Gebeliğe Hazırlık 2020 Anne Adayları 💕

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
B BYV dün yazdıklarını ancak okudum canım benim..Geç de olsa okuyorum yazdıklarınızı.

ŞŞimdi benim fikrim eşin istemeden bebek yapma..
Bana kalırsa oğlan 1 yaşındayken çocuğumuz olurdu bizim.. Eşim istemedi, peki dedim. Ama şimdi çok pişman. Ben de üstelemediğim için pişmanım. Bana göre 2 çocuk isteniyorsa hemen arkasından olmalı ve bitmeli.

SSenin eşin bir kere bu heyecanı yaşamış kızında evet fakat senin de hakkın olduğunu düşünüyorum. Eşin biraz bencillik yapıyor ama o istemeden de yapmanı önermiyorum....

Bİde eve gelirken doğum kontrol hapı alması bana incitici geldi kuzum
Demek ki önlem alacak kadar düşünmüyor şuanda...

Ama hamileliğinde huzur istiyorsan bekle biraz, o da istesin..
Başka türlü olmaz bu iş...

Kizlar merhaba adete 1gun var test yaptm ama renk dagildi sizce hatali mi? Idrari receteye uygun damlattm

Eklentiler

• IMAG0023.webp
    2,7 KB · Görüntüleme: 32
O ikna olmadan yapmayacagim canin 7. Aya giriyoruz zaten eger duzenim bozulmazsa 1 kasimda regl oluyorum 4 ay var cokta uzun degil ben bu surecte hem kilo veririm belkide sigarayi birakirim bakarsiniz. He simdide diyorki madem oyle boyle yapacagiz iki yapmanin yontemi varsa oyle yapalim yok sonradan kardes mardes muhabbeti olmasin tek seferde cikaririz aradan diyor tam dengesiz bu adam Hakkimda hayirlisi canim.

İkiz mi olsun diyor kasımdan sonra? Onun hesabı mı var kız

Duygularından hiç emin değil..
Bırak biraz kendi haline...
Bakalım zaman ne gösterir..
Sen her halükarda istiyorsun.
Onun istemesini bekle..

Senin yaş kaç kuzum
Diyorum tam dengesiz simdi bir taneden korkuyor ama dilinde ikiz olsun hatta bir kiz bir erkek olsun diyor. Valla napcam bu adamla bilmiyorum.Ahh kuzum 5 Temmuzda 35 oluyorum. Valla saglikli hayirli bir evladim olsun yeter ikide gozum yok

Diyorum tam dengesiz simdi bir taneden korkuyor ama dilinde ikiz olsun hatta bir kiz bir erkek olsun diyor. Valla napcam bu adamla bilmiyorum.Ahh kuzum 5 Temmuzda 35 oluyorum. Valla saglikli hayirli bir evladim olsun yeter ikide gozum yok
Olur inşallah.
İnşallah Rabbim nasip etmiştir.
Yaşın da genç daha.

Gayet güzel bence 2-3 gün gecikmede 230 çıkmıştı benim, yarın bir kez daha baktıracak mısın ikiye katlamış mı diye?
Canım cumartesi kaynanama gidiyorum. Testi dün yaptırdığıma göre yarın özelde yaptırsam ikiye katlayıp katılamadığı belli olur aslında dimi. Yani dünki kan değerim 141.5 se yarın da 283çıkması lazım dimi

Sen de tutarlı ol canım. İstediğin fikrinden vazgeçme ama ondan da tutarlı olmasını iste. Seni duygusal olarak yormasın canım benim

Sen de tutarlı ol canım. İstediğin fikrinden vazgeçme ama ondan da tutarlı olmasını iste. Seni duygusal olarak yormasın canım benim
Kuzum ben tutarliyimda iste o dengesiz bekliyoruz bakalim canim.
Ayrica yarin kan verirsen en %60 artis bekliyorlar kendini oyle 2 kati diye sartlama canim.

Evet canım ortalama 250 üstü olması lazım işte

Aslında ilacı falan bir şey yok mu yada eşin için doğal kürler falan yaptırsan aktardan canım.. 1 ayda değişim olması için bir sebep mi varmış anlayamadım...
e anlamadim canım acaba testte hata mi oldu erkek kendini kasınca falan da olurmus öyle düşünüp ertelemiştir ilacı 1 ay sonra tekrar test dedi sadece. Biraz stresli donem geçirdik oda etkilemiş olabilir . Bilmiyorum . Bazı kürler yaptım inşallah şifa olur .

Fındık yedir. Benim adama yediriiyorum ben bu ay. Çok faydalı olduğunu yazıyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…