Hayırlısı olsun kuzum..Bat günüm gölge dahi yok
Hayirlisi olsun,bi an once olun bari gecikmeyin yoksaBat günüm gölge dahi yok
Aynen Allahtan hayirlisi olsunHayirlisi olsun,bi an once olun bari gecikmeyin yoksa
Günaydın canımGunaydin kizlar.
Allah hayirli haberler alacağımız günler nasip etsin.
Sağlık ocağına ver bence belki kanda çıkarBende avaba gec dollenme olabilir mi idrarda cikmadi bugun bat pazartesiye kadar olmazsam kan mi versem ki
Büyük ihtimal yumurtlamadır bence, tam 13. Gün gibi saydım 26-27 günde oluyorsan yumurtlamadırMerhaba, sat 15 haziran, bugün çok feci derece sağ kasık ağrım var, yumurtlamamı kızlar sizce?
Bat derken sat mi demek istedin.Kızlar 141.5 değer. 3-4 haftalık dedi sağlık ocağındaki doktor. Bat 2 haziran. Nasıl sizce
Sağol canım benim. Pardon sat 2 haziran bat 26 haziranı. Kanı dün verdim yani yeni bat günü. Amin canım amin çok sağolBat derken sat mi demek istedin.
Benim sat 1 mayisti.
26 sinda battan 2 gun once 51 idi.
28 inde bat gunu 117 gibi biseydi.
Senin de nat gunu 141 cikti, gayet guzel bence.
Hayirli olsun artik tescillendi minigimiz
Masallah, deger hakkinda fikrim yok deneyimim olmadigi icin ama insallah guzeldirKızlar 141.5 değer. 3-4 haftalık dedi sağlık ocağındaki doktor. Bat 2 haziran. Nasıl sizce
Aslında ilacı falan bir şey yok mu yada eşin için doğal kürler falan yaptırsan aktardan canım.. 1 ayda değişim olması için bir sebep mi varmış anlayamadım...Bizde 6 aydır deniyoruz olmadı. Ben gittim dokotra birşey cikmadi . Bu ay eşime dedim bi sende görün test ver . Ileri hız yok denecek kadar az . Morfoloji çok düşük cıktı. Siz de kontrol ettirin canım inşallah çıkmaz tabi de niye acaba diye soru işareti kalmıyor çözüme bakarsın. Gerçi 1 ay sonra test istedi ilaç vermedi . Ben kendim kürlere başladım şifa olur inşallah napalim .
Gayet güzel bence 2-3 gün gecikmede 230 çıkmıştı benim, yarın bir kez daha baktıracak mısın ikiye katlamış mı diye?Kızlar 141.5 değer. 3-4 haftalık dedi sağlık ocağındaki doktor. Bat 2 haziran. Nasıl sizce
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?