Gebeliğe Hazırlık 2020 Anne Adayları 💕

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Valla benim anladığım bu işte pek zamanlama ayarlanmiyormus.Ben her şeyi ve zamanini ayarladigimi sanmıştım ama Allah böyle istedi.Allah istedi mi izin verdimi oluyor.
Ya kuzum dogru soyluyorsun ol dedimi oluyor biz nekadar hesap kitap yapsakta sadece yapmis olmakla kaliyoruz. Aalinda bizim plan biraz esimin gicikligi bazen diyorum bosa bunu ama tek siyaketci oldugum tarafi ise hep planci olmasi ve aslinda pek cocuk taraftari degil. Hayat duzeni bozulmasin istiyor 4,5 aylik kizimdada ilk ogrendigimizde cok mutlu oldu benden once herkese herkese soylemis yaa dusun kiracimiz bile ogrenmis ama sonra birden ne olduysa dondu yok aldiralim yok ben istemiyorum falan istemiyorsan kapi orada dedim bende ben doguracam dedim ama malum 4,5 aylik kaybettim yavrumu. Simdide kendince geciktirmeye calisiyor. Kasim diye anlastik ne alakaysa yengec olur benim gibi olurmus falan.Bende simdi korunmasam kalsam yine ayni muhabbetleri yasamak istemiyorum acikcasi. Onunda gonlu olan zamani bekliyorum. dun eczaneden yaz almis gelmis anlastik kasimda diye.

Zor bir durum tabi kuzum ama hazır olması senin huzurlu bir gebelik geçirmen için önemli. Arkadaşımın eşi de istemiyordu şimdi çocuğu kimselere vermiyor. Maalesef babalık annelik gibi değil. Biz daha rahimde hissediyoruz onlar ancak kucaklarına alınca anlıyorlar. Merak etme çok sever babalığı inşallah kavuşunca bebişe

Benim bedenim benim kararım demek istiyor insan da sperm o taraftan napalım
En hayırlısını Allah biliyor hayırlı zamanda nasip etsin

Canim insallah ama pek umitli degilim cunku benim esim daha once evlenmis ve bosanmis bir kizi var. Mahkeme karari her yil temmuz ayi boyunca babasi ile kalacak seklinda.Malesef bizim ilk zamanlarimizda avukat, zabita ve pedegog ile kizi almaya gidiyordu. Ve her seferinde anne tarafindan kavga gurultu ve kiz agliyordu en son gittiginde pedegog almayin demis benimkide lanet olsun dedi birakti simdi sadece esi esi para icin ariyor. O yuzden bir ndvide cocuga karsi biraz mesafeli. Insallah asacagiz bakalim. 10 yildir beraberiz ve ben daha kizini gormedim siz dusunun. Bir ne alakaysa ben hamileyken aralik gibi birden ne olduysa benim gebe oldugumu mu ogrendiler ne olduysa esi mesaj atti ecehanla gorusun diye. Benimki yinede ok dedi zamani ayarla bubdan aobra goruselim hatta oda yapalim falan dedi ama benbebegimi kaybettim vene kizdan ne anneden tik yok.

Benim bedenim benim kararım demek istiyor insan da sperm o taraftan napalım
En hayırlısını Allah biliyor hayırlı zamanda nasip etsin
Bazen seytan durtmuyor degil hamile kal ne yaparsa yapsin iater kabul etsin isterse gitsin ben her halukarda her ihtiyacimizi fazlasiyla karsilacak b8r gelire sahibim ama diyorum neden benim cocugum babasiz buyusun o duygudan yoksun olsun susuyorum. Hakkimda hayirlisi canim ne diyim

Of ya ben de bunu anlamıyorum çocuktan ne ister bir anne. Yazık değil mi o çocuğa. Kendi kızına yapmış kadın yazık. Haklı canım adam o zaman korkmakta. Ama dediğin gibi aşılmayacak bi sorun değil inşallah

ya canım keşke razı olsa bir şekilde kasımda olacağını nerden biliyor.keske ara vermeseniz bir an önce olsa ve dogsa.Bence bir yolunu bul razı et onu

Reactions: BYV
Amin canım amin. Ama konuş sık sık bunaltmadan. Annelik senin de hakkın. Sonuçta o babalık duygusunu bi şekilde tatmış

Bilmiyorum canim asacagiz insallah. Tek bir seyi hatirlatiyorum ona bana soz verdi. Ben bebegimi kaybettim haataneden geldim ertesi gun kargoyla bebisi gelsi. Ben agliyordum sana soz veriyorum o besik bos kalmayacak dedi ( Turk filmi gibi) Ben sana guveniyorum dedim bakalim.

Zormuş gerçekten, önceki msjı görünce burç falan içinse şu sopayı kocana göster diyecektim ama yaşadıkları biraz etkilemiş onu, hamile kalsan mecbur kabullenecek aslında ama o riski de göze almaya değer mi bilmiyorum eşini en iyi sen tanırsın tabiki karar senin ama doğum kontrol hapı kullanmak yerine yumurtlamaya filan dikkat etmeden salsan çayıra nasibi olan bebek geldi dersiniz en azından sen de eşini ikna ediver canım

Arkasindan gizli gizli isler cevirmek bana cekici gelmiyor aslinda o yuzden simdilik stop canim

12. Gun gec ovu takibide yapmiyorsun riske atamazsin ya erken yumurtlayacagin tutarsa bu ay hemen hemen bu aksam baaliyorsun git hemen ustune soyle sexy birseyler giy bakiiim
Amin canım amin. Ama konuş sık sık bunaltmadan. Annelik senin de hakkın. Sonuçta o babalık duygusunu bi şekilde tatmış
Kesinlikle katılıyorum Yeşim, yaşım 35 demedin mi kız sen onun keyfini bekleme ikna etmeye bak, kasımda hemen olacağını nerden biliyormuş acaba

Arkasindan gizli gizli isler cevirmek bana cekici gelmiyor aslinda o yuzden simdilik stop canim
Dil dök o zaman arkasından çevirme, ben hemen anne olmak istiyorum beklemek istemiyorum de yahu valla ben çatladım burda, 2. Çocuk için ölüyorum senin ilk olacak üstelik

Kesinlikle katılıyorum Yeşim, yaşım 35 demedin mi kız sen onun keyfini bekleme ikna etmeye bak, kasımda hemen olacağını nerden biliyormuş acaba
Ooo ona kalsa bu ay hamile kalmiatim. Kendinden okadar emin ben hamile birakirim diyor bu ay benimle iddaya giriyordu kesin gelmeyecek adetin diye. Hatta o gece 3-4 damla gelsi ya ilk bak ben sana soyleyim oncekindede 3-4 damla gelm8sti devami gelmemisti sonra hamileyim dedin buda oyle olcak diyordu hala ditorum okadar basit degil diye ama yok anlamiyor daha once korunurken hamile kaldin kizim sen kalirsin yine diyor

Yeşim im en azından doğum kontrol hapını kullanma be gülüm. Kendisi korunsun azcık zevkinden ödün vererek. Doğum kontrol hapı bence olumsuz etkileyebilir iyice denen bozulmasın. Bu sağlık için bişey. Sen bilirsin işini hadi bakiyim ikna et herifi. Lütfen kullanma lğtfen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…