Gebeliğe Hazırlık 2020 Anne Adayları 💕

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Dil dök o zaman arkasından çevirme, ben hemen anne olmak istiyorum beklemek istemiyorum de yahu valla ben çatladım burda, 2. Çocuk için ölüyorum senin ilk olacak üstelik
Soyle anlatayim biraz acik olcak ama benimki surekli olsun surekli yapayim der. Simdi 2 gundur yapamiyor topu temeli 4 gun aderim suruyor ama dayanamaz. Az once banyoya girsik manuel oldu. Tam bisaldi birde demezmi gitti cocuklarim diye. Bende dedim ozaman kasima kadar tut icinde yaklasma bana dedim tam bir anlayissiz bu konuda ben gruba giriyorum falan ya burda kizlar hamile kaliyormus guya ben inat yapmisim ben nasil beceremem diyormusun gaza gelmisim falan. Anne olmak tek derdim bir yavrum olmasi. . Birde beninki koc burcu simdi inatlassam inadina yapmaz. Gider tupleeini baglatir yine tapmaz o derece inadin onde gideni yani

Anam o neymiş öyle kız inadına başlatmasın, sen de nasıl dayanıyon tövbe yarabbim ben adette kafa dinliyorum ki o kadar düşkün değil 3-4 gün bir hafta rahat dayanır yani sen hamile kalınca ne yapacak acaba çatlar 9 ay adam. Bir arkadaşımın adeti gecikti test yap dedim hiç ihtimal yok dedi yani o ay hiç olmamış düşün eşime dedim ne adamlar var

Hayırlısı olsun sağlıklı olsun

Kuzum soyle soyleyim bu eski esiyle sey yaparken kadinin suyu gelmis. Ben gebeykenden risk falan yok hic durmadiki. Birde diyorum simdi niyet ettik ve oldu diyelim ve martta dogacak yani bir koc daha basima deliririm heralde hatta kv de koc

Son düzenleme:
Bizde 6 aydır deniyoruz olmadı. Ben gittim dokotra birşey cikmadi . Bu ay eşime dedim bi sende görün test ver . Ileri hız yok denecek kadar az . Morfoloji çok düşük cıktı. Siz de kontrol ettirin canım inşallah çıkmaz tabi de niye acaba diye soru işareti kalmıyor çözüme bakarsın. Gerçi 1 ay sonra test istedi ilaç vermedi . Ben kendim kürlere başladım şifa olur inşallah napalim .

Kuzum soyle soyleyim bu eski esiyle sey yaparken kadinin suyu gelmis. Ben gebeykenden risk falan yok hic durmadiki. Birde diyorum simdi niyet ettik ve oldu diyelim ve martta dogacak yani bir koc daha basima deliririm heralde hatta kv de koc
Ay evet hadi bir ay daha bekle bari boğa olsun ama kasım çok yani bence. Valla Allah sana da dayanma gücü veriyor demekki aslında ben de kesinlikle bir ihtiyaç olduğunu düşünüyorum erkek için de kadın için de ama hamileyken yanıma yaklaştırmam, bekarlığını düşün derim ahaha

Reactions: BYV
Canım sigara kullanıyor muydun sen doğum kontrol hapı sigara içenlerde 30 35 den sonra önerilmiyor riskli ben 33 yaşındayım sigara da var o yüzden hap kullanmıyorum artık bu da aklında olsun

Kız bana bak önden spermler bir yol alsın yerine kaliteliler gelsin ona göre yap ayarlamaları
12. Gun gec ovu takibide yapmiyorsun riske atamazsin ya erken yumurtlayacagin tutarsa bu ay hemen hemen bu aksam baaliyorsun git hemen ustune soyle sexy birseyler giy bakiiim
Bu kızlar beni hep güldürüyor ya canlarım seviyorum sizi

Bugün oldu bu arada. 6.gün çok erken ama.

Ay kızlar ben çok çabuk yoruluyorum ya vücudumda bir şeyler eksik herhalde.
Hiç enerjim yok. Çocuk işinden vazgeçmek fikri hep aklımın bi kenarında. Arada bi pörtlüyor.

Akıllı ol havadan o. Ben gözüm açılmıyor evde iki çocukla güreşi gidiyorum. Vazgeçmek yok

Canım bende idrar testi yaptım üç gün önce pozitif çıktı. Bugün regl günüm kan verdim yarın alıcam sonucu. Senin kaçıncı günkü değerin bu çıkan
Normalde kan gelmesi gereken adet dönemimde kahverengi akıntılar geldi sonra yani adetimin 3 4 günü bu şekilde gerçekleşti hemen evde ve sağlık ocağında testimi yaptınız bugün müjdemi aldım dilerim sende daha iyi ve güZel müjde alırsın

Bat günüm gölge dahi yok

Eklentiler

• IMG_20190627_070243104.webp
    26,8 KB · Görüntüleme: 23
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…