Soyle anlatayim biraz acik olcak ama benimki surekli olsun surekli yapayim der. Simdi 2 gundur yapamiyor topu temeli 4 gun aderim suruyor ama dayanamaz. Az once banyoya girsik manuel oldu. Tam bisaldi birde demezmi gitti cocuklarim diye. Bende dedim ozaman kasima kadar tut icinde yaklasma bana dedimDil dök o zaman arkasından çevirme, ben hemen anne olmak istiyorum beklemek istemiyorum de yahu valla ben çatladım burda, 2. Çocuk için ölüyorum senin ilk olacak üstelik
Anam o neymiş öyle kız inadına başlatmasın, sen de nasıl dayanıyon tövbe yarabbim ben adette kafa dinliyorum ki o kadar düşkün değil 3-4 gün bir hafta rahat dayanır yani sen hamile kalınca ne yapacak acaba çatlar 9 ay adam. Bir arkadaşımın adeti gecikti test yap dedim hiç ihtimal yok dedi yani o ay hiç olmamış düşün eşime dedim ne adamlar varSoyle anlatayim biraz acik olcak ama benimki surekli olsun surekli yapayim der. Simdi 2 gundur yapamiyor topu temeli 4 gun aderim suruyor ama dayanamaz. Az once banyoya girsik manuel oldu. Tam bisaldi birde demezmi gitti cocuklarim diye. Bende dedim ozaman kasima kadar tut icinde yaklasma bana dedimtam bir anlayissiz bu konuda ben gruba giriyorum falan ya burda kizlar hamile kaliyormus guya ben inat yapmisim ben nasil beceremem diyormusun gaza gelmisim falan. Anne olmak tek derdim bir yavrum olmasi. . Birde beninki koc burcu simdi inatlassam inadina yapmaz. Gider tupleeini baglatir yine tapmaz o derece inadin onde gideni yani
Hayırlısı olsun sağlıklı olsunBazen seytan durtmuyor degil hamile kal ne yaparsa yapsin iater kabul etsin isterse gitsin ben her halukarda her ihtiyacimizi fazlasiyla karsilacak b8r gelire sahibim ama diyorum neden benim cocugum babasiz buyusun o duygudan yoksun olsun susuyorum. Hakkimda hayirlisi canim ne diyim
Kuzum soyle soyleyim bu eski esiyle sey yaparken kadinin suyu gelmis. Ben gebeykenden risk falan yok hic durmadiki. Birde diyorum simdi niyet ettik ve oldu diyelim ve martta dogacak yani bir koc daha basima deliririm heralde hatta kv de kocAnam o neymiş öyle kız inadına başlatmasın, sen de nasıl dayanıyon tövbe yarabbim ben adette kafa dinliyorum ki o kadar düşkün değil 3-4 gün bir hafta rahat dayanır yani sen hamile kalınca ne yapacak acaba çatlar 9 ay adam. Bir arkadaşımın adeti gecikti test yap dedim hiç ihtimal yok dedi yani o ay hiç olmamış düşün eşime dedim ne adamlar var
Bizde 6 aydır deniyoruz olmadı. Ben gittim dokotra birşey cikmadi . Bu ay eşime dedim bi sende görün test ver . Ileri hız yok denecek kadar az . Morfoloji çok düşük cıktı. Siz de kontrol ettirin canım inşallah çıkmaz tabi de niye acaba diye soru işareti kalmıyor çözüme bakarsın. Gerçi 1 ay sonra test istedi ilaç vermedi . Ben kendim kürlere başladım şifa olur inşallah napalim .Canımcım ben 5 aydır deniyorum, yumurtlama oluyor hatta 2 gün üst üste bile pik gördüm. Bu da yumurta çok demek oluyormuş. Fakat yine de hamile kalamadım..
Yumurta ile sperm karşılaştığında döllenme olmayabiliyor çünkü Rabbim nasip etmiyor. Burada nasip kısmet devreye giriyor.
Kız bebiş için ne yapmak lazım peki??
Kuzum soyle soyleyim bu eski esiyle sey yaparken kadinin suyu gelmis. Ben gebeykenden risk falan yok hic durmadiki. Birde diyorum simdi niyet ettik ve oldu diyelim ve martta dogacak yani bir koc daha basima deliririm heralde hatta kv de koc
İyi gecelerNeyse ben biraz daha yazarsam gece bogarim adami daha lazim o banaben yatae kizlar hakkimzda hayirlisi olsun insallah hepimizin opuyorum hepinizi
Saol hocam . Simdi ucaktyim yolcuyum yolcunun duasi kabul olurmus. Hepinz aklimdasinz insllh. Mersine gelioruumCanım hayırlısı olsun hakkında. Bir doktora görünen mi kuzıçum kafan rahat etsin
Canım sigara kullanıyor muydun sen doğum kontrol hapı sigara içenlerde 30 35 den sonra önerilmiyor riskli ben 33 yaşındayım sigara da var o yüzden hap kullanmıyorum artık bu da aklında olsunSoyle anlatayim biraz acik olcak ama benimki surekli olsun surekli yapayim der. Simdi 2 gundur yapamiyor topu temeli 4 gun aderim suruyor ama dayanamaz. Az once banyoya girsik manuel oldu. Tam bisaldi birde demezmi gitti cocuklarim diye. Bende dedim ozaman kasima kadar tut icinde yaklasma bana dedimtam bir anlayissiz bu konuda ben gruba giriyorum falan ya burda kizlar hamile kaliyormus guya ben inat yapmisim ben nasil beceremem diyormusun gaza gelmisim falan. Anne olmak tek derdim bir yavrum olmasi. . Birde beninki koc burcu simdi inatlassam inadina yapmaz. Gider tupleeini baglatir yine tapmaz o derece inadin onde gideni yani
Kız bana bak önden spermler bir yol alsın yerine kaliteliler gelsin ona göre yap ayarlamaları
Bu kızlar beni hep güldürüyor ya canlarım seviyorum sizi12. Gun gec ovu takibide yapmiyorsun riske atamazsin ya erken yumurtlayacagin tutarsa bu ayhemen hemen bu aksam baaliyorsun git hemen ustune soyle sexy birseyler giy bakiiim
Gel bacım gel ama buralar feci yanıyor hazır olSaol hocam . Simdi ucaktyim yolcuyum yolcunun duasi kabul olurmus. Hepinz aklimdasinz insllh. Mersine gelioruum
Akıllı ol havadan o. Ben gözüm açılmıyor evde iki çocukla güreşi gidiyorum. Vazgeçmek yokBu kızlar beni hep güldürüyor ya canlarım seviyorum sizi
Bugün oldu bu arada. 6.gün çok erken ama.
Ay kızlar ben çok çabuk yoruluyorum ya vücudumda bir şeyler eksik herhalde.
Hiç enerjim yok. Çocuk işinden vazgeçmek fikri hep aklımın bi kenarında. Arada bi pörtlüyor.
Normalde kan gelmesi gereken adet dönemimde kahverengi akıntılar geldi sonra yani adetimin 3 4 günü bu şekilde gerçekleşti hemen evde ve sağlık ocağında testimi yaptınız bugün müjdemi aldım dilerim sende daha iyi ve güZel müjde alırsınCanım bende idrar testi yaptım üç gün önce pozitif çıktı. Bugün regl günüm kan verdim yarın alıcam sonucu. Senin kaçıncı günkü değerin bu çıkan
Geldim geldim simdi mersine gidiom . Yanio hakkatten yaa. Istnbl guzldiiGel bacım gel ama buralar feci yanıyor hazır ol
Tek çocuk bile zorluyor beni. Sizi tebrik ediyorum kuzumAkıllı ol havadan o. Ben gözüm açılmıyor evde iki çocukla güreşi gidiyorum. Vazgeçmek yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?