Onların hepsini ben de yaptım kaç gün yattım da olmadiHayır canım kullanmadım bu ay olmasaydı baslayacaktım kullanmaya kendim hesapladım belirtileri takip ettim çok şükürinşallah kalp atışını keseyi sorunsuz atlatırız Birde ilişkiden sonra hemen kalkıp duş almadım yarım saat falan yatakta uzandım
Olur canım vakti vardırOnların hepsini ben de yaptım kaç gün yattım da olmadi
Hahhaha deli kız.Yaa burdaki emojiler ne tatlı sürekli kullanasın geliyor keske whatspta da olsapon pon kız benim olsun
Ya kızlar o yatma uzatma işi değişkenlik gösteriyor ben kızıma hamile kalmadan bir ay diktim ayakları olmadı diğer ay önemsemedim uzatmadım ayaklarımı ama hamile kalmıştım daha 2. Ayda, geçen yıl 8-9 ay uğraştık ayak filan uzatmadan oluyor diye birazcık yattım sadece olmadı sonra eşimin sperm hızı çok kötü çıktı o ay diktim ayakları havaya hem de uyuşana kadar o ay hamile kalmıştım bence sperm sıkıntısı olanlar ayakları dikebilir bir süre denemekten bişey çıkmazOnların hepsini ben de yaptım kaç gün yattım da olmadi
Ikimizin bat tarihleri ayni insallah bebeklerimiz de beraber gelirİnşallah canım benim :)
Kritik günleri değerlendir mutlaka.
Tebrikler canım kutlu olsun sağlıkla al kucağınaOlur canım vakti vardır
Hayırlı olsun canım epey kırmızı bşrçizgi buKızlar merhaba çift çizgi değil mi yanlış görmüyorum
Canım hayırlı olsun yumurtlama nın üzerinden kaç gün geçti bugün itibariyleKızlar sonucum cıktı
Tutacak inşallahKızlar napıyorsunuz bakalım
Bu ay 12. Ve 14. Gün atış yapıcaz Allahın izniyle.
Tutarsa tutacak
Canım yarın ki test kesin sonuç verir benceKızlar bende gelen giden yok daha işin garibi adet belirtin hiçbir şeyim de yok bugün bat günü test alıcam bugün gelmezse
İnşallah canım benim.Ikimizin bat tarihleri ayni insallah bebeklerimiz de beraber gelir
Cnm ben ara kanama gecrmedim . Galiba karstrdin ☺ adet oldum ben zamnndacanım siz ara adet kanaması yaşamıştınız sanırım adet oldunuz mu ve adetiniz ne zaman geldi acaba
Canım bat 24 ben 28 günde bir regl oluyorum. 12 gün falan gecmıstır herhaldeCanım hayırlı olsun yumurtlama nın üzerinden kaç gün geçti bugün itibariyle
Ya varsa gerçekten süper olacak hiç ümidim yoktu bakalım akşama daha zaman var gelmez inşallahCanım yarın ki test kesin sonuç verir bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?