Gebeliğe Hazırlık 2020 Anne Adayları 💕

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Hoşgeldin özlemcim.
İnşallah en kısa zamanda güzel haberini okuruz ve adının yanına müjdeyi eklerim

Selam herkese arkadaşlar ben evde test yaptırdım hemde iki kere ikisi de pozitif sonuç verdi sonra hemen en yakın sağlık ocağına gittim oda test yaptırdı hormonlar beta hcg 1038 çıktı tsh 4.03 sonuç normal değerde yazan ise gebelikte özel referans aralıklar 1 trimesfer 0.33-4.59uIU/ml yazıyor gebe olduğum söylendi fakat emin olamıyorum yalnız yakın zamanda doktoruma gideceğimde kan testi de pozitifse korkmaya gerek yok değil mi yardımcı olur musunuz

Hcg gayet güzel canım gözün aydın hamile görünüyorsun.
Fakat tsh yüksek. Bunun için mutlaka dahiliye doktoruna git seni endokrin bölümüne sevk etsin...

Hcg gayet güzel canım gözün aydın hamile görünüyorsun.
Fakat tsh yüksek. Bunun için mutlaka dahiliye doktoruna git seni endokrin bölümüne sevk etsin...
Oh çok teşekkür ederim o kadar kafam karıştı ki ilk hamilelik 1 yıllık evliyim sonunda çok şükür

kızlar merhaba özledim sizleri.ben kimyasal gebelik yaşadım ya hala adet ligin bu günlerde. bir ay ara ver bir adet daha geçir dedi doktor.Ara versem mi sizce 1 ay?bir de çin takvimine inaniyor musunuz

YesimV canım merak ettim seni inşallah hamilesindir hayirlisi ile
Canim adetimin 2. Gunundeyim bu aya kismet degilmis. Gecmis olsun sanada canim doktourunu dinleyip 1 ay ara versenmi cok uzun sure degil zaten. Bende ara verdim kasima kadar canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…