Gebeliğe Hazırlık 2020 Anne Adayları 💕

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Onların hepsini ben de yaptım kaç gün yattım da olmadi

Onların hepsini ben de yaptım kaç gün yattım da olmadi
Ya kızlar o yatma uzatma işi değişkenlik gösteriyor ben kızıma hamile kalmadan bir ay diktim ayakları olmadı diğer ay önemsemedim uzatmadım ayaklarımı ama hamile kalmıştım daha 2. Ayda, geçen yıl 8-9 ay uğraştık ayak filan uzatmadan oluyor diye birazcık yattım sadece olmadı sonra eşimin sperm hızı çok kötü çıktı o ay diktim ayakları havaya hem de uyuşana kadar o ay hamile kalmıştım bence sperm sıkıntısı olanlar ayakları dikebilir bir süre denemekten bişey çıkmaz

Kızlar bir daha bakayım dedim ya orda çok az da olsa bi renk gören var mı ben görüyorum elimde bakınca daha çok ama fotoda bu kadar çekebilirim bana sanki var gibi geliyor orda siliğin de sildiği olsa
Olur canım vakti vardır
Tebrikler canım kutlu olsun sağlıkla al kucağına

5.gün embriyosu 9.gün değeri 438 olup da ikiz olan var mı yaa. Doktor ikiz de olabilir dedi değere göre.. keseyi haftaya görecekmişiz

Benim 2 gün önce yaptığım o testte gölge gibi varla yok arasıydı durdukça daha da görünür oldu bana sanki ama baya dikkatli bakmak lazım fotoda gözükmesi çok zor

Eklentiler

• IMG_20190628_011751.webp
    10,5 KB · Görüntüleme: 32
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…