- 7 Ağustos 2016
- 1.056
- 1.936
- 133
- 34
Yaaaa çok heyecanlıyımmm koşa koşa kan verdim bakalım hayırlısıAyy hayirli olsun barizz cift
Bilmiyorum ki canm evet ondan olabilir bu aralar kafama takıyorum aslında takmamak lazım evet okumuştum o yazdığını öyle yapicam canm çok sağolCanım bak ne güzel diyorsun hamile kalabiliyorsun kafaya takmadığında, stres çok büyük engel niye olmuyor diye düşünme daha çok yeni evlisin. Bi arkadaşa daha söyledim hiç bir sorun olmadığında bile hamile kalma şansı %25-30 civarı yani birkaç ay hatta bir yıl olmamasını doğal karşılıyor doktorlar panik yapma elinden geleni yaptıktan sonra gerisi Allaha kalmış nasip diyoruz yani
Hic bilmiyorum canım şimdi aramaları çok ilginç gerçekten Insallah hepimiz kalalimHamile olduğumuz tak diye ekranlarına yansıyor da düşük yaptığımız neden yansımıyor, neden insanların yarasını tekrar kanatıyorlar hiç anlamıyorum...
Bu ay birlikte çoook kişi hamile kalıcaz Allahımın izniyleeee...
Bu ay Bende iki günde bir ilişki deniycem bakalım bu sefer tutacak mi evet katılıyorum sana yatma falan boş şeyler bu dedigimi deniycem ama teşekkürlerYatma falan fıs şeyler canımcım.
Yatmasan uzanmasan da olur olacağı varsa.
Ben sana sadece 2 güne bir ilişki öneriyorum hepsi bu.
Ben ilkinde böyle yaptım hemen oldu.
Bide hiç beklentim yoktu, stresim yoktu. Sen de aynı şekilde yap ve hayatının akışına kapıl.
Göreceksin olacak.
Evet Bnde gördüm canımcim hayırlı olsun diyelimKızlar merhaba çift çizgi değil mi yanlış görmüyorum
Çoook teşekkür ederim canımmmmm darısı başınaaEvet Bnde gördüm canımcim hayırlı olsun diyelim
Sonucunu yaz hemen cikincaYaaaa çok heyecanlıyımmm koşa koşa kan verdim bakalım hayırlısıdarısı isteyen herkesin başına
Bende TSH ve prolaktin yüksekliği vardı korunmayı bırakmadan önce 2 ay ilaç kullandım sonra doktorum ilaç dan hemen sonra düşünme dedi bir ay daha korunduk sonra oldu galiba hala inanamıyorum Haziran da 3 kez birlikte olduk müsait zaman bulamamıştıkSonucunu yaz hemen cikinca
Nasil gecirdin bu ayi canim,kac aydir istiyorsun neler yaptin
Hahha aynı soruyu ben soracaktım benden önce davramissinSonucunu yaz hemen cikinca
Nasil gecirdin bu ayi canim,kac aydir istiyorsun neler yaptin
Tam ovulasyon donemine girecegim kacirmak istemiyorum bu ay artik, mayis ayinda ramazan diye kacirdik onemli gunleri haziran da tam bayram tatiline denk geldi ailelerin yanindaydik,bu ay artik kacirmam insallahHahha aynı soruyu ben soracaktım benden önce davramissinevet ovulasyon haftasında neler yaptım hadi anlattt
İnşallah canım ovulasyon sonrasını değerlendirdim bır gün sonra falandıTam ovulasyon donemine girecegim kacirmak istemiyorum bu ay artik, mayis ayinda ramazan diye kacirdik onemli gunleri haziran da tam bayram tatiline denk geldi ailelerin yanindaydik,bu ay artik kacirmam insallah
MasallahKızlar sonucum cıktı
Hayırlı olsun canım sağlıkla kucana al inşallahÇoook teşekkür ederim canımmmmm darısı başınaa
Hayır canım kullanmadım bu ay olmasaydı baslayacaktım kullanmaya kendim hesapladım belirtileri takip ettim çok şükürMasallahcok guzel cikmis sonucunuz hayirlisiyla kucaginiza alin, ovulasyon testi mi kullandin peki
İnşallah canım benim :)Bu ay ben de insallah iki gune bir deneyecegim, 9.gun oldu 11. Gun 13.gun seklinde gitmeyi planliyorum,belki teste cikan ovulasyon gunune gore ust uste olabilir. Insallah bu ay inaniyorum Rabbim nasip edecek
canım siz ara adet kanaması yaşamıştınız sanırım adet oldunuz mu ve adetiniz ne zaman geldi acabaEvet malesef
25 temmuz diyelm
Hayırlı olsun canm çok güzel çok sevindimKızlar sonucum cıktı
Evet bu ay iki günde bir deniycem bende bakalimKızlar napıyorsunuz bakalım
Bu ay 12. Ve 14. Gün atış yapıcaz Allahın izniyle.
Tutarsa tutacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?