Senin ki domatese benziyor
Bu da benim
Canm benim ki de durdukça gölge gbi olmuştu ümit ettim gidip kan verdim çıkmadı yarın da adet günü olurum büyük ihtimal bugün olmazsan yarina bekle derimBenim 2 gün önce yaptığım o testte gölge gibi varla yok arasıydı durdukça daha da görünür oldu bana sanki ama baya dikkatli bakmak lazım fotoda gözükmesi çok zor
adetten 10 gün sonra kanama yaşadım demiştiniz sizinle konuşmuştuk amaCnm ben ara kanama gecrmedim . Galiba karstrdin ☺ adet oldum ben zamnnda
Canım benim hayırlı olsun artık kısmet diyelim bakalım bekleyip görücezCanm benim ki de durdukça gölge gbi olmuştu ümit ettim gidip kan verdim çıkmadı yarın da adet günü olurum büyük ihtimal bugün olmazsan yarina bekle derim
Ha o konu evet bendim. Unutmusum k.bkmaadetten 10 gün sonra kanama yaşadım demiştiniz sizinle konuşmuştuk ama
Bundan onceki adetimdi. Yeni bitmisti 10 gun gecti . Once leke geldi ikinci gun agrim cok oldu ve kanamam da fazlalsti. Ben de gittim muayene oldm alttan. Adet duznszligi olmus. Bebek dusunuoduk herlde vucudum afalldi alismadgi icin. Onun tepkisi diye dusundm. Bide mevsimsel gecisti onun da etkisi vardi ole norml adet gibi surdu gunucanım siz ara adet kanaması yaşamıştınız sanırım adet oldunuz mu ve adetiniz ne zaman geldi acaba
Soyle soriyim benim 4 unde ve 13 unde adetim oldu sizin ilk adette mi yoksa ara adetten bir ay sayarak adetiniz geldi tesekkur ederim bu arada cevapladigin icinBundan onceki adetimdi. Yeni bitmisti 10 gun gecti . Once leke geldi ikinci gun agrim cok oldu ve kanamam da fazlalsti. Ben de gittim muayene oldm alttan. Adet duznszligi olmus. Bebek dusunuoduk herlde vucudum afalldi alismadgi icin. Onun tepkisi diye dusundm. Bide mevsimsel gecisti onun da etkisi vardi ole norml adet gibi surdu gunu
Ara kanamadan Bir ay sonra geldi cnm.Soyle soriyim benim 4 unde ve 13 unde adetim oldu sizin ilk adette mi yoksa ara adetten bir ay sayarak adetiniz geldi tesekkur ederim bu arada cevapladigin icin
Canım yeni bat ne seninKizlar adayliktan bu ay cekilyorum kirmizilar gorundu(((
Günaydın canım.Günaydın arkadaşlar adetim gelmedi şu ana kadar... sabah idrar testi yaptım daha çok ışıkta belli belirsiz çıktı... Markayı zaten hiç duymadım fortune diye bir şey bugün gelmezse yarın başka Bi test daha alırım olmadı pazartesi sağlık ocağında kan veririm
Kan kesin çözüm dün muydu adet tarihin bir gün geçti senin o zaman benim de bugun karnım bir garip olurum bugün kesinGünaydın arkadaşlar adetim gelmedi şu ana kadar... sabah idrar testi yaptım daha çok ışıkta belli belirsiz çıktı... Markayı zaten hiç duymadım fortune diye bir şey bugün gelmezse yarın başka Bi test daha alırım olmadı pazartesi sağlık ocağında kan veririm
Canım valla ben de anlamadım bu test bana tam güvenilir gelmedi markasını da hiç duymadım başka test alıcam. Kan testi özele gidemem şu anda uzak çocuklarla gidemem bugün pazartesiye kadar kan beklemek zorunda kırmızılar da gelmezse giderim o zamanGünaydın canım.
Seninki geç döllenme mi oldu acaba?
Bir çizgi görünüyor evet ama neden t çizgisinin tam altında değil onu anlamadım.
Bir de adet günü çizginin bariz belli çıkması gerekmez mi?
Bence sen özele git bugün bi kan ver. Net olarak herşey belli olsun.
Canımm 27 ya da 28 iydi günüm benim hiç karnım kasıklarım falanda ağrımıyo göğüs ucum arada sızlıyor bilmiyorum arkadaş gelicek başka Bi test almasını rica edicem sen de daha kırmızılar gelmemiş belki de gelmeyecek belli olmaz bekleyelim bakalım canımKan kesin çözüm dün muydu adet tarihin bir gün geçti senin o zaman benim de bugun karnım bir garip olurum bugün kesin
Son gebeliği de de idrar testlerinde 1 hafta sonra çıkmaya başladı kan değerinde 25 ti geç döllenmeydi sat 2 haziran yumurtlama 13 ya da 14 ü gösteriyordu takvimler 3 ya da 4 kere ilişki oldu artık bilmiyorumGünaydın canım.
Seninki geç döllenme mi oldu acaba?
Bir çizgi görünüyor evet ama neden t çizgisinin tam altında değil onu anlamadım.
Bir de adet günü çizginin bariz belli çıkması gerekmez mi?
Bence sen özele git bugün bi kan ver. Net olarak herşey belli olsun.
Bence test yapMerhaba kızlar bugün benim bat günü hala gelen giden yokbu ay uzun bir yolculuk yaptım belki o yüzden gelmemiştir diye düşünüyorum ama ağrılarım da var yaklaşık 1 haftadır. 2 gündür de beyaz bir akıntı geliyor. Şimdi beklesem mi ben bir iki gün daha yoksa gidip test mi alsam☺ Dün gece rüyamda bir sürü test yapmıştım hepsi çift çizgi Rüyalarıma kadar girdi
Son gebeliği de de idrar testlerinde 1 hafta sonra çıkmaya başladı kan değerinde 25 ti geç döllenmeydi sat 2 haziran yumurtlama 13 ya da 14 ü gösteriyordu takvimler 3 ya da 4 kere ilişki oldu artık bilmiyorum
Ben olurum bugün karnım ağrıyor çünkü geç döllenme dediginiz olay ne ??
Geç yumurtlayınca geç döllenme oluyormuş canım. Benim de başıma gelmedi.Ben olurum bugün karnım ağrıyor çünkü geç döllenme dediginiz olay ne ??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?