekiniyorum
Hoşgeldin özlemcim.Merhabalar, yeni katıldımlisteye beni de ekler misiniz? BAT8Temmuz heyecanla bekliyorum, hamilelik bu ay için düşük bir ihtimal olduğundan şüphelerimi kimseyle paylaşmadım bat a 3-4 gün kala test yaptıracağım Hayırlısı inşallah
Hcg gayet güzel canım gözün aydın hamile görünüyorsun.Selam herkese arkadaşlar ben evde test yaptırdım hemde iki kere ikisi de pozitif sonuç verdi sonra hemen en yakın sağlık ocağına gittim oda test yaptırdı hormonlar beta hcg 1038 çıktı tsh 4.03 sonuç normal değerde yazan ise gebelikte özel referans aralıklar 1 trimesfer 0.33-4.59uIU/ml yazıyor gebe olduğum söylendi fakat emin olamıyorum yalnız yakın zamanda doktoruma gideceğimde kan testi de pozitifse korkmaya gerek yok değil mi yardımcı olur musunuz
Oh çok teşekkür ederim o kadar kafam karıştı ki ilk hamilelik 1 yıllık evliyim sonunda çok şükürHcg gayet güzel canım gözün aydın hamile görünüyorsun.
Fakat tsh yüksek. Bunun için mutlaka dahiliye doktoruna git seni endokrin bölümüne sevk etsin...
1 tanecik testi varmis onu da yarin sabaha saklıyormuş o yuzden yarin sabah yapacak.Vizeci06 şimdi test yapsa çıkmaz mı ki kızlar?
Zaten yarın bat günü.
@KARABATAK_Zeynep_teacher B BYV
Hayirli olsun, sonuca gore super hamilesin :)Oh çok teşekkür ederim o kadar kafam karıştı ki ilk hamilelik 1 yıllık evliyim sonunda çok şükür
Pekala bunu doktorumla görüşeceğimHayirli olsun, sonuca gore super hamilesin :)
Ama tsh sıkıntı olmasın hemen dahiliye dr una cik busranin da desigi gibi
Cunku hamilelikte 2.5 larda gormek istiyor dr lar değeri
Canim adetimin 2. Gunundeyim bu aya kismet degilmis. Gecmis olsun sanada canim doktourunu dinleyip 1 ay ara versenmi cok uzun sure degil zaten. Bende ara verdim kasima kadar canimYesimV canım merak ettim seni inşallah hamilesindir hayirlisi ile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?