- 16 Mayıs 2012
- 324
- 237
- 103
İnşallah regl gelmez o zamanMerhaba kızlar benim teldeki iki uygulamanın bat tarihi biri bugün diğeri yarın bugün hala adet olmadım hiçbir adet belirtimde yok bakalım yarın gelecek mi yarın gelmezse bi test alıp yaparım. Kasıklarım alt karın öyle sertki bebiş ten mi adet zamanından mı yarın öğreniriz
Kız benim adam çok fındık yedi geçen ayFındık yedir. Benim adama yediriiyorum ben bu ay. Çok faydalı olduğunu yazıyorlar
İnşallah canım yaİnşallah regl gelmez o zaman
Yine de çok umutlanmamak lazım üzülmemek içinKız benim adam çok fındık yedi geçen ay
Canım üzülme lütfen. Kun fe yekun. Zamanın var demek ki. Rabbimin bildiği vardır unutma. Bekleyelim onun güzel planlarınıIyi geceler kizlar benim yok bu ay olmadı oysaki çalışmalar yapmsitik baya ama kısmet daha adet olmadım 29 haziran da olcam ama test yaptım çıkmadı kanda da çıkmadı benim bat tarihini 26 temmuz yapar misiniz ?? Bugün ailemi görmeye geldim ankaraya tam uzaktayken bir numara aradı ankaradan sağlık ocağından aradık dedi 29 haftalık hamileymissin dedi(Ben ocak ayında 5 haftalık bir düşük yaptim da )Bnde 5 haftalıkken kaybettim dedim sisteme daha yeni düşmüş dedi öyle not alıyorum numaramı kaydedin falan falan dedi ayyy bi kötü oldu icimeşime dedim teselli falan etti ne biliyim ya anlatmak istedim
Büyük ihtimalle psikolojik gibi duruyor canım. Ama istersen reglin 2.günü çörek otu kürü ne başla. 8-10 gün sabah akşam ye. En azından yumurta olgunlaşırBir de su takildi aklima ben 9 aylik aylik evliyim 28 yasindayim evlendigimin 3 ayi hamile kaldim oyle ovulasyon falan takip etmeden sırt üstü de yatmadım hic direk kalktım ama smdi bunları yapıyorum niye olmuyor diye çok mu takıyorum ya da neyi yanlis yapıyorum iki üç aydır denemeler boş çıktı bilgilendirin lütfen benibu ay iki günde bir deniycem bakalım bir de böyle bolsun boşuna yorulmayiz hem
Evet olabilir stres yapıyorum biraz bu ay yapamam gbi ama önümüzdeki ay deniycem teşekkürler canimBüyük ihtimalle psikolojik gibi duruyor canım. Ama istersen reglin 2.günü çörek otu kürü ne başla. 8-10 gün sabah akşam ye. En azından yumurta olgunlaşır
Canım bak ne güzel diyorsun hamile kalabiliyorsun kafaya takmadığında, stres çok büyük engel niye olmuyor diye düşünme daha çok yeni evlisin. Bi arkadaşa daha söyledim hiç bir sorun olmadığında bile hamile kalma şansı %25-30 civarı yani birkaç ay hatta bir yıl olmamasını doğal karşılıyor doktorlar panik yapma elinden geleni yaptıktan sonra gerisi Allaha kalmış nasip diyoruz yaniBir de su takildi aklima ben 9 aylik aylik evliyim 28 yasindayim evlendigimin 3 ayi hamile kaldim oyle ovulasyon falan takip etmeden sırt üstü de yatmadım hic direk kalktım ama smdi bunları yapıyorum niye olmuyor diye çok mu takıyorum ya da neyi yanlis yapıyorum iki üç aydır denemeler boş çıktı bilgilendirin lütfen benibu ay iki günde bir deniycem bakalım bir de böyle bolsun boşuna yorulmayiz hem
Bizde de işe yarasa bariKız benim adam çok fındık yedi geçen ay
İnnnnşallah kuzuuuuBizde de işe yarasa bari
Hamile olduğumuz tak diye ekranlarına yansıyor da düşük yaptığımız neden yansımıyor, neden insanların yarasını tekrar kanatıyorlar hiç anlamıyorum...Iyi geceler kizlar benim yok bu ay olmadı oysaki çalışmalar yapmsitik baya ama kısmet daha adet olmadım 29 haziran da olcam ama test yaptım çıkmadı kanda da çıkmadı benim bat tarihini 26 temmuz yapar misiniz ?? Bugün ailemi görmeye geldim ankaraya tam uzaktayken bir numara aradı ankaradan sağlık ocağından aradık dedi 29 haftalık hamileymissin dedi(Ben ocak ayında 5 haftalık bir düşük yaptim da )Bnde 5 haftalıkken kaybettim dedim sisteme daha yeni düşmüş dedi öyle not alıyorum numaramı kaydedin falan falan dedi ayyy bi kötü oldu icimeşime dedim teselli falan etti ne biliyim ya anlatmak istedim
Evet malesef
Yatma falan fıs şeyler canımcım.Bir de su takildi aklima ben 9 aylik aylik evliyim 28 yasindayim evlendigimin 3 ayi hamile kaldim oyle ovulasyon falan takip etmeden sırt üstü de yatmadım hic direk kalktım ama smdi bunları yapıyorum niye olmuyor diye çok mu takıyorum ya da neyi yanlis yapıyorum iki üç aydır denemeler boş çıktı bilgilendirin lütfen benibu ay iki günde bir deniycem bakalım bir de böyle bolsun boşuna yorulmayiz hem
Bu ay ben de insallah iki gune bir deneyecegim, 9.gun oldu 11. Gun 13.gun seklinde gitmeyi planliyorum,belki teste cikan ovulasyon gunune gore ust uste olabilir. Insallah bu ay inaniyorum Rabbim nasip edecekYatma falan fıs şeyler canımcım.
Yatmasan uzanmasan da olur olacağı varsa.
Ben sana sadece 2 güne bir ilişki öneriyorum hepsi bu.
Ben ilkinde böyle yaptım hemen oldu.
Bide hiç beklentim yoktu, stresim yoktu. Sen de aynı şekilde yap ve hayatının akışına kapıl.
Göreceksin olacak.
Ayy hayirli olsun barizz ciftKızlar merhaba çift çizgi değil mi yanlış görmüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?